אררררררר עצבים!!!!!!

BiRd Of PrEy

New member
אררררררר עצבים!!!!!!

אתמול עישנתי נרגילה עם ידידים שלי... וזה לא כאלה שאני מסתובבת איתם הרבה אז הם לא ידעו שאסור לגעת בנרגילה שלי(חוץ מבצינור כמובן)!! והם הרבה נגעו!!! אררררר....!!! לפני שהגעתי הם הכינו ראש לעצמם מהנרגילה שלהם... הם פיצצו את הראש בטבק(!), הם הכינו משכבה אחת של נייר כסף(טוב זה לא כזה נורא), כל פעם שהם מדליקים גחל הם נושפים עליו עד שהוא כולו אדום(יש פה עוד מישהו שעושה את זה? אם כן למהההה??), וכשהם שמו את הגחל על הראש הם מחצו אותו פנימה!! (למה לעשות את זה?!?!) ובנרגילה שלי הם החליטו לנשוף פנימה, והם נשפו יותר מידי חזק! ונחשו מה? כל המים קפצו למעלה! הרטיבו את כל הטבק והגחל התכבה..
וגם עכשיו אני בעצבים הכנתי הכל טוב ויפה, כמו שאני תמיד עושה, ואחרי 20 דקות כבר נהיה טעם של שרוף וכמעט אין עשן.. ולפעמים כשאני מעשנת יש עדיין קפיצות מים לתוך הצינור והישר לתוך הפה שלי! וזה קרה אחרי שהגאון נשף פנימה..
אוף קקה

lizard

New member
תנקי את הנרגילה ותתני לה להתייבש.

חוץ מזה תכתבי בשלט גדול: לא נוגעים בנרגילה בלי רשות של רגע ודודלי
בשביל זה יש לי נרגילה לאורחים ונרגילה בשבילי

sgold666

New member
בקשר ללנשוף על הגחל

אני עושה את זה בזמן האחרון נראה לי שזה עוזר בטח שלא מזיק כל אחד וההרגלים המוזרים שלו כשהוא מעשן

Krishi

New member
אמממ....

אולי באמת תכיני שלט.. חחח בכל מקרה.. לפוצץ את הראש בטבק זה תלוי איך לפוצץ אותו... אם לפוצץ בחלקים גדולים ומחוברים ודחוסים של טבק זה לא טוב.. אבל אם קצת לפורר את הטבק ואז לפוצץ אותו אז זה טוב כי אז פעולת השאיפה, הואקום, עובדת יותר טוב ואת נהנית יותר מהטעם כי הוא נשרף יותר... שכבה אחת של נייר כסף זה גם לא נורא... אני תמיד שם אחת... ולמה לנשוף בגחל? זה כי לא תמיד כל הגחל מתחמם ישר אחרי שהדלקת אותו... ואם הוא לא התחמם כולו אז אחרי ששמת אותו על הראש צריך לפמפם הרבה פעמים עד שמתחיל לצאת הרבה עשן וכל זה.. אז במקום לפמפם כל הזמן הם ישר מחממים אותו עד שגולו אדום (שזה אומר שכולו התחמם) ואז כשהם שמים אותו על הראש ישר יוצא הרבה עשן ונשרף טעם וכל זה.... בקשר למים? טוב זה כבר דפיקות מה שהם עשו.. תחכי שייתייבש.. ואם נכנס מים לפה זה לא כזה נורא.. זה לא יהרוג אותך זה בטוח... אם זה כל כך מפריע אז פשוט תירקי את זה לפח או משהו.. אני בדרך כלל פשוט בולע את זה... זה טעים... חחח...

Krishi

New member
אאאא...

ובעניין מחיצת הגחל פנימה... זה כדי שכששואפים אז זה ישאב מהגחל יותר טוב את כל החום שלו.. כי אם הגחל לא יענו "דבוק" לראש אז שוב לא מתבצעת פעולת הוואקום...

חחחחח מה אתה מטורף

לא רק שלשתות את המים האלו זה פשוט דוחה... זה גם לא בריא. כל הסינון שהנרגילה עושה לחלק מהזבלה שיש בטבק נכנס לתוך המים האלו.. בדר"כ הם גם נהיים צהובים אחרי עישון אחד או שניים.. זה ממש מגעיל ולא בריא.

Krishi

New member
תחשוב על האירוניה שבדבר...

אתה אומר שלבלוע את המים של הנרגילה שאתה מעשן זה לא בריא.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וחוץ מזה.. זה באמת טעים.. לי לפחות... חחח

חחח בנאדם מוזר אתה

נכון לפעמים קורה ששמים קצת יותר מידי טבק, דוחסים אותו ואז חלק מהחורים שיש בראש של הנרגילה נסתמים ? אצלי זה קורה לעיתים די קרובות אז לפני שאני מדליק את הגחל את לוקח שאיפה מהצינור כשהנרגילה לא דלוקה, רק בשביל לראות אם האויר זורם טוב והחורים לא סתומים... רק מהשאיפה הקטנטנה הזו שזה בסה"כ האויר שליד המים האלו גורמת לי לבחילה. זה דוחה בצורה בלתי רגילה...

BiRd Of PrEy

New member
הכוונה בלפוצץ את הראש בטבק

זה שהם פשוט הוציאו מהחפיסה עם הילד ושמו.. הם לא פיררו! זה מה שמעצבן! והם נושפים בגחל בצורה מוגזמת! מהנשיפות שלהם הוא פשוט התחיל להיתפרק!

למעלה