"ארץ יהודה"

doresh shalom

New member
"ארץ יהודה"

יוזמה של המתנחלים "עם נסיגת צה"ל, יקימו המתנחלים כוח צבאי עצמאי ויתנתקו מהמדינה." קישור לכתבה בYNET את דעתכם בנושא את מוזמנים לשרשר (להגיב) לכאן

DaAngel

New member
מזל"ט!!

אני באמת רוצה לראות אותם מסתדרים לבד..

shay or eli

New member
אסון.

אם התסריט הזה יתממש, אני כל כך רואה מדינת אפרטהייד גזענית כמה בגדה המערבית ועזה. אל תזלזלו במתנחלים, אני בטוח שהם יכולים להסתדר בעצמם ולהקים יפה מאוד מיליציות ולשלוט ברודנות על הפלסטינית. זה יכול להיות אסון אם מדינה כזאת תקום. מה גם שהיא יכולה לקרות אפילו בעידוד ממשלת ישראל, להקים מעין "מדינת חסות" קטנה למען האימפריאליזם. וואו, אני לא יכול לדמיין אפילו לאן זה יכול להגיע...

doresh shalom

New member
מסכים

זאת ממש סכנה או כמו שאמרו פעם בפורום "הימין המשתולל סכנה לישראל"

1אברהם

New member
לא צריך להבהל

סה"כ זה יתרום לחיזוק ההתישבות הציונית בארץ ישראל הקטנה שלנו. הרי לערבים יש 22 מדינות לכן אין להם בעיה של שטח והם תמיד יכולים ללכת למדינה הפלסטינית כלומר לירדן שהיא המדינה הפלסטינית האמיתית

doresh shalom

New member
...

הטענה ש"לערבים יש 22 מדינות לכן אין להם בעיה של שטח" זאת ממש דמגוגיה זולה הרי גם למדינות הערביות יש יריבויות ועינויות אחת כלפי השנייה, לא כל המדינות הערביות הם גוש אחד. עוד דבר, "הם תמיד יכולים ללכת למדינה הפלסטינית כלומר לירדן שהיא המדינה הפלסטינית האמיתית" דבר ראשון, מי אמר שיקבלו אותם? דר שני, באיזו זכות אתה מגרש אותם מאדמתם? (ואל תתחיל לדבר על 48 כי זה לא אותו דבר)

1אברהם

New member
מי שמנסה לגרש אותי מאדמתי

זכותי לגרשו מ"אדמתו", ומי אמר בכלל שזה אדמתו. ואני כן אדבר על 48 כי זה אותו דבר כמו היום , הערבים לא שינו במאומה את מטרתם הסופית לגרשינו מכאן ואם מטרתם נשארה כמו ב 48 אז גם התוצאה תהיה כמו ב 48 .

Red Star

New member
מי שמנסה לגרש אותך מאדמתך

זכותך להגן על עצמך. אבל זוהי לא זכתך לעשות לו בדיוק אותו דבר. בלי להיכנס לשאלה האם זו אדמתו או לא.

Azazel

New member
אין לי בעיה עם זה. אני חושב

שהם יגיעו לשיווי משקל כלשהו. להם יש רובים, לפלסטינאים יש רובים. זוהי ברירת מחדל, וכמובן שהייתי מעדיף שזה לא יקרה, אבל כאחת כזאת, היא בסדר.

תגובה

הם יעזרו לערביים. תיפתח מלחמת אזרחים, הטרוריסטים ישתמשו בחולשה שלנו ויביסו אותנו. אסור לתת להם, צבא הוא לא גוף פוליטי.

למעלה