אשאל שוב-מי כאן לא מוכן לראות זינה

hilabg

New member
אשאל שוב-מי כאן לא מוכן לראות זינה

בסטאר וורלד בגלל הצנזורה? ו*זינה*- לפי דעתי זה יותר טוב שזה בלי תרגום, כי ככה אפשר לראות את שמות השחקנים אורחים, וגם אין משהו שמושך את העיניים למטה.

LLRO

New member
אני כן אראה

אבל אני לא מרוצה מהעובדה שזה מצונזר. אני פשוט לא חושבת שיש משהו שאנחנו יכולים לעשות בנידון בגלל שזה לא ערוץ ישראלי, אין שום טעם להחרים אותו, אם משהו לא רואה זה רק אם הוא עצמו לא רוצה לראות עם צנזורה ולא כדי "להעניש" את הערוץ כי סביר להניח שהם אפילו לא ישמעו על זה שמחרימים את הערוץ שלהם בישראל וגם אם כן אני לא חושבת שיהיה להם איכפת. אני פשוט לא רואה טעם לא לראות, זה אולי מעצבן ולא בסדר מצידם אבל מכיוון שאנחנו לא יכולים לעשות כלום בקשר לזה ומכיוון שזאת הדרך היחידה בה נוכל לראות את את העונה השישית של זינה אני פשוט אראה עם צנזורה כי עדיף מעט מאשר כלום

*זינה*

New member
ככה...

תראי לי זה לא ממש מפריע שאין תרגום, אבל בצפיה ראשונה, אני מעדיפה שיהיה עם. כי אני מנסה להתרכז בעלילה יחד עם זה שזה פרק חדש ואני עוד מתרגשת מזה שלא ראיתי אותו קודם, אני דיי חוששת לפספס משהו שלא הייתי מפספסת אם היה תרגום. חוצמיזה שאני נגד צנזורה, והכי חשוב - המאבק היה כדיי שהעונה תשודר בערוץ שכולם יוכלו לצפות, ולא רק מי שיש לו כבלים. אני עדיין לא החלטתי מה אני עושה עם הפרק הבא, אבל יש לי עד מחר להחליט, לא? -זינה.

לזג

New member
לפי דעתי כדאי לראות

נכון שזה מצונזר אבל לא כדי לסמוך על ערוץ 10 שיחזיר את זינה ובכלל שישאר מספיק זמן כדי לשדר את הפרקים ולכן לכל המעריצים אני ממליצה לראות את הפרקים בסטאר וחוץ מזה יש פרק נהדר מחר! (ראיתם את הפרומו...) אז תהנו! :)

אני כבר ראיתי את כל הפרקים בגרסתם

המלאה, אז זה פחות עקרוני לי. עדיין מעצבן!

korinalir

New member
אני אראה

אין לי בעיה שאין תרגום לי הוא די מפריע הצנזורה מעצבנת אבל אני אאלץ לסבול...אני לא יכולה להתאפק

למעלה