ארצי גורם לי אושר ואנרגיות. מעריץ

כמו אז

New member
ארצי גורם לי אושר ואנרגיות. מעריץ

שלום לכולם ותודה על הפורום שנפתח. אני מעריץ את ארצי מאז שאני זוכר את עצמי. הייתי ביותר מ חמישים! הופעות שלו (אני בן 25!!!!!) ואני שומר את כל כרטיסי ההופעות. אני הולך לקיסריה, היכל התרבות , צוותא, פסטיבל בריזה כל שנה!! וארועים סגורים. מכל המקומות קיסריה זה המקום הכי מדהים שרואים ששלמה ארצי במיטבו. הקהל הטוב ביותר של שלמה ארצי הוא תמיד באשקלון!!! יש לי את כל!!!! הדיסקים שיצאו לו. אני מקליט הופעות חיות שלו מהרדיו ושומר. יש לי הופעה של ירח!!! בהיכל התרבות כאשר רונית שחר הייתה מלווה שלו. היא הייתה יותר טובה מצילי ינקו.. הופעות של שניים, אהבתיהם ואפילו קטעים מהופעה בפארק הירקון שהופיע אחרי לילה לא שקט!!. לארצי יצא תקליט שנגנז הופעה בצוותא עם אצ´י יש לי הקלטה של זה..נדיר ומהפנט לשמוע אותו. השירים האהובים עליי ביותר: אגדת 21, ירח, זה מה שנשאר, מלך העולם, או שזה הזמן למות ונבראתי לך. בהיכל התרבות בהופעה סגורה שלמה לקח אותי לבמה ונתן לי לנצח על התזמורת מול 4500 איש, רגע מרגש ששלמה לוקח אותי ביד ושר לי ומסתכל עליי...יש לי תמונה ... אם יש לכם דברים נדירים שלו אז כתבו!! ב 22 לחודש אני בקיסריה- אורכסטרה !!! אוהב

היי איש נחמד

אם תביט בכרטיס שלי בטח תזההה אותי אנחנו בטח מכירים הייתי ב35 הופעןת ואני בן22 חולה שלמה אני אשמח מאוד להכיר אותך יש לי ספר שירים נדיר שלו אנא צור קשר 054672463 גיל

כמו אז

New member
כמו אז מכיר

היי גיל! ראיתי אותך בהופעות. בעצם ברוב ההופעות שהייתי בשנים האחרונות תמיד בשורות הראשונות... א פילו הופעת בטלויזיה...

היי איש יקר

י לי ספר נדיר שלו שנקרא "מילים מתחברות לאיש" ושיר חדש בשם "לבנון" שכנראה לא יצא אלעל הדיסק החדש אז גם הוא די נדיר וגם לך יש כמה דברים מעניינים צור קשר אפילו עכשיו 054672463

אהבתיה

New member
הייי וברוך הבא ../images/Emo13.gif

תמיד נחמד לפגוש מישהו נוסף שאוהב את שלמה...היית בהופעה שלו יום חמישי? אני מקווה שאני גם אהיה שוב בהופעה ב22... אז ברוך הבא....השם שבחרת לך מאוד יפה (שיר אהוב עלי).... נתראה בפורום! מורן

אהבתיה

New member
איך אני אוהבת את השיר הזה!!!! ../images/Emo23.gif

שיר בעל משמעות אדירה מבחינתי....מכל מיני סיבות...

ofirmoon

New member
ההופעה מה-30.8

אני הייתי בהופעה ביום חמישי האחרון וחבל"ז עזר וויצמן היה בהופעה היה פצצה שלמה ארצי נתן הופעה מהממת ומלאת אנרגיה וצילי ינקו דרך אגב מעולה לסינגולדה הוא אליל מומלץ בחום ללכלת להופעה האחרונה ב 22.9

אהבתיה

New member
היתה הופעה מדהימה!!!

כן,גם עזר וויצמן היה עם אישתו וחברים (גם הם נכנסו מהשער בו עמדתי) ושלמה ניגש אליו בשיר "עוף גוזל" וזה היה ממש יפה....סינגולדה היה מדהים כרגיל ומה עם הקטע של מאיר המתופף?? פשוט ענק!!!!!

למעלה