אררר יש לי מבחן בקרוב

• פותח הנושא ZoSo
  • פורסם בתאריך

ZoSo

New member
אררר יש לי מבחן בקרוב

לעזאזל למה אין צדק בעולם?! פינק פלויד, מלבד שלושה- ארבעה שירים עושים לי רע..... שקט מדי, פילוסופי מדי, יותר מדי תוכן. אני אוהב מוזיקה יותר קליטה ומהירה ועם זאת מורכבת ומעניינת כמו של לד זפלין. אך רצה הגורל והוחלט שבכתה י אני אלמד בתיכון גלילי בכפר סבא. השעה במערכת שכתוב עליה מוזיקה מאוד הלהיבה אותי בגלל אהבתי הרבה למוזיקת שנות השבעים ובכלל ואני גם מנגן על גיטרה וכל העניין של התאוריה וכו מאוד מעניין אותי. הגיע יום רביעי, יש היום מוזיקה פעם ראשונה. ידידתי שלומדת בכתה אחרת התחילה עם מוזיקה בשעת אפס... כשהיא יוצאת משם היא רצה אלי ואומרת בהתלהבות משהו בסגנון "יוו שיעורי מוזיקה זה ממש בשבילך! כל המחצית השנייה של השנה אתה תלמד על פינק פלויד ו........לד זפלין!"... אררררר איזה כיף! מה יותר מושלם מחומר לימודי כזה?! ועוד עם בחינת בגרות על פינק פלויד אררר איזה כיף! ובאמת הגיעה המחצית ואני עובר שיעורים על ההיסטוריה של הלהקה- מי לקח סמים ומתי, מי פגש את מי ואיפה, למה השיר הזה נקרא ככה ולמה האלבום הזה ככה ולמה הוא לבש חולצה וורוד בדיוק באותו יום...... אני יודע כמה שאני בר מזל...... אבל אני לא לומד להעריך את זה..... זה פשוט מייסר אותי...... זה משעמםםםםם... אתם הייתם משתגעים מרוב הנאה.... אין צדק בעולם. זהו.. לפני שבועיים סיימנו לראות את הסרט בהדרכה צמודה על כל האלמנטים והקשר שלהם לרוג'ר וואטרס או הטמבל שעיליו הסרט. אחריו שיעור סיכום, ועוד שבוע מתחילים לשמוע את כל הדיסקים..... אני אחזור אליכם בבחינת הבגרות בסוף השנה..... אני מקווה שאתם תשמחו לענות לשאלותי מלאות הבורות...... סתם שתדעו...

אהה...לא בידיוק..

אני די מבינה אוצך למען האמת.. זה כמו שצייר או פסל ילמד את ההסטוריה של האמנות זה מתסכל ומשעמם.. זה הופך את האמנות (מוזיקה) למשהו..אממ, איך להגיד את זה, משהו יבש. נכון, זה נחמד לקרוא את המאמר ה'קצר' בפלוידזאור [שאני בטוחה שרובכם כאן, כמוני, קראתם אותו] וזה נחמד לראות את הסרט ולקרוא הסברים, אבל כשזה הופך לחובה, או למטלה, וכשמיתעמקים בכל שיר ושיר עד ליסוד ולפרטים הקטנים ביותר- זה הורס את ההנאה... פתאום זה מנפץ לך הרבה בועות ומיתוסים פתאום שירים מקבלים משמעות אחרת, הרבה יותר פשוטה ממה שאתה יחסת להם ולפעמים אתה מגלה שהאמן עשה את האמנות שלו בישביל הכסף והפרסום ופחות בישביל האמנות.. אז זה באמת יכול להיות מתסכל לפעמים.. אבל..תראה בזה את הצד הכיפי..אתה זוכה לשמוע את כל הדיסקים בלי לעשות חור בכיס\בנק\ארנק של אמאבא..
מקווה שיהיה טוב בבגרויות

meandmeandme

New member
ואו...

זה נראה לי החלום שלי
אבל זה נראה לי יכול לעבוד רק בתנאי שהמורה מעניין ושעשוים את זה בדרך כיפית אם אנשים מעניינים. אם מישהו ינסה להסביר לי על פינק פלויד כמו שהמורה שלי להסטוריה מסבירה לי על המפגלה הנאצית אני חושב שאני ישתגע.

PINK FLOYD FAN

New member
תגיד אתה מטומטם???

בוא'נה הלוואי עליי כזה שיעור ושלא תעז לקרוא לרוג'ר ווטרס טמבל אני בן 14 והוא דמות שנותנת לי הערצה מלאה אליו ודמות לחיקוי כנגן גיטרה אז תלמד לא לעצבן או להתגרות במעריצים של הלהקה הכי טובה בעולם!!!!!!

matan_fla

New member
וואי, אתה מצחיק...

לא משנה שווטרס הוא הדמות יקוי, שזה מפוקפק כלשעצמו (עם כל הכבוד שלי אילו מבחינה אומנתית, כבנאדם הוא היה די...דפוק, מוכשר, אבל דפוק) מעבר לזה, זה שאתה חושב שהוא היה נגן גיטרה, זה סתם עצוב ומראה על בורות, שאתה לא יודע שהאדם הכיביכול מוערץ עליך, בכלל ניגן בס

meandmeandme

New member
אממ...

רוג'ר ואטרס במקור הוא נגן גיטרה. בתחילתה של הלהקה (לפני סיד) הוא היה הזמר ונגן הגיטרה. רק אחרי שסיד הצטרף הוא הרים את הבס כדי שיוכל להשאר בלהקה.

CaerBannog

New member
כל זה טוב ויפה

אבל הוא עדיין נגן בס, ואני לא חושב שהוא יכול להגיד שהוא השפיע עליו כנגן גיטרה, מכיוור שההזדמנויות שהוא מופיע בהם כגיטריסט מועטות ואני לא חושב שבאפחד מהאלבומים של הפלויד, חוץ מאול באומהגומה, בגרנצ'סטר מדוס, שאני לא בטוח

meandmeandme

New member
אממ..

אני יודע שבכל ההופעות של אנימלס רוג'ר ניגן גיטרה ליווי. הוא ניגן את mother, את הסיומת של is there anybody out there, בדיסקי סולו שלו הוא כמעט ומנגן רק על גיטרה, גם ב"ברוך הבא למוכנה" ועוד מלא. זה נכון שהוא לא בדיוק האדם האידיאלי לבחור פה כ"אליל גיטרה" כי יש הרבבבהה גיטריסתים שהרררבבבהההההההה יותר טובים ממנו. אבל עדיין, מה איכפת לך? תן לו להנות.

CaerBannog

New member
לא מפריע לי, אבל זה עדין טיפשי

כי הרי אני בטוח שהוא מתכוון כ"השראה" לסולאים של גילמור, ולא לכמה אקורדים שווטרס תוקע מד פעם, אני בספק עם הוא יכול גם להגיד איפה הם...

קודם כל...

מה הסיפור שלך? לא אמרנו די עם הקללות וההשמצות? ושנית כל..תלמד לקרוא נכון.. הוא לא קרא לרוג'ר טמבל [וגם אם..אז מה?] הוא פשוט הביע את התיסכול שלו מהלימודים האלה.. ראבק..אנשים תרגיעו את עצמכם!!! תלמד גם אתה לא לעצבן, כי מה שעשית פה בהחלט מעצבן..
וזה שאתה חושב שהם הלהקה הכי טובה בעולם לא אומר שגם כולם חושבים ככה..

matanbu

New member
בתוך אחת שלומדת מוזיקה

יותר מדי שעות בשבוע... אני ממש מזדהה, אנחנו אומנם לא לומדים על פינק פלויד (לא עד כדי כך ל"עומק" בכל מקרה), ועם כמה שהשיעורים מעניינים... זה קצת כמו שיעורי ספרות, שאתה נורא נהנה לקרוא, אבל שהמורה בת זונה (סליחה, אבל מגיע לה) אין לך חשק בכלל לראות אותיות... המלצה שלי - תשמע דברים בלי לנתח!! פשוט להנאתך, כמו שעשו בימי קדם... לפני הבגרויות...

CaerBannog

New member
זה אחד הדברים היותר

טיפשיים ששמעתי, אפשר לחשוב שפינק פלויד באמת היו כאלה גאונים מוזיקלים, ששווה ללמוד את ההיסטוריה שלהם בבצפר, נגנים, מבחינה כללית, די ממומעים ואף מטה מכך אוקי, אז אוהבים את המוזיקה שלהם, היא עדיין די פשוטה (יחסית ליצרות קלאסיות וכו'), ואני ממש ממש לא חושב שזה חומר ששווה לבזבז עליו שיעורי מוזיקה

תשובה לסיפור הד#$ק שלך!!!

בגלילי לא עושים שום מבחן בגרות על פינק פלויד אני מצטער! ואפילו אם אתה במגמה כמוני לא עושים שום בגרות על פינק פלויד נגיד ניקח את שיעור תולדות המוסיקה הדבר הכי חדש שלמדנו שם היה ואגנר ואני יודע את זה טוב כי יש לי ביום רביעי מגן! אז אל תז#$@ן תשכל יש לך מבחן נוראה קל במוסיקה זה בסך הכול שעה בשבוע ויהיה לך כיף! אם יש לך עוד בעיות עם הבית ספר שלך הודעה

למעלה