ארץ האיצטדיונים...

ש מים

New member
ארץ האיצטדיונים...

לצד הקניונים המפלצתיים,מדינת ישראל הופכת - כך נראה - למעצמת כדורגל אינטרגלקטית!

amit1270

New member
לא צריך להיסחף

פיתוח האיצטדיונים הנעשה בשנים האחרונות הוא רק סגירת פערים של שנים רבות של חוסר פיתוח. איצטדיון לאומי גדול וחדיש (ולא הביזיון שיש שם היום) חשוב לא פחות מכל תשתית תרבותית אחרת.

zahipan10

New member
איצטדיון לאומי זה בזבוז כסף

עדיף בכסף הזה לשדרג את האיצטדיונים בנתניה, פתח תקווה, ובאר שבע ל-30,000 מקומות ישיבה וביחד עם טדי וסמי עופר יהיו בארץ 5 איצטדיונים ברמה גבוהה מאוד, ואפשר שבכל שנה יבחר איצטדיון אחר שיארח את משחקי הנבחרת+גביע המדינה, במקום שישקיעו הרבה כסף באיצטדיון ענק שרוב השנה יהיה ריק.

zahipan10

New member
נו לזה התכוונתי

בנו איצטדיונים טובים בפתח תקווה ובנתניה ועכשיו בונים גם בבאר שבע, ובמקום לבנות איצטדיון לאומי ענק שיהיה ריק רוב השנה עדיף לשדרג את האיצטדיונים הללו ל-30,000 מקומות ישיבה.

nited

New member
אני לא מסכים איתך

אין צורך לשדרג את האצטדיונים האלו ל30,000 מקומות מכיוון שנדירים המקרים בהם יצטרכו את התכולה הנ"ל(ברוב המקרים מספיק חצי ופחות) אולי בעתיד הרחוק(עם הגידול באוכלוסיה או עליה בפופלריות של הקבוצות בעירם).
לעומתם בישראל חסר אצטדיון גדול של 40K ומעלה לאירוח משחקי נבחרת חצי גמר וגמר גביע וכד'. אצטדיון ר"ג הנוכחי אומנם בן 38K מקומות(בערך) אבל זוויות הצפייה נוראיות, היציעים רחוקים, האקוסטיקה גרועה והוא אינו מקורה.
בטווח הקצר הנבחרת צריכה לשחק בסמי עופר(כשיפתח) ובטווח הארוך לבנות אצטדיון חדש במקום ר"ג.

amit1270

New member
ואם ירצו לקיים אירוע ל-40,000 צופים ומעלה

פתאום כולם ייזכרו שפעם היה כאן איצטדיון כזה ואיזה מחדל זה שהרסו אותו ולא בנו משהו חדש באותו סדר גודל...

zahipan10

New member
אם אני לא טועה יש תכנון להרחבת טדי

לכ-50,000 צופים, כרגע בונים את היציע הדרומי בטדי ומרחיבים אותו ל-33,000 צופים אם אני זוכר נכון.

amit1270

New member
התכוונתי למספר המושבים ביציעים

שאין שום סיכוי באיזשהו עתיד נראה לעין שיכילו 50,000 מקומות ישיבה.

אני מניח שבחתונה של אדמו"ר יהיו אנשים גם בשטח המגרש עצמו, ובדרך זו תכולת האיצטדיון יכולה להגיע ל-50,000.

zahipan10

New member
הסיכוי שירחיבו את טדי גבוה יותר

מהסיכוי שיבנו איצטדיון לאומי חדש.

tapuzo

New member
ראוי לתל אביב אצטדיון אמיתי לא בלומפילד הישן

אין מה לעשות כמה שלא ישפצו את בלומפילד הוא ישן.
בתל אביב יש 3 קבוצות, בני יהודה, מכבי ת"א והפועל ת"א.
יש מגרשים ואצטדיון שהיו באזור יפו שנלקחו.
אין ספק שתל אביב צריכה אצטדיון וראוי שיהיה אחד של 40 אלף מקומות, לא ברמת גן.
למרות שהמרחקים כ"כ קרובים שלכולם ברור שאצטדיון חדש בר"ג ישרת את אחת מקבוצות תל אביב.
למה? ככה כי אצלנו יש עיריות הזויות שלא מתאחדות מסיבות של אגו.
באותו אופן לא היה צריך אצטדיון בפ"ת, חולון, ראשל"צ, בבת ים, רמת גן, ת"א וכו'.
אפשר היה 3-4 ערים להחליט לבנות יחד בפארק שרון את האצטדיון בהצטלבות בין חולון, בת ים, תל אביב (ליד אזור)
ולבנות שם אצטדיון מטרופוליני של 50 אלף שהיה משרת את כל הערים יחד

nited

New member
טדי מורחב כבר עכשיו ל30,000 מקומות

שרוב הזמן ישארו מיותמים...

tapuzo

New member
אצטדיון טדי צריך להחליף כסאות וגג והוא מצוין

אצטדיון טדי בתוספת היציע מתאים לצרכים של העיר ויחד עם הארנה ובריכה אולימפית, יהיה לראשונה בארץ קומפלקס ספורט (כמה שזה מוזר אבל זה המצב)

nited

New member
גם זה לא יקרה

הנבחרת כנראה לא תשחק בטדי וקהל של קבוצות אורחות לא אוהב להגיע לטדי.

למעלה