ארר... לא יודעת עם שווה להלחין

s n o r k y

New member
ארר... לא יודעת עם שווה להלחין ../images/Emo5.gif

לא יודעת, לא יודעת, לא יודעת...
אין לי גיטרה בבית בכל אופן, אבל מה אתם חושבים? אין לזה עוד שם... תן לי משהו ללעוס תן על משהו לכעוס אני מרגישה כמעט ריקה כשאתה שותק כמה יהיר מצדך לחשוב שאתה תמיד צודק אתה אומר שאתה לא יכול לבכות והאמת שזה קצת עצוב אולי תקח את הקו שלך לסיבוב? ואתה מותח עד שזה דק כל כך ואז נשבר אז פשוט תשכב ואל תעשה שום דבר עד שזה יותר מדיי עד שאתה יותר מדיי... שוב אתה כזה שוב לא מרוצה אני לא מושלמת, אני אפילו לא שלמה אתה מאמין שאתה יודע מה אני צריכה (מה אני צריכה?) אתה אומר שאתה לא יכול לבכות וזה נשמע קצת משומש הו אלוהים! שאף אחד לא יחשוב שאתה חלש... ואתה מותח עד שזה דק כל כך ואז נשבר אז פשוט תשכב ואל תעשה שום דבר עד שזה יותר מדיי עד שאתה יותר מדיי... אתה אומר שאתה לא יכול לבכות והלוואי שזה היה כזה פשוט הדמעות שלי יורדות כל כך מהר שכבר אין להן משמעות

A N I g M A

New member
נתחיל עם זה

שלטעמי, השיר ארוך מידי בשביל להלחין. צריך לקצץ, להוריד איזה בית או שניים. לא אהבתי את השורה הראשונה. בכלל, יש משהו מאד מתאמץ בכל השיר הזה. תשבי איתו קצת, תנסי לנסח מחדש.

s n o r k y

New member
שירים אצלי זה קצת כמו להקיא...

זה פשוט יוצא ואז לא מתעסקים עם זה
אני בכל זאת אנסה להלחין את זה... נראה לי. לפעמים אני משנה קצת את המילים שאני מלחינה.

UrBaN Man

New member
אין דבר כזה שיר ארוך מדי

בשביל להלחין אותו. יש מספיק שירים מדהימים וארוכים, 9 דקות ויותר. תלוי כמה המלחין עשיר ומגוון בצלילים שהוא מלחין.

A N I g M A

New member
ל-ד-ע-ת-י

השיר ארוך מידי. אז אולי יש שירים מדהימים של מעל 9 דקות, אבל הכל תלוי במלל.

Yoko Nakajima

New member
דעתי-

שיר נחמד, אהבתי באופן כללי- רקיש משו אחד שצורם לי- החריזה נשמעת לי קצת מאולצת....לדעתי תשני קצת את השיר.. אז מה אם לא יהיו הרבה חרוזים, עדיף שהשיר יזרום בצורה טבעית ולא יותר מידי...בכוח? מקווה שהבנת את הכוונה שלי :) באמת שיר יפה חוץ מזה :) תנסי להלחין, לא תפסידי מזה כלום. ערב טוב ^^

s n o r k y

New member
המממפ...

אני יודעת שהחרוזים נשמעים מאולצים קצת... בגלל זה לא הייתי מרוצה ממנו! אבל הקטע ההזוי הוא שאני אף פעם לא חורזת באילוץ- כאילו אני לא רושמת שורה שמסתיימת ב"שותק" ואז חושבת לעצמי המממ... "שותק... צוחק... חובק... אה כן! צודק!" ואז מנסה לכתוב שורה עם "צודק". אז זה קצת מציק לי שזה יצא ככה, כי כשאני קוראת את השיר בלי לחשוב על החרוזים אז זה באמת מה שרציתי להעביר, ואני לא יכולה לחשוב על שום תחליף לשורה או מילה שלא יהרוס לי את ההרגשה שהשיר נתן לי... אולי פשוט לדחוף אותו למגירה עם כל שירי ה"נשפכתי ושכחתי" ולשכוח ממנו. פשוט היה לי ספק קטן שאולי הוא שווה משהו. כנראה שטעיתי

Yoko Nakajima

New member
חח לא טעית

ולשנות את השיר לא מחייב לשנות את המילים :) פשוט אולי לשחק איתן קצת, לשנות סדר או משהו

cottoneyejoe

New member
אם את מבינה במוזיקה פרוגרסיבית

אז אני ממליץ לך להתאים את זה אולי אופרה או מחזה... אבל לא שום שיר פופולארי

למעלה