אשאל זאת שוב -

Cassadaga

New member
אשאל זאת שוב -

אין לי מושג למה זה זוכה להתעלמות: על-פי הנסיון והידע שלכם, איך בנאדם יודע איזה קורס ברמנים לבחור? (נניח, מבין בר מאסטר-לימון-ברטנדר-זמן אמיתי). ושאלה שנייה - האם יש טעם לקחת קורס מורחב? זה עוזר במשהו? תודה מראש!

maxfain

New member
מממ...

כמה שיקולים לבחירת קורס ברמנים: ההיבט הכלכלי, ההיבט המרחבי וההיבט המקצועי. כלכלי: אני חושב שההפרשים הם בסביבות ה1000 ש"ח בין הזול ביותר ליקר ביותר. כמו כן, יש בתי ספר שמאפשרים לעשות את הקורס ע"ח הפקדון ויש כאלו שלא. אלו שכן, כוללים בתוכם גם את הקורס המורחב, מה שמייקר את העלויות. ההיבט המרחבי: מה שנגיש לך יותר. מבחינת ימי פעליות, אני חושב שברוב בתי הספר תוכל למצוא את הימים הנוחים לך, אך מבחינת גישה? בזמנו כשאני עשיתי את הקורס זה היה אחד המרכיבים החשובים לי בשקלול. היבט מקצועי: תדפדף בדפי הפורום, יש כאן טריים מכל בתי הספר, עם דעות כאלו ואחרות. מה שבטוח, העצה שתקבל כאן מכולם: לך לשיעור נסיון בכל אחד מהם

dimonj

New member
זה פשוט די נמאס לחזור על זה

כל יום מישהו אחר שואל את אותה השאלה תחזור לדפים הקודמים ותראה יש שם הכל די מפורט

תלת חי

New member
הוא ביקש את זה..

הוא אמר שאין לו מושג מדוע הודעתו זוכה להתעלמות וקיבל תשובה די הוגנת..

the new me1

New member
"זמן אמיתי" מאוד מומלצים

הבנתי שהמורים שלהם מאוד מקצועיים. גם ברטנדר נחשבים לטובים מאוד... כדאי לשקול את שני אלה...

Poisonn

New member
אמממ כן, בירושלים :)

ראשון שלישי וחמישי. בסט אחי...

Symbolic

New member
אהבתי את החתימה שלך

אני זוכר שזה מאיזה סרט, ברח לי מהראש איזה תזכיר לי

Wolfindale

New member
בערך...

"You don't win a war by dying for your country. You win a war by making the other son-of-a-bitch die for his. " - General George S. Patton. הסרט שעליו אתה מדבר, הינו Patton, הסרט על הגנרל.

למעלה