אררר...פשוט מרגיז!

צליל 90

New member
אררר...פשוט מרגיז!

קיבלתי לפני כמה ימים מכתב מהבי"ס שנכתב בו שבשנת הלימודים החדשה, נתחיל את הלימודים כל בוקר בשעה 8:30. ועקב כך מן הסתם כל שעות הלימודים ישתנו ונסיים כל יום ללמוד בשעה יותר מאוחרת. וכל זה בגלל שלחברת 'אגד' אין מספיק אוטובוסים.
ואני רק שואלת את עצמי, מה קרה?! אגד היא חברת האוטובוסים היחידה בחדרה?! 'נתיב אקספרס' כבר לא קיימים?! למה אנחנו צריכים לסבול בגלל השטויות האלה. אני למשל מגיע לבי"ס עם אחד ההורים, וחוזרת ברגל, רוב האנשיחם מתחילים לעבוד בשעה 8 ולכן זה נוח לקחת את הילדים לבי"ס, ועכשיו מה? להגיע ב7:30 וסתם לשרוף שעה על כלום? ארררר... ובסדר נכון שזו רק בעיה של מי שמגיע עם ההורים, ויש הרבה כאלה, ונגיד שלאלה שמגיעים עם אוטובוס או ברגל זה לא מפריע, אבל עדיין נשאר העניין הזה שמסיימים את הלימודים יותר מאוחר. מעצבן.

נופ18

New member
זה באמת מעצבן וחסר תועלת

למשל אם אני אמורה לסיים לפי השעות הרגילות ב3 אז עכשיו אני מסיימת ב3 וחצי ועד שאני מגיעה הבייתה באוטובוס זה 4 הלך כל היום כי מגיעים סחוטים הבייתה ואין חשק לצאת ולעשות כלום. ושנה שעברה היו גם קיצוצים בדרך כלל היו הסעות בשעה 1וחצי ושנה שעברה הורידו אותם אז עכשיו בכלל, ואת צודקת לגביי נתיב אקספרס, אני גם לא יודעת מה להגיד לגביי זה, לבצפר ממש לא אכפת אחרי שעות הלימודים איך נגיע הבייתה אפילו אם אנחנו גרים באיזה חור רחוק מהבצפר. צריך לשבות בגלל זה....מי איתי?
או לפחות להתלונן. או לעשות משהו.

צליל 90

New member
אני בתיכון ב"א

אבל זה לא ממש משנה כי זה בכל חדרה. אגד לא רוצה להקציב אוטובוסים לבתי ספר.

../images/Emo112.gifלגמרי מרגיז.

אין לי מושג מה נסגר איתם ועם השיטות המטומטות שלהם.

P a z i T 2

New member
מזל שבדיוק סיימתי ללמוד.

סתם, גם ככה אני גרה חמש דקות מבצפר. בכל אופן- מסתומרת שזה ככה בכל חדרה? גם בבתי ספר אחרים? וזו בעיה של הבצפר.. בעצם העירייה אחראית על כך. לא משנה איך מה ומי- בעירייה צריכה להקציב הסעות לבתי הספר. נקודה.

iEyal

New member
כשאני היתי תלמיד

היתי אישית מעדיף להתחיל כמה שיותר מאוחר ולסיים מאוחר... אני לא איש של בוקר

למעלה