ארניקה 200c

עודבש

New member
ארניקה 200c

שלום!
אני לקראת לידה של תאומות. לצערי רבים הסיכויים לקיסרי ואני רוצה להיות מוכנה גם לזה.
חברות המליצו לי על ארניקה 200C לאחרי לידה/קיסרי אבל לא הבנתי את המינון, כל כמה זמן ומתי להתחיל.
אשמח לעזרה
תודה!!

גם אני מצטרפת להמלצה

לקחת אחרי יציאת השליה מנה אחת (3-4 גלובולים) אחרי שעה מנה נוספת ואחרכ כל 3-4 שעות
עד שהכאבים מפסיקים (בדר"כ עניין של כמה ימים)

תתיעצי עם הומואפט-ית

לי היא נתנה ארניקה 30.
&nbsp
אמרהלי לקחת 3 גלובלים בלילה לפני הצום, עוד שלושה אחרי ההתאוששות. בנוסף - לשים חמישה בבקבוק מים, ולשתות לגימה או שתיים כל שעתיים לאחר ערבוב המים.
&nbsp
חוץ מזה - יש לי גם סטיטול - זה תרסיס טבעי שאמור להקל על החלמת הצלקת, וגם פוסקל.
&nbsp
ועוד טיפים שנתנו לי - אחרי מקלחת צריך לייבש טוב טוב את אזור הצלקת - אפשר להעזר במייבש שיער (רחוק מהגוף). ואמרו לי גם להשתמש בתרחיף פולידין בזמן המקלחת. ולקשור איזה חבל במיטה שיעזור לקום, והכי חשוב - לקום וללכת
וכמובן - כמה שיותר מגע עם התינוקות

&nbsp
בהצלחה!!!!

עודבש

New member
תודה יקירה

מכיוון שאני לא יודעת איך הלידה תסתיים לא אקח קודם (אני יודעת/מקווה שהלידה תתחיל רגילה
) והבנתי שבמהלך הלידה לא מומלץ..
המליצו לי על 200C בגלל שזו לידה שנייה שבהן התכווציות הרחם עוד יותר כואבות ועוד יותר כשהרחם עם שתיים

ארניקה אחרי לידה

ארניקה באופן כללי עוזרת להתאוששות מחוויות חזקות וטראומות, מומלץ גם אחרי לידה רגילה וגם אחרי קיסרי. מינון 200 זה בדרך כלל למקרים אקוטים (כמו לידה..), ובהחלט מומלץ להשתמש אחרי. גם בזמן לידה משתמשים לפעמים אבל במקרים ספציפים.
בהצלחה!
וברוכה הבאה למועדון האקסקלוסיבי של האמהות לתאומים!

למעלה