ארץ שיושביה היא אוכלת..............

שקדי

New member
ארץ שיושביה היא אוכלת.............. ../images/Emo11.gif

וזבת חלב ותכלת לפעמים גם היא עצמה גוזלת את כבשת הרש ארץ שמתקו לה רגביה ומלוחים כבכי כל חופיה שנתנו לה אוהביה את כל שיכלו לתת..................רחל שפירא שבת שלום לכל יקירינו

magy

New member
השיר הזה הזכיר לי שיר אחר

ששרו בשנות השבעים.......בארץ המרדפים....בתקופת המרדפים...... רצתי לדיסקים......והדבקתי אחרי הדפסה..........נכון שאני מדפיסה מהר? סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם הייתי באנדרטה......מרשים מאד........ והרי המילים הבלתי נשכחות......והאמיתיות כל כך , ותמיד רלוונטיות........ולא תאמינו של מי........... מ ר ד ף מילים :ירון לונדון לחן ועיבוד " נחום היימן שרה : חווה אלברשטיין ארץ טובה שהדבש בעורקיה אך דם בנחליה כמים נוזל ארץ אשר הרריה נחושת אבל עצביה ברזל ארץ אשר מרדפים קורותיה אלפיים דפים ועוד דף עד שנשרף עוד מעט כל חמצן ראותיה בגלל מרוצת המרדף ארץ אשר ירדפוה אוייביה והיא את אוייביה תרדוף במרדף היא את אוייביה תשיג אך אוייביה הם לא ילכדוה בכף זה הרואה את חייה מנגד תלויים כעלה הנידף היא יראה אבל כמו לא היתה כלל מודאגת תמתין עד לתום המרדף תום המרדף מסתתר בנקיק ומצפין את פניו במחבוא, במחבוא אך לסופו הוא יבוא כמו השמש אשר ממזרח היא תבוא אז לא יותר אמהות תקוננה ולא על בניהם האבות כן הוא יבוא ורגלינו עד אז לא תלאינה לרדוף בעקבי התקוות..........

שקדי

New member
וזה הזכיר לי בחיבה רבה.............

את חוה אלברשטיין הענקית בימי הזוהר שלה אלוהים שלי אשר מאחורי הברוש זה שברוח לפתע נרעד אלוהים שלי השעה שלוש יום שני שנת שבעים ואחת וואוווווו כבר עברו שלושים שנה מתי זה קרה???????????????

magy

New member
אלוהים שלי

מילים תרצה אתר לחן משה וילנסקי עיבוד מנחם ויזברג אלוהים שלי אשר מאחורי הברוש זה שברוח לרגע נרעד אלוהים שלי השעה שלוש יום שני שנת שבעים ואחת ולי יש היום יום הולדת תל אביב, השעה שלוש לא בכל יום אני נולדת ולא בכל יום אתה מאחורי הברוש עשה שהוא יזכור אלוהים תן לו אות אלוהים הנשים, אלוהי ההפתעות אלוהי השמשות והירחים אלוהי המתנות והפרחים עשה שיזכור השנה עשה שיביא מתנה אלוהים שלי אשר מאחורי הברוש זה שברוח הרכין את ראשו אלוהים שלי השעה שלוש יום שני....מה איכפת לך, מה איכפת לך אם הוא יבוא? הן יש לי היום הולדת בשנה שעברה הוא שכח ובשנה שלפני שעברה הוא לא זכר, תמיד הוא מבולבל כל כך עשה שהוא יזכור אלוהים אלוהים שלי אשר מאחורי הברוש זה שהרכין את ראשו אל ראשי אלוהים שלי כבר אחרי שלוש ואצלי....זה כבר קצת אחרי שלושים טוב אז יש לי היום יום הולדת טוב, אז מה אם שכח, אז מה יש? בכל שתי דקות אישה נולדת בכל שתי דקות נולד איש טיפש לא צריך שום ניסים, אלוהים הגדול הוא פשוט שכחן, הוא שוכח הכל אלוהי השמשות והירחים אלוהי ....השום דבר אלוהי השוכחים אז מה אם חלפה עוד שנה? בגלל זה מוכרחים מתנה??????????????????? אלוהים שלי........................

ארץ אשר ירדפוה אויביה והיא את

אויביה תרדוף במרדף היא את אויביה תרדוף אך אויביה הם לא ילכדוה בכף...

למעלה