ארץ נהדרת - שחרור גלעד שליט

s h o o s h a

New member
ארץ נהדרת - שחרור גלעד שליט

מישהו צפה אתמול בתוכנית? ראה את הקטע שבו 'ציפי לבני' [אורנה בנאי] ו'בוגי יעלון' [טל פרידמן] מודיעים ל'נועם שליט' [יובל סמו] בשמחה רבה על שחרור של בנם, גלעד. אבל! רק לחצי שנה. כי המחיר לשחרור קבוע הוא גבוה מידי ולחצי שנה הם קיבלו מחיר מבצע. אני.... ראיתי, הרגשתי צמרמורות בגוף וזיפזפתי לערוץ אחר. כי יש גבול לכל תעלול. וגם אם יש מסר סמוי בקטע, מראה שמוצבת אל עיני הפוליטיקאים שלנו, הרי שאם נעמיד את המסר הסמוי אל מול הכאב של נועם ואביבה שליט ... ברור לאן תיטה הכף. אני חושבת שזו היתה הגזמה, חושבת שיש דברים שלא מתבדחים עליהם.

גם אני חושבת שיש דברים שלא מתבדחים עליהם,

אבל אולי דווקא זה יעיר מישהו. אני לא צופה כמעט אף פעם בטלויזיה ולכן גם את התוכנית הזו פסיפסתי. אבל ממה שאת מספרת זה היה סאטירי מאד ואולי מישהו בחלונות הגבוהים ראה והפנים והבין את המצב רוח של העם בענין זה.

אם הערוץ היה תרבותי יותר - היה

סוגר אותם מיד. חשבתי שבובליל זה התחתית. כנראה שטעיתי.

בת אל7

New member
מזל שסגרתי את הטלויזיה,,,זהו נמאס!

כמה פעמים אפשר לראות חיכויים??? היתה לנו עונה אחת ,לעסנו אותה מספיק,,,

אבל לעשות שם מביבי בדיחה ומציפי מלכה

זה מבחינתך בסדר, נכון ?

יוליקה

Member
מנהל
נכון. וזה מתבקש!!!

רק לא לעשות שום דבר בידורי בכל הקשור לגלעד שליט!!! זה לא מצחיק אף אחד!!!

ככה שושה ? ככה ?../images/Emo10.gif

אני בעד גלעד חי, אבל במחיר הוגן והגיוני. היה גם לצבא מספיק שנים לתכנן שחרורו בכח. מקובל ?

בת אל7

New member
לא מקובל, היה לנו כבר נסיון

עם שחרור בכח, ואם נניח שהיו מצליחים להציל את שליט עי" שחרור והיו נהרגים באותו שחרור אחרים,,מה עשינו בזאת??? הרוגים אבל בשמות אחרים,,, יצא שכרינו בהפסדינו.

זהו שלא

כשמשחררים 500 רוצחים, מזמינים בתפריט עוד 200 הרוגים שלנו. אז מה כ"כ "זול" בכניעה לטרור ?

למעלה