ארררררר

Macphista

New member
ארררררר

למה הם עושים את זה?
למה לשחרר 8 דקות של הפרק הבא מיד אחרי שידור הפרק הזה?
זה כאילו שהם רוצים להגיד- כן, הפרק הזה לא היה משהו, אנחנו יודעים, אבל תראו את ההתחלה של הפרק הבא! תחזרו שוב שבוע הבא.
אררררר....

Macphista

New member
עונה שלישית

אמנם ABC עוד לא הכריזה על חידושים וביטולים, אבל מישהו שאל את לאנה בטוויטר מתי מתחילים לצלם את העונה השלישית והיא ענתה 12 ביולי...

Shiri from the block

Active member
ראיתי גם

Macphista

New member
"משש- ספויילרים קצרים מפי הקאסט והכותבים

הדבר הכי משמעותי שם הוא שהזכרונות יחזרו- גם לסניזי.
כאן

Shiri from the block

Active member
חחחחחחחחחח ראיון ממש משעשע!!! ג'יניפר וג'וש הרגו אותי עם הספוילר על המתים מהלכים

וזה שרוברט לא נתן לאף אחד לגעת בחפצים בחנות של גולד

Macphista

New member
זה גורם לי להרהר משש

אין יותר סטוריברוק?
אולי מעיפים משם את הקסם וכל הקללות נשברות והזיכרונות של סניזי ובל חוזרים וכולם יכולים לעזוב את סטוריברוק או לעבור לעולם אחר?

אגב, נראה שכל האמרות החוזרות והנשנות של כולם שרובי עדיין בסדרה זה פשוט... שקר. היא לא הייתה כבר כמה פרקים וגם לא צולמה בפרקים האחרונים.

Shiri from the block

Active member
כן גם אותי זה ביאס
מש"ש ועוד רציתי ללכת לסטוריברוק ולראות את הכל

ולגבי רובי.. וואלה אין לי שמץ. קודם נראה מה יקרה בפרקים האחרונים ואז נדע אם יש סיכוי לראות אותה או בכלל את שאר הדמויות בסדרה.. כי לפי איך שזה נראה רק הוק, אמה, רג'ינה, סנואו וצ'ארמינג עולים על הספינה.. ומה עם השאר? נשארים תקועים בסטוריברוק? אין מצב. אז נראה!

Macphista

New member
אני עייפה מהסדרה הזו

הסדרה הזו מעייפת אותי ממש.
אני מחבבת את הקאסט, אני מחבבת את רעיון הסדרה, אבל... לא יודעת.
אני מקווה שהעונה השלישית תהיה גם האחרונה.
ומקווה שהיא תהיה ממש ממש מוצלחת.
ושתסגור קצוות ופינות. ושתתקדם עם הזמן.
שנאתי שהעונה הראשונה התחילה בקפיצה של אמה וסנואו לFTL כי רציתי קלואז'ר בסטוריברוק.
אני עדיין רוצה קלוז'ר בסטוריברוק.

שוין, יש פרקים חדשים במשחקי הכס והאישה הטובה.
משהו אחר להתעסק בו קצת.

Shiri from the block

Active member
לי יש עוד קצת אופטימיות לגבי הסדרה... אני עוד שואפת ומקווה לטוב..
בכל אופן אני לא מהאלה שנוטשים סדרות אז כך או כך אני אמשיך לצפות בסדרה עד מתי שהיא תשודר.

משחקי הכס

Macphista

New member
כן, גם אני לא מהנוטשים

יעיד על כך הפרק האחרון של GLEE שראיתי.
אמנם לקח לי 8 דקות לראות פרק של 42 דקות כי העברתי קדימה משעמום כל הזמן, ובכל זאת.. אפשר להגיד ש... ראיתי.

אני חושבת..

שהטעות שלהם הייתה לשבור את הקללה כ"כ מהר בסוף העונה הראשונה...
הייתי מעדיפה שזה ימשיך לעוד עונה אחת אחת...
הקללה היא מה שעשתה את הסדרה מיוחדת... שלא תבינו אותי לא נכון... אני עדיין אוהבת את הסדרה אבל זה לדעתי, הטעות שהם עשו...

Shiri from the block

Active member
מסכימה לגמרי היה אפשר למשוך את זה עוד הרבה הרבה יותר... זה בהחלט היה הקסם של הסדרה.
לדעתי הם סיימו עם הקללה מהר כי באותו הזמן הם לא היו בטוחים אם תיהיה עונה 2 אז הם רצו שכביכול יהיה סוף שמח שהנה הקללה נשברה וכולם התאחדו אחד עם השני..

Macphista

New member
חחחחח עוד דוגמא למעריצים אובססיסיביים

אז למי שלא ידע אתר ONCE UPON A FUN עשה סקר זוגות של הסדרה.
התחילו ממשהו כמו 20 זיווגים מהסדרה ובדיוניים של דמויות שונות מהסדרה (כמו אמה ורג'ינה, ואורורה ומולאן).
אנשים הצביעו, אחרי כמה ימים האתר סגר את האפשרויות של לכתוב דמויות מהטענה שיש תגובות לא הולמות.
הגיע ה"חצי גמר"- אמה ורג'ינה, רמפל ובל, אורורה ומולאן, סנואו וצ'רמינג.
ו... אז הגיעה ההודעה:
Due to an avalanche of emails we have received with regards vote rigging in the Ultimate OUAT Couple Poll. We have decided to cancel the poll while we look into reports of voters using hidden IP addresses and bots to sabotage the poll.

We regret that a small minority has ruined what was meant to be a fun poll for fans to enjoy.

ספיצ'לס.

Shiri from the block

Active member
מה??? איזה מעצבנים!!!! איזה פיגור!
אבל אם כולם השתמשו בדרך הזאת אז אף אחד לא מרמה!
טוב נו... רוב הסיכויים שסוואן קווין היה זוכה אז לפחות זה

למעלה