אררררר צבא מטומטם!

Dawson girl

New member
אררררר צבא מטומטם! ../images/Emo46.gif

טוב אז קיבלתי זימון להיום (ללשכת גיוס חיפה) ל"ועדה רפואית". בהתחלה בכלל חשבתי שזה ועדת מתנדבים
(הגשתי בקשת התנדבות ב-4.11) חחחחח אז ככה- זה היה בזבוז זמן גמור!! באתי לאיזה שעה שכללה רק את הבדיקות הרפואיות שהיו לי בצו ראשון, ולא עזרו כל ההסברים שלי שעשיתי בדיוק אותו דבר לפני חצי שנה ושלא השתנה כלום מאז.. אלוהים איזה טמטום!! הפסדתי יום ביצפר ונסעתי עד לחיפה (נסיעה של 50 דקות מאיפה שאני גרה) בשביל זה!! ועשיתי את זה כבר!!! יאאאאא איזה עצבים אחרי זה עוד אמרו לי ללכת למדור פרט, אז הלכתי ישר לאורטל האחראית מתנדבים והיא לא הבינה למה שלחו אותי לשם כי כבר עשיתי הכל.. אז אמרתי לה שאני לא רוצה לבוא שוב, והיא אמרה שעוד שבועיים-חודש ישלחו את התיק שלי למנהל הגיוס ואחרי זה אני אקבל זימון לועדת מתנדבים בתל השומר... אווחחחחחח צבא מטומטם אלוהים (סתם רציתי לפרוק
)

Dizen

New member
../images/Emo24.gif

ככה זה. יעילות זה לא הצד החזק שלהם... ואת מוזמנת לפרוק מתי שבא לך
אחלה חתימה, אגב

shiri_b

New member
מבינה אותך

אני באתי לשם אמרו לי שבינתיים יתנו לי פרופיל 24 ושאני אביא איזה בדיקות לשם ישנו. אח"כ זימנו אותי לרופא לזה של הצו הראשון שלא ידעה למה אני פה והפנתה אותי שוב לועדה רופאית יומיים אח"כ חזרתי שוב לועדה רפואית וקיבלתי פרופיל 21 רפואי, אחרי יומיים טלפון מהלשכה למה לא באתי לזימון!! הסברתי שבאתי פעמיים והיא אמרה "אה, אז הרופאה טעתה בואי שוב" טוב באתי חיכיתי 3 שעות (למרות שבאתי מוקדם מאוד) ואז נכנסתי ואמרו לי שאני לא צריכה לבוא לפה כעבור רבע שעה אמרו לי טוב, תחכי רבע שעה שוב אח"כ נכנסתי כדי שהרופא יבקש ממני להביא בדיקות ואז חיכיתי עוד חצי שעה שיתפנו להגיד לי לבוא שוב להביא את התוצאות שאלתי אם אני יכולה לפקסס אמרו לי לא. כעבור יומיים התקשרו להגיד לי שאני לא אבוא ואפקסס. פשוט מעצבן כל הבירוקרטיה שיש שם.

למעלה