ארצות הברית

dandelion

New member
ארצות הברית

ובכן שלום אנשי הפורום לאחרונה ביקרתי בארצות הברית ,זה היה ביקורי הראשון שם,והמקום מאיר פנים,מאוד התרשמתי מהיבשת הענקית שלא בכדי ניתן שמה ארץ האפשרויות,וכן גם אני מוקסם ורוצה לשהות שם יותר מהזמן הקצוב לתיירים המיזדמנים שם לרוב,שנתיים שלוש,בהחלט מתאימות לי,האם מישהו מכם יאיר את דרכי? איך וכיצד? תודה מראש andelion
 

טל ר

New member
מספר אופציות עיקריות

אופציה א' - עבודה מצא מעסיק אמריקאי אשר מוכן להעסיקך ולארגן בעבורך ויזת H1B, הניתנת לאנשי מקצוע, בעיקר אקדמאים, אשר ברשותם ידע, ניסיון וכישורים ההופכים אותם לנדרשים בשוק העבודה האמריקאי, מתוך העדר כמות מספקת של אמריקאים בעלי ידע, ניסיון וכישורים מסוג זה. התענוג לדאוג לויזה שלך יעלה למעסיק כ-$10K. אופציה ב' - לימודים שריין לעצמך סכום כסף מכובד או ארגן לעצמך מלגה נדיבה, התקבל לאוניברסיטה אמריקאית, ולמד. אופציות "דלת אחורית" נוספות דוגמאות: משרד החוץ, הסוכנות היהודית, אל-על, הגרלת גרין-קארד, נישואין לאזרח/ית אמריקאי/ת.
 

odedee

New member
מנין הסכום הזה?

לא יודע לגבי הויזה שלי (לא הייתי מעורב בתשלום לעורך הדין), אבל ידיד שלי עבר את כל התהליך עם עו"ד שלקח בעצמו, והעלות היתה $3500, מתוכם $1000 שגובה BCIS עבור טיפול מזורז של שבועיים. ייתכן שכל ויזה עולה סכום אחר (יותר שעות עו"ד או פחות) אבל $10K נראה לי גבוה מדי.
 

SupermanZW

Well-known member
כסף

המעסיק יצטרך לשלם $10K כדי להנפיק לך ויזת עבודה, לא אתה. משום שהנפקת ויזת עבודה תעלה כל כך הרבה כסף למעסיק הוא יהיה מוכן להעסיקך רק אם באמת לא יוכל למצוא אמריקאי בעל כישורים גבוהים מספיק לתפקיד, הוא יסכים להוציא עליך $10K רק אם החזר ההוצאה שלו יבוא במהרה.
 
למעלה