אררררג!

galahead

New member
אררררג!

יותר מידי דברים יש לקרוא! יש לי מספיק ספרים שקורצים לי על המדף (ועל השולחן), אבל אני צריך לקרוא המון דברי לימודים, וחוצמזה יש גם דברים שקשורים ללימודים שאני רוצה/צריך לקרוא, בלי קשר לדברים הקודמים! אררררג! נו טוב....:) גל (משחרר קיטור).

2_be

New member
אני כל-כך מזדהה איתך...

מחכים לי עכשיו על המדף כמה ספרים חדשים שאני ממש מחכה לקרוא אותם (רגש והגיון/ ריצארד לזרוס ופרא /גבי ניצן איך הם, מישהו יודע?) ואני לא רואה שום סיכוי לקרוא אותם בנחת בזמן הקרוב (בלי לחשוב באותו זמן כמה כמה דפי שיעורי בית הייתי יכולה לעשות באותו זמן וכמה עוד נשאר לי לעשות) והכל בגלל שביתת המרצים התקועה שהיתה... אז גם אני שחררתי קצת קיטור, אתה לא לבד...

הי בי- יופי שאתה יכול לקרוא אותו

בזמנך הפנוי - אצלי הוא על המדף מוכן להיקרא - כחלק חובה מקורס אותו לקחתי,לידו יש עוד כמה וכמה ספרים בסימסטר הזה..מלחיץ קצת....

הזמן בו אני מבלה כאן הולך ומצטמצם../images/Emo46.gif

אז שיהיה חג שממייחח וסופגניות טעימות לכולם.... אני ללימודי...

כדי להכביד לך על המצפון...

אז בטח יש עוד מלא ספרים שלא קראת. אני למשל, השנה, הודות ללימודי הספרות הדחוסים זכיתי לקרוא ספרים מצויינים כמו "האמן ומרגריטה" של בולגקוב (משם שמי), "לוליטה", "מעוף היונה" של יובל שמעוני (סופר ישראלי יחסית חדש ומצוין), "בעקבות הזמן האבוד" של פרוסט, "בליל חורף עובר אורח" של ...(מה שמו, האיטלקי), ועוד ועוד, תיבת ההמלצות מתפוצצת. אבל זה לא נגמר, ומזל שכך.

Josephin

New member
הזדהות...

יש לי שני בוק ריפורטים להכין... ואת אבא גוריו לקרוא למבחן... ולהגיש עבודה על 1984... ולקרוא 5 ספרים חדשים ומעניינים מהספריה... הצילו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה