ארררר!!!... למה יש..

soninon

New member
ארררר!!!... למה יש..

אררר למה יש ילדים עם בעיות התנהגות בסמינר!!!! אתמול ביום גיבוש ראינו עם מי נהיה בקבוצות! והיה זוועה! יש לנו בקבוצה ילדים לא זורמים לא נחמדים ואפילו קצת מפחידים! אני רוצה להחליף קבוצה אבל לא רוצה להישאר לבד וחוץ מזה אי אפשר להחליף קבוצה! אהההה מה עובר על הרשויות הם לא עושים סינון?... איך היה אצלכם?... גם לכם היה אנשים מעצבנים?

קבוצה מורכבת

ממספר רב של אנשים בעלי אופי שונה אבל בכל קבוצה יהיהו את המנהיגים, המצחיקים, הזמרים, המפחידים ועוד... אין ספק שלסמינר מד"צים צריך לעשות סינון אך לא בכל רשות עושים את הסינון הזה וחבל. אני אומרת לך שוב, תן הזדמנות לקבוצה. אולי תלמד דברים חדשים שלא ידעת
בהצלחה

soninon

New member
המממ תןדה..

אני מניח [ומקווה בטירוף] שאולי הקבוצה קצת תשתנה.. כי ממה שראיתי אין פוטינציאל אבל נשאר לי רק להיות אופטימי.. תודה על העידוד וההסבר [=

hapara

New member
לעשות סינון?!

בתור אחת שהולכת להדריך ולחנך.. את חושבת שצריך לסנן אנשים?! שלא לכל אחד מגיעה הזדמנות שווה? שאת מעל אחרים? אחלה דמות חניוכית, באמת.

soninon

New member
זה ממש ממש ממש לא קשור למה שאת אומרת..

אין מה לעשות יש לעשות סינון! יש אנשים מתאימים להיות מדריכים ויש כאלה שרואים בזה שפעילות אחרי צהריים פשוטה.. כן זה מה יש העולם לא מושלם וחייבים לעשות סינון למצוא את המוצלחים ביותר על מנת ליצור שכבת הדרכה איכותית שתעברי ערכים לילדים של היום ! וכן היא בהחלט דמות חינוכית! חבל שהגענו למצב בו לא כל אחד יכול להיות מדריך אבל ככה זה וככה החיים יש מתאימים יותר ומתאימים פחות..

hapara

New member
זה ממש לא אמור להיות ככה..

שחלק מתאימים להדרכה?. :S נכון, יש כאלה שזה בא להם טבעי, ויש כאלה שלא. אבל בשביל זה קיים הקורס, שאמור להיות משמעותי שנה שלמה ולא רק שבוע בחופש. ותאמיני לי, אני עולה לי"ב והדרכתי עם חבר'ה שלא כל כך רצו שידריכו ואולי הם באמת לא נראו אז מתאימים להדרכה, אבל זה הכי עזר להם וטיפח אותם ובאמת שהם היו אחלה מדריכים.. ו-וואלה, ההדרכה לא באה רק בשביל החניכים, אלא גם בשבילנו.

למעלה