אררררררררררררר!!!!!!

אאאה!! אנשים...!

תחיו את הפורום! החוק של גלי היה ממש טוב - כל מי שניכנס חייב להגיב לפחות על 3 הודעות! אז עכשיו נהפוך את זה לשירשור האהוב עלינו (טוב, לפחות עלי) איך היה היום! אז לי היה יום סבבה, באתי רק ב10 (הייתי אצל הרופא ב7:30, אז תפסתי טרמפ על האישור...
), הפסדתי שעתיים תנ"ך, עם המורה המפחיד הזה שמרביץ עם מקל על השולחנות, וכימעט פוגע בידיים....
אח"כ שעתיים כימיה - היא החזירה בחנים - קיבלתי 90, אח"כ היסטוריה, ישנתי... אח"כ גיאומטריה - פעם ראשונה מתחילת שנה שלא מעיפים אותי החוצה!!! אח"כ הברזתי אנגלית, ואח"כ ביולוגיה - היה סבבה... ישבתי על החלון, ולמורה לא היה איכפת... והיה לי מצב רוח כ"כ טוב שפעם ראשונה מתחילת שנה (באמת!) פתחתי מחברת ביולוגיה (טוב נו אין לי כזאת, אס סתם מחברת) והישתתפתי בשיעור! וחזרתי הבייתה ב16:30... ועכשיו טלפונים לחנכיים, שיירשמו כבר! נועה.

אהם

לי דווקא נחמד בפורום פעם ב.. אני נכנסת כבר לא מציפה הודעות שומרת טיפה דיסטנס מהפורום והאינטרנט בכלל כי פשוט נמאס לי.... וכן מעניין שאני נכנסת יש דברים מענינים לקרא חוץ מהשיחות האין סופיות של נעם וגלי שרק הן מבינות מה מצחיק ולמה הן מתכוונות... בכל מקרה היום היה לי נחמד חוץ משעתיים אנגלית... ובשעור מתמתיקה אני וחברה שלי נזכרנו במשהוא וכל השיעור לא הפסקנו לצחוק וירדו לי דמעות וכאבה לי הבטן לא הצלחתי להפסיק לצחוק זה היה כזה מצחיק וכולם מסתכלים עלינו והמורה גם בא ועמד ליד השולחן שלי ושאל "מה מצחיק פה?" (רק במבטא רוסי) ואז בכלל התפקעתי מצחוק מול הפרצוף שלו והוא לא רצה שאני אלך להביא פתק הפרעה איזה אדיר... והיה בוחן בכימיה וידעתי הכל איזה כיף!!!!! ואז חזרתי הביתה ואכלתי פיצה!!!! אה וגם השתחררנו בשעה שישית איזה כיף!!!!

חח לפחות אנחנו כותבות משווו

משעמםםםםם כאן טוב בואו אני אספר איך היה לי היום: היה יום שדה אבל אני לא מרגישה טוב אז נשארתי בבית. ואז סתם השתעממתי.. הלכתי לרופא ויש לי אנגינה ואז הלכתי לשבט כי רציתי לדעת מה אני מלווה אבל מסתבר שהם אומרים מחררר ארררר ומחר יש אצלינו טקס לזכר רבין בשיתוף עם בני עקיבא.. זהו

...../images/Emo13.gif ביום ה´ למדתי שעתיים...

והברזתי שש... באתי ב10 כי לא היה לי כוח לאנגלית על הבוקר, ואז הברזתי עם חברה מביולוגיה, ניכנסתי לשעה רביעית לשון - כי זה חשוב שעה חמישית - ספורט, לא היה לי כוח, שעה שישית - חשבון, אני שואנת את המורה שעה שביעית - ניכנסתי להיסטוריה כי לא נעים מהמחנכת, וויתרתי על שעה שמינית - ביולוגיה מעבדה...
זה היה היום הכי כיף מתחילת שנה
!!! נועה.

לי היה יום מעצבןןןןןןןןן! (כרגיל!)

שעה ראשונה היה לי עם המחנכת שלי שדומה לתרנגול ! שעה שנייה לשון- אפשר לסבול, שעה שלישית מתמטיקה עם איזה פרוסקה אחת שמחליפה את המורה הרגיל שלי... שגם הוא אידיוט..שעה שלישית גאוגרפיה שהמורה הייתה ממש חמודה והסבירה לי דברים שלא בדיוק הבנתי, אח"כ ספרות עשו לנו חזרה למבחן שיש לי מחר, ואין לי כוח אליו, ואח"כ נדע עם המורה שלי שיש לה ת´שם הכי גרוע שההורים שלך יכולים לתת לך- סביון! והיא גם ממש סתומה!

למעלה