שמלת תחרה1
Well-known member
מה דעתכם על המערכון
שבו שחקנים עולים על מדי קצינים ודופקים בדלת לבשר על מותם בן/בתם ?
יש גבול לכל תעלולמה דעתכם על המערכון
כשהטלויזיה משדרת ארץ נהדרת אני נעדרת.מה דעתכם על המערכון
כשהטלויזיה משדרת ארץ נהדרת אני נעדרת.
אם מה שתיארת אכן קרה- אינני דוגלת בתגובות אלימות, אבל "מתיחה" כזו יכולה בקלות להעביר אדם על דעתו.
תיארתי נכון, והתגובות ברשתות חרם על התוכנית.כשהטלויזיה משדרת ארץ נהדרת אני נעדרת.
אם מה שתיארת אכן קרה- אינני דוגלת בתגובות אלימות, אבל "מתיחה" כזו יכולה בקלות להעביר אדם על דעתו.
רק חסרה הסיסמא "ביחד ננצח"...תיארתי נכון, והתגובות ברשתות חרם על התוכנית.
מהדורת יום האהבה החגיגית של ארץ נהדרת נפתחה אמש (ד') בעוד מערכון קשה ומפלג. מיד לאחר ששבו הצופים התמימים מהפרסומות, הם נאלצו לחזות בצמד קציני נפגעים, אישה וחובש כיפה, דופקים על דלת כדי לבשר לעוד משפחה שחרב עליה עולמה. הדלת נפתחת למול חרדי בטלן ובעל מבטא עילג שמביע זעזוע עמוק לבואם, אבל לא כי שהוא חושש מפני הגרוע מכול, אלא רק כי הוא סבור שהשניים באו, רחמנא ליצלן, לגייס אותו לשירות צבאי מן המניין. בנאום מבחיל, דמות החרדי מסבירה לחיילים מדוע הוא פטור מכל חובה לשרת בצבא ("אני בן יחיד, יש לי רק חמישה אחים"), עד שהם מבינים שנעשתה טעות והם דפקו על הדלת הלא נכונה, הכתובת האמיתית היא ברמת גן. החרדי, באופן מעורר בחילה, נוזף בהם על טעותם המשונה ומבקש מהם למסור למשפחה השכולה העתידית שהוא "השתדל ועשה ככל שביכולתו" והשניים עוזבים.
מיום ליום מתברר שסיסמא ריקה.רק חסרה הסיסמא "ביחד ננצח"...
מהרסיך ומחריביך ממך יצאו,גועל נפש
תיארתי נכון, והתגובות ברשתות חרם על התוכנית.
מהדורת יום האהבה החגיגית של ארץ נהדרת נפתחה אמש (ד') בעוד מערכון קשה ומפלג. מיד לאחר ששבו הצופים התמימים מהפרסומות, הם נאלצו לחזות בצמד קציני נפגעים, אישה וחובש כיפה, דופקים על דלת כדי לבשר לעוד משפחה שחרב עליה עולמה. הדלת נפתחת למול חרדי בטלן ובעל מבטא עילג שמביע זעזוע עמוק לבואם, אבל לא כי שהוא חושש מפני הגרוע מכול, אלא רק כי הוא סבור שהשניים באו, רחמנא ליצלן, לגייס אותו לשירות צבאי מן המניין. בנאום מבחיל, דמות החרדי מסבירה לחיילים מדוע הוא פטור מכל חובה לשרת בצבא ("אני בן יחיד, יש לי רק חמישה אחים"), עד שהם מבינים שנעשתה טעות והם דפקו על הדלת הלא נכונה, הכתובת האמיתית היא ברמת גן. החרדי, באופן מעורר בחילה, נוזף בהם על טעותם המשונה ומבקש מהם למסור למשפחה השכולה העתידית שהוא "השתדל ועשה ככל שביכולתו" והשניים עוזבים.
שיצאו כבר!מהרסיך ומחריביך ממך יצאו,
מהרסיך ומחריביך ממך יצאו
בידי הצופה.שיצאו כבר!
לא משתייך לקבוצה זו בעת הזאת, אבל אהבתי את תשובתךבידי הצופה.
אני יצאתי מזמן מהצופים בתוכנית זושיצאו כבר!
יצאתי לפני שנים מסיבה דומה, לגלגו על נכי צה"ל.אני יצאתי מזמן מהצופים בתוכנית זו
גועל נפשכבר אמר מישהו,שחקנים טובים עם טקסטים גרועים..
כבר מזמן לא צופה בתכנית המסיתה הזו..
למה למשל לא עשו על החללים הדתיים?
על הצפונבונים שמשתמטים מהצבא?
צבועים..
לא יסתכנו באיבוד הצופים המשתמטיםכבר אמר מישהו,שחקנים טובים עם טקסטים גרועים..
כבר מזמן לא צופה בתכנית המסיתה הזו..
למה למשל לא עשו על החללים הדתיים?
על הצפונבונים שמשתמטים מהצבא?
צבועים..
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.