אררררררר דייי הפורום מת!!

כתבתיי

חח הייי היום לא היה לי יום עמוס במיוחד....חחח
גלי מה נשמע?. מה נשמע כולםם?

אנשים תיכתבו!

תביאו רעיונות להודעות חדשות, תענו על הודעות קיימות, והכי חשוב (כמו שאומרים לחניכים) תביאו לפה את כל החברים שלכם!!! יאללה!!!!!!!1 ועל היום שלי כבר כתבתי... אני צריכה לחפש קטעי עיתונות לפעולת רבין ואני לא מוצאת כלום, הראשג"דית שלי תהרוג אותי...! ויש לנו פעולה ממש דפוקה... מדריכים, איזה פעולות אתם עושים? יש לכם רעיונות טובים? ויש לי פעולת שיכבה ב8, אני שונאת פעולות שיכבה! (ביגלל המדריכה...) נועה.

הפעולת רבין שלי

גם לא משהו אז תתנחמי... אנחנו עושים להם בתור משחק פתיחה את המשחק הזה (אולי את מכירה) שלוקחים ילד אחד החוצה ואומרים לו שינסה בכל הדרכים להיכנס למעגל... ביינתיים כל שאר הילדים עושים מעגל ואומרים להם שלא יתנו לילד להיכנס עד שהוא לא אומר בבקשה. וזה כאילו מראה להם שאלימות לא מובילה לשום דבר ושגם בתרבותיות אפשר להשיג דברים. זה המשחק היחיד שאהבתי מתוך כל הפעולה הזו
כל השאר זה סתם דברים מפגרים...

יו, המישחק הזה ממש טוב...!

ניראה לי שאנחנו הולכים להעתיק מימכם...
ואני בקושי יודעת על מה הפעולת רבין שלי... זה משהו שקשור להסתה... כמו שכולם עושים כל שנה... לא יודעת מה בדיוק, כי כשכל הצוות כתב אותה אני ציירתי בטוליפ ו"בטעות" השפרצתי חצי בקבוק על התיק החדש של ראשג"דית ה´...
! אז הייתי צריכה ללכת לנקות את זה...
, ושמעתי רק "קיטעי" פעולה, שהיו דפוקים ביותר, ואת השאר העדפתי שלא להשלים...
נועה.

ממש לא

שונאת מסלולים עמוסיםם חח באמת אין לי כוח לצאת למסלוליםם אבל חפיףףףף בלילה יהיה שווה ואני מקווה שיתנו לי ללוות מה שביקשתי.... עדיפות ראשונה-ו, שניה- ז שלישית- ה´ חחחח אממממ מה חוצמזה? זהוווו מחר יש לי יום שדה עם הכיתה ה´חמודה´ שלי....אין לי כוחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחח

מזה טיול שדה?

בבי"ס? את רוצה להגיד לי שהבי"ס הזה עושה משהו כייפי? לאאאאאא! בטח אתם משלמים על זה איזה מאה ש"ח, כי הם לא...ישלמו חס וחלילה על משהו! חחח לנו עוד מעט יש יום גיבוש ביער ירושלים, שנה שעברה זה היה בגן סאקר.... אנחנו קונים את האוכל, מביאים את המוסיקה, והכל הכל - ובנוסף אנחנו צריכם לשלם 10 ש"ח - למה? ככה! הם משום מה לא אמרו לנו למה....מוזרים.... חחח כשיצאנו למצדה (מצדה זה מין הר כזה, ע"ש השבט שלי) :) אז הם הדפיסו לנו חולצות.... ששילמנו עליהן, והן היו ממש....מדהימות..... חולצה שחורה, מקדימה חלקה, ומאחורה.... כתוב "מצדה מחזור פ"ז" בלבן. איזו השקעה!

חח מסכניםםםםםם

זה עולה 10 שקלים וזה טיול לעין חינדק כל כיתה בנפרד. ואין לי כוחחח זה הכל עלייה חחח וגם עם כיתה נחמדה כמו שלי...חחח ראיתי את החולצה שלכם ולא הבנתי מהזה כי היה כתוב מצדה- אז חשבתי שזה של השבט אבל אז היה כתוב פז חחחח אוחח משעמם לי ואני מנסה לחשוב למה אני לא אבוא מחרר חחח

greeneye

New member
גם לי יש יום שדה מחר...

חרא! היום שדה ב- 8:30 אבל יש לנו באותו יום שעת אפס, אז המורים הדפקטים האלה חייבו אותנו ללכת לשעת אפס ולהיגרר עם כל הציוד של ג"ג ליום שדה.....

למעלה