ארקטיק מאנקיז

skys16

New member
ארקטיק מאנקיז

שלום, רציתי לדעת מה אתם חושבים על החדש של הארקטיק מאנקיז, אני שוקלת לקנות אותו. בכל מקרה, אני די בטוחה שהראשון יותר טוב.

חולוני

New member
את צודקת, הראשון יותר טוב.

האלבום החדש אולי כולל את אחד השירים הכי טובים שלהם בקריירה (505, היה במיקסטייפ אפריל שלי) אבל כל השאר בינוני עד גרוע. מה שכן, אהבתי את הבי-סייד Temptation Greets You Like Your Naughty Friend עם דיזי ראסקל, חבל שהוא לא נכנס לאלבום אבל הבנתי שהוא יהיה באלבום החדש של דיזי Maths and English שיוצא עוד 5 ימים (עוד לא דלף?). ובקשר לקנייה - אני אישית לא קניתי (ואת הראשון כן).

milkofamnesia

New member
אם כבר שילובי להקות אינדי וראפרים בריטיים

שמעת את השילוב של פרנז פרדיננד והמיצ'ל בראדרס? יש לי חבר שאמר שזה יצא בנזונה.

חולוני

New member
זה מאש-אפים, זה לא אותו דבר.

אבל תודה על הלינק בכל מקרה, איזה ריקוד לאבפוקססס דופקת לשיר של בלאדהונד גאנג.. :)

חולוני

New member
רק דיברתי והאלבום של דיזי דלף היום.

אני מוריד ברגעים אלו ממש.

hospital_food

New member
אהבתי את השיר עם לילי הלן../images/Emo13.gif

ו Excuse Me Please ממש דבילי, הוא בן 14?

חולוני

New member
*אלן.

וכן, שיר מצוין, אני שם אותו במיקסטייפ מאי שלי שאני אפרסם בהמשך היום. ו-Temptation באלבום של דיזי הוא בגירסה קצת שונה מהבי-סייד של הקופים, החלק של דיזי יותר גדול (בבי-סייד הוא נותן רק בית קצר), הוא הוסיף ביטים משלו והשיר קצר בדקה מהבי-סייד (2:34 לעומת 3:23). בסה"כ עוד אלבום מצוין של מלך הגריים.

Luna Sphere

New member
הראשון שונה

אולי יותר טוב אבל במידה מסויימת והשני מספיק טוב כדי להשתוות אליו וזה עניין של דיעה כמו כל דבר אחר בעולם, לא מוותרים על משהו רק בגלל משהו שמישהו אמר. אם חבל לך על הכסף תורידי אותו ואז תחליטי אם את קונה או לא.

למעלה