ארר גרר. מיללתי לתכנים גותיים משהו.

califia

New member
ארר גרר. מיללתי לתכנים גותיים משהו.

קיבלתי תמורה לכספי בדמות שבן מדקלם, ורונה עם חגורה לבנה.לא משהו. אה, ובדיחה על אלתרמן שהובטחה ולא התקיימה. אני שונאת ויזלטיר. המשפחה הפסיכוטית שלי ששמעה מבת דודה שלי על כמה מהתחקירים על בחורות שעשיתי התחילה לספר לי כל מיני שטויות, אחת מהן היתה שרונה הבת של זך. אתם יהודים משיחיים? בגלל זה ההופעה בכנסייה? מה הם, טמפלרים? מה זה? או שרק בני? בגלל זה האקטיביזם של אבא שלה נגד כפייה דתית? עד כאן מבזק משפחתי וחיות אחרות.והפקאצות שיש לי בתור חברות. היתה גם קצת פירוטכניקת תאורה.על זה אני משערת הלכו ה60 שקל בשביל דקלום גרוע של המעיין הזוהר. לא רואים שלמדת תאטרון רונה. תנסי ללמוד משבן. אבל הראש לשי היה עדיין בליושינקה ( שלי לשעבר ) ושמתי לב שהיא שם ומברברת בפאתוס תהומי רק במחצית. צמאאאא. חרא של יין. נראה לי שזה פרסטר שחצי פילסט לי באוזן, לא בכוונה. אין לי מושג על מה. משהו על חיי מין אבודים. חבל, למיקום היה פוטנציאל ליותר. בכמה הם משכירים לערב? יש צנזורה על התכנים המושרים? אני אוהבת עוגב. אבל יש לי ידיים קטנות. כמה הנגן לוקח? זאת היתה התמה מסולאריס? אני מנגנת טוב יותר לאין שיעור, אבל על עוגב צעצוע. למישהו יש וירג'ינל להשאיל לי חינם? ברטר עם היוקללה שהזמנתי לחודשיים? רגע, אז יצא לי כלייזמר גותי? עם קונטינואו. משהו פוסט כלייזמטיקס ואוי ואבוי. או שמא פריק פולק סינת פופ ? ניו דרק וייב ? תעזרו לי, הכל כבר נוצר. חייבת משהו חדש. לא לכולנו יש את הזהב השחור בגרון והליריות המופלאה שיש לרונה. אין מצב שאני אתעלה מעל " כמו שקט פנימי בצהרי יום כיפור" זה היה הציטוט? כן?

bזוהר

New member
אני מתאפקת לא לצרוח מההההההההההה

אבל אם היית היום בהופעה של בני בשן (מהמילים הקטועות והחסרות קלטתי "בני","כנסייה",ו"שלומי שבן" אז שיערתי), אני ממש אשמח לדעת מה היה. יש מצב שלפחות תגידי איזה שירים רונה שרה? מה שדרך אגב מזכיר לי להגיד תודה על הסיקור של ההופעה עם רחל חלפי, באמת אמרת איזה שירים היא שרה. יש מצב שתגידי גם עכשיו?

califia

New member
דיקלמה את המעיין הזוהר.זהו.

אפילו לא השתחויות וקידות. מיהרתי הביתה עקב טרמפ בהול, ולכן איני יודעת אם היא אילתרה איזה סקאט על התמה מסולאריס בצ'יט צ'ט של אחרי. היה הרבה יין. תגידו, לאן המדרגות הספירליות הובילו? לצריח? לעוגב? לבקבוקים עם דמו של ישו ? הוא טעים יותר מהיין סמי-פטישים?

DeepThoughts

New member
אז קיבלת פעמיים רונה בשבוע

מעולה תמשיכי לדווח אבל יש מצב שתנסי לכתוב קצת יותר ברור?

califia

New member
תצילי אותי מחורף קשה ואני מבטיחה לא לזיין

לך כלום. מבטיחה. אני אעלם אל תוך הפוך שלי עם ספרים טובים. והרבה תורים לרופא שיניים בגלל השוקו.ורופא עיניים בגלל שאני קוראת בחושך. וחשבון מנופח למכבי אש בגלל הנרות והעששית. אה, והסוכרת והעיניים. אוי. באמת גם הכפות רגליים לא משהו. תצילי אותי מדבורקין ופט קליפיה. בבקשה. מד"ב? מדע פופולרי? בלש חד אבחנה רציונלי קר ומחושב? טולקין? אין בפולמן סקס סטרייטטי או מערכות יחסים נכון? משהו סוציופתי במיוחד. לחזור לאקדמיה דחוף.

EinavBIUS

New member
אין לי מושג.

קראתי את זה רק בעברית ואפילו את זה אני לא כ"כ בטוחה שהבנתי. ספר הזוי משהו.

אוי אל תנסי אפילו ../images/Emo122.gif

הנה תראי איך באנגלית הוא הזוי הרבה הרבה יותר... [מספיק לראות את הסרט כדי להבין עד כמה] Be what you would seem to be - or, if you'd like it put more simply - never imagine yourself not to be otherwise than what it might appear to others that what you were or might have been was not otherwise than what you had been would have appeared to them to be otherwise.

EinavBIUS

New member
אה-הא.

החזקתי מעמד עד השורה השניה, אח"כ קיבלתי כאב ראש אז הפסקתי.

I rest my case

Sheeesh

New member
זוהר תתפלאי אבל כן,,,

יש אפילו אנשים שעושים מזה כסף... וקליפיה יקירתי זו בקשה מוגזמת מדיי. בואי נתפשר על אחת מעונות המעבר?

califia

New member
ממה כסף? לילה במלון ביפן עם בובת סיליקון

בת 14 זה דבר יקר ממה שחשבתן. עונת מעבר? קיץ? חתונות? בתור הברבור מקרח לפונץ'?

למעלה