אררר!

בלה בלה

New member
אררר!

טוב, אז מכיוון שהשבתתם את פורום תיכוניסטים וגרמתם לכולנו לבוא הנה זועמים (אולי זאת היתה המטרה האמיתית, להעלות את הרייטינג של הפורום הזה ;-) ) הרשו לי כבר להעלות הצעה קטנטנה הרעיון הכללי של הכוכביות נחמד מאוד, כל פעם שנכנסים לפורום יכולים לראות איזה הודעות חדשות נוספו- אבל, רעיון נחמד זה בהחלט לא מספיק! א. משום מה למערכת של תפוז יש נטיה לעשות refresh עצמי - ככה שכל הכוכביות נעלמות. ב. רובנו אנשים עסוקים (שלצערם האינטרנט הוא לא כל עולמם ויש להם עיסוקים ותחביבים רבים) ולא מספיקים תמיד לקרוא את כל ההודעות החדשות בבת אחת.. ולכן, שימו לב, יש לי הצעה פשוטה למדי (המקובלת בכל הפורטלים האחרים) כל הודעה שכבר נקראה, פשוט תחליף את צבעה (זה לא צריך להיות שינוי גדול ובולט, מספיק קטן) או אם אתם בקטע של כוכביות, אז פשוט לסמן בכוכביות את ההודעות שעדיין לא נקראו. יום מקסים, בלה בלה :) אני בטוחה שהרבה כבר העירו לכם, אבל הרעיון שהודעות שמגיבים עליהן קופצות לראש העמוד, ממש לא מתאים לחלק מהפורומים!

mmm

New member
בקשר ל``רענון`` של תפוז...

TOOLS<GENERAL>TEMPORARY INTERNET FILES>SETTINGS>NEVER זה יחסוך ממך את הרענון, של תפוז...

בלה בלה

New member
ובהמשך למה שכתבתי כאן אתמול

(זה היה אתמול, נכון?) למה פתאום שאני נכנסת לפורום (שחזר לתפקד בנתיים) השם שלי מופיע בצבע אפרסק ופעם אחרונה שבדקתי הוא בכלל הופיע ב bold - אתם מנסים לעשות חגיגה לעיניים? גם הצבע של המנהל מחליף צבעים (בהתחלה הוא היה ירוק-נזלת-קקי ועכשיו הוא כחול) בלה בלה :)

מורני !

New member
חבר`ה מתיכוניסטים...

אתם בנתיים מוזמנים לפורום שלי... אני שמח לקבל אותכם שם, עד שהפורום שלכם יתוקן. כל מה שאתם רוצים לכתוב לא תהייה בעייה אח``כ להעביר את זה לפורום שלכם. מורן מנהלת פורום סטודנטים.

Ey@L

New member
תודה על ההצעה,

סחטיני על ההזמנה, לי יש סיבה כפולה להכנס לשם, גם אני תיכוניסט וגם כי אני סטודנט לשעבר...יש לי תעודת סטודנט תקפה (סטודנט צעיר). (-: אייל, מנהל פורום מחשבים ואינטרנט.

mmm

New member
מממממממ.... ובכן

למה לא... mmmmmmmmmmmm מנהל פורום ``האקרים והתגוננות``H-(

למעלה