אררררררר!!!!!!!!!!!!!! כוסמאאמאמאאמאמאמאוק

G COP

New member
אררררררר!!!!!!!!!!!!!! כוסמאאמאמאאמאמאמאוק

בא לי להרוג מישהוו!!!! איזה עצבים!!!! אני מבקש מאוד מי שרוצה סתם להסתלבט ולעשות על חשבוני צחוקים שיתאפק בבבקשה כי אני כולי בעצבים ואין לי זין לזה ואני שואל בשיא הרצינות: באמת שאין לי כוח להכנס לפרטים מה מי מו- חזרתי הרגע מהעבודה במלון, עכשיו למי שמכיר/יודע עובדים שם בצורה שמעבירים כרטיס מגנטי בתחילת המשמרת, ובסופה שוב כשהולכים הביתה- באמת בלי להכנס לפרטים איך ולמה, לפני חצי שעה חזרתי הביתה ולא העברתי את הכרטיס המגנטי המזדיין בתחת הזה!!!!! מה לעזאזל אני אמור לעשות עכשיו?!? אני כל כך קרעתי את התחת היום במשך 8 וחצי שעות וכולי בעצבים רק מהמחשבה שזה ייחשב כאילו לא עבדתי בכלל!!! מה אפשר לעשות??

DoubleD

New member
תירגע חבוב

הכרטיס המגנטי הוא בשבילך המנהל/קפטן שלך מחזיק רישום של כל שעות העבודה של העובדים שלו זה קורה מלא פעמים רק תיגש אליו ביום עבודה הבא ובתחילת המשמרת תסביר לו ששכחת להעביר את הכרטיס גם ככה הוא רשם את שעות המשמרת שלך.. הם לא פראיירים. (הרי אתה יכול להעביר כרטיס שעה לפני שאתה מגיע לעבודה והם ירשמו אצלהם מתי בפועל הגעת ולפי זה יחשבו לך השעות למשכורת) בכלמקרה שתדע שאתה יכול בסוף החודש לקבל פירוט של הכרטיס ולהשוות את זה עם המשכורת, אם בכל זאת הייתה תקלה תפנה למשאבי אנוש והם יבדקו לך את זה.. אל תילחץ :)

G COP

New member
כן.. תודה.. אתה צודק

סתם הייתי כולי בקריז כי רבתי שם עם האחראי שם בנוסף לכל וזה מה שהרתיח אותי... תודה על העידוד..

למעלה