ארץ אוכלת ילדיה

ארץ אוכלת ילדיה

אתמול אני נוסעת לי ופתאום בחדשות מספרים על 3 ילדים (מגיל שנתיים עד 4) שהושארו לבד בבית - ופרצה שריפה. אחר כך אני קוראת על הילדה בת ה6 שמתה במיניבוס כי הוריה שחכו אותה שם לילה קודם (הם נזכרו בה רק אחר הצהריים). בנוסף לתינוק בן השנתיים שנהרג בבאר שבע מנפילה מחלון ואני שואלת עצמי אם כל זה סימן לאיזה פגם מהותי בנו או אני לא יודעת מה. אנחנו מדברים על ילדינו מכל זווית אפשרית , דואגים מכל פרצוף חמוץ וגם מדברים רציניים - ובצד אלה איך יש הורים ש... אני לא באמת מצליחה להבין, להאמין . איך זה יתכן. אני , שבוכה לעתים רחוקות בלבד מצאתי עצמי אתמול בוכה , כי כלכך כואב לי .

עלמה 3

New member
זה תאור של הורים אוכלי ילדיהם

הכאב עצום, לראות ולשמוע , כזה חוסר אחריות מצד ההורים. מבאים ילדים לעולם, ללא מחשבה תחילה, אף אחד לא בודק מסוגלות הורית, בפרט בקהילה החרדית, חלילה לא מנסה להכליל ולשפוט אך המקרים האלה חוזרים ונשנים בקהילה הזאת. אני לא מבינה את האמא הזאת, לא עושה ספירת מלאי, אין נשיקת וברכת לילה טוב...בוקר טוב.. היא לא מכינה לה כריך לגן, לבי"ס....זה לא בתפיסת עולמי. ולא מקנא בה איך תמשיך את חייה.

סוף העולם

את כל כך צודקת סביבוש זה ממש לא יאומן. כששמעתי על הילדה ששכחו אותה באוטו ,חשבתי לעצמי שזה לא יכול להיות ורציתי לצעוק לשמים... בנוסף לכל הזוועות של אתמול ,היתה לי תוספת נוראה אתמול כששמעתי שבחור בן 20 שלמד עם בני בכיתה ,חבר ילדות ושכן של הורי, נמצא ללא רוח חיים ביערות הכרמל ....הוריו אומרים שהוא התחלק מצוק...נו ראבק, מה היה לו לחפש ביערות הכרמל בלילה לבד? איזה שטות ? להתפוצץ ממש........

*יערית

New member
הקלות הבילתי ניסבלת של החיים

הקלות שבה מאבדים את האחריות, הקלות שבה מרשים להלך ברחובות מגיל כ"כ צעיר, הקלות שבה חושבים שלי זה לא יקרה, הקלות שבה נהרגים אנשים ילדים וטף... אותי זה מעציב ומכעיס יחד!

rolan

New member
אכן, ארץ אוכלת ילדיה

וזה מתחיל רחוק רחוק מכאן, לפני שנים רבות... אני לא רוצה לפתוח כאן את הנושא הכואב הזה. שמעתי אתמול את הראיון ברדיו שערכה אילנה דיין, עם חבר המשפחה, הוא סיפר את השתלשלות הענינים. היה שם רצף אירועים מוזר מאוד, מן השתלשלות ענינים כזאת שהביאה לקרות האסון. בסוף הראיון ולאחר התנצלות, שאלה אילנה את השאלה המתבקשת, איך זה שזה קורה אצל משפחות חרדיות... אני לא רוצה, חלילה, להעביר ביקורת על התנהגותם, או לשפוט מישהו, אך לדעתי אין קשר בין מס' הילדים לבין גודל האחריות שמוטלת עלינו בגידול ילדינו.

סול11

New member
ואולי הורים לא ראויים

אין ארצנו אוכלת ילדיה,נהפוך הוא שהרי אותם הורים שאינם ראויים להביא ילדים לעולם משריצים ילדים, ובינם לבין משריצים למינייהם וסוגייהם השונים הבדל אחד.אותם בעלי חיים שומרים את וולדותייהם מכל משמר עד הגיעם לבגרות.וההורים שבהם דנים אנו מפקירים אותם בתקווה שהקהילה תגדלם ,תשמור ותדאג לצורכייהם. מסקנה:ארצנו היא ארץ ללא אסונות טבע.ולכן אינה אוכלת ילדיה.הורים רשלניים ולא ראויים היושבים בה הינם אלו המקפחים חיי ילדיהם.

בן זוגי אתמול

ממש התרגז כשראינו את החדשות. מדהים עד כמה אנשים חסרי צומת לב. הילדה הייתה כה יפה, כה מתוקה. לא הגיע לה... יהי זכרה ברוך
צריך לעצור את ההולדה הזו ללא ביקורת.

למעלה