ארניקה

רוזה7

New member
ארניקה

שלום לכולן, אני מתכוונת ללדת בבית חולים אבל מבלה בפורום זה שעות - כנראה יהיה לי אומץ בלידה הבאה אני אמורה ללדת עוד חודשיים בארה"ב וקראתי כאן במספר סיפורי לידה על ארניקה ומי הדרים. השאלה שלי איפה ניתן למצוא את זה בארה"ב ואיך מתרגמים "מי הדרים" ומהו השימוש המומלץ.... תודה תודה

ריקי29

New member
איפה את גרה?

אני יכולה לשלוח אליך ארניקה. יש לי קופסא מלאה. מי הדרים, אין לי ואני באמת לא יודעת איפה אפשר להשיג...

debby12

New member
מנהל
חכי שרוני תיכנס

שלחתי לה את שלי בזמנו - אם הם עוד אצלה היא יכולה לשלוח אליך. בעיקרון ארניקה יש בבתי מרקחת הומאופטיים - תחפשי בגוגל איפה יש באזור שלך. orange oil - צריך להיות בחנויות טבע בין כל הבקבוקונים של תמציות הריח וכו' מי הדרים - אני לא יודעת מה זה. האמת גם אני סקרנית.

אשמח לשלוח ../images/Emo13.gif

צרי איתי קשר במסר אישי אם את מעוניינת. אני ראיתי ארניקה וכאלה בסופרמרקט WHOLE FOODS.

debby12

New member
מנהל
אה ויש לי שאלה טכנית

בית חולים בארה"ב שיראה אותך לוקחת את זה לא יזדעק? מחשש לאחריות (liability ) או תגובה נוגדת לכימיקלים והתרופות שהם נותנים? כידוע אני לא חובבת גדולה של בתי חולים, אבל עדיין נראה לי הגיוני-לגיטימי מצידם להעלות שאלות בנושא <אני ב"ליס" לקחתי את הדברים האלה ב"שושו" בשניות המעטות בין לבין שלא היה אף אחד בחדר. ולא היו הרבה כאלה> תעדכני אחרי זה ומאחלת לך לידה טובה.

רוזה7

New member
תודה על התשובות ושאלה קטנה נוספת...

תודה לכולכן ותודה על הכוונה לשלוח. יש סניף של WHOLE FOODS קרוב לבית אז אני אמת אבדוק שם. לגבי הבית חולים נראה לי שהם מאוד פתוחים לרצון היולדת , אז אני מקווה שאני לא הצטרך להחביא.... שאלה אחרונה - יש לכן אולי המלצות על מינון? מתי לקחת וכמה? תודה ויום טוב

debby12

New member
מנהל
את השמן תפוז מסניפים חופשי

מתי שרוצים במהלך השלב הראשון של הלידה (עד פתיחה מלאה). זה סתם בקבוקון עם ריח. על פי מרסי גבע, ממני שמעתי על הטריק הזה, הוא בעיקר עוזר בשלב הסופי נגיד בפתיחה של בין 9 ל-10 וגם אם יש שפה (lip) בצוואר הרחם. לגבי הארניקה, לא זוכרת בדיוק. למיטב זכרוני הרעוע שמים 5-6 גלובולינים מתחת ללשון מתי שמרגישים שצריכים. זה נועד לתשישות.

PikiMiki

New member
ארניקה נועדה לא רק לתשישות

אלא למצבים של טראומה של הגוף ולשיכוך כאבים של עצמות ושרירים. אסור לשים על פצעים פתוחים, ויש גם בנוזל - לי מאוד עזר בלידה לטפטף ארניקה על הגב התחתון לא זוכרת מינון שלקחתי בפה, כדאי להתייעץ עם מומחה.

למעלה