ריריו הריר
Active member
עכשיו כשהמצב הכלכלי הוא אסון
יש המון נשים כאלה במרחב
מחכות שיעשו להן טובה...
יש המון נשים כאלה במרחב
מחכות שיעשו להן טובה...
כל אחד בחיים האלה צריך למצוא לו קורבןעכשיו כשהמצב הכלכלי הוא אסון
יש המון נשים כאלה במרחב
מחכות שיעשו להן טובה...
לאישה אין בעייה להשיג גברעכשיו כשהמצב הכלכלי הוא אסון
יש המון נשים כאלה במרחב
מחכות שיעשו להן טובה...
על-פי גישה זו, יש אשה שהיא לא "שרמוטה"? טול את האשה המכובדת ביותר הנשואה לגבר מכובד לא פחות. הוא רוצה סקס בלילה. היא מסרבת. מזכירה לו שהוא לא שתף כלים, לא דיבר עליה יפה כל שעות אחה"צ, ופשוט לא מגיע לו או כלשונה 'היא לא בשוונג בגלל התנהגותו'. זה אולי מקובל ומובן לחלוטין, אבל תכל'ס זה דרישת תמורה בתמורה לסקס. לכאורה לא שונה מלדרוש 50 ש"ח או כמה שזה לא יהיה כיום.לאישה אין בעייה להשיג גבר
אבל מרבית הנשים רוצות כסףףףףףף
יש כאלה שהן זונות מוצהרות
יש מעליהן בהיררכיה את אלה מאתר שוגר דדי
לא היא לא זונה אבל היא רוצה "קשר נדבני" או "סידור" של " מתנות ותשלום שכ"ד"
מתוקה, את שרמוטה .
ומעליהן יש את הדוגמניות שהתחתנו עם גבר עשיר .
אותה גברת בשינוי אדרת .
לא דוגמא טובה כשלעצמהעל-פי גישה זו, יש אשה שהיא לא "שרמוטה"? טול את האשה המכובדת ביותר הנשואה לגבר מכובד לא פחות. הוא רוצה סקס בלילה. היא מסרבת. מזכירה לו שהוא לא שתף כלים, לא דיבר עליה יפה כל שעות אחה"צ, ופשוט לא מגיע לו או כלשונה 'היא לא בשוונג בגלל התנהגותו'. זה אולי מקובל ומובן לחלוטין, אבל תכל'ס זה דרישת תמורה בתמורה לסקס. לכאורה לא שונה מלדרוש 50 ש"ח או כמה שזה לא יהיה כיום.
אז תחשוב על דוגמה אחרת. לא דיבר אליה מספיק יפה באותו יום או משהו אחר. בתכל'ס, פשוט לא 'עשה לה את זה' בשעות שלפני הלילה. לא חושב שיש גבר נשוי בעולם שלא הבין בדיוק על מה אני מדבר .לא דוגמא טובה כשלעצמה
למרות שלעיקרון הכללי אני מסכים
כי כשהגבר שוטף כלים היא פחות עייפה, היא מרגישה יותר טוב איתו ואז היא נכנסת יותר לעניינים ...
זה לא "זה תמורת זה"
מריח הזדמנות?עכשיו כשהמצב הכלכלי הוא אסון
יש המון נשים כאלה במרחב
מחכות שיעשו להן טובה...
לא. אין לי רצון לשבורותמריח הזדמנות?
בני, זה בהחלט מובן - כל אחד רוצה מוצר ובסוף פושט רגללא. אין לי רצון לשבורות
זה נכון ונפגשים בגלל המושג "שיקום בקהילה".בני, זה בהחלט מובן - כל אחד רוצה מוצר ובסוף פושט רגל
אם אתה מחפש אקשן אז עולם מלא בעקומות וצולעות...
אשה עם גבר יכולה להשתגע - עוד תראה את החטופות....אשה בלי גבר משתגעת, מדברת לעצמה, מתפרצת, כואב הלב
שאלה אליך כאשה מודעת ובעלת דיעה עצמאית;עוד דיון שוביניסטי הזוי
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.