אשה מיניות וסקס ומה שבניהם

klapim

New member
אשה מיניות וסקס ומה שבניהם

בעקבות השרשורים האין סופיים בא לי לעלות לדיון תנושא הבא מי שחושבת שאשה לא מנצלת את מניותה בחיים היום יום טועה תשאלו את בר רפאלי פנינה רונזבלום אם הן לא נצלו את נשיותן כדי להתקדם בחיים תראו את ליהי מאח הגדול אתם יכולים לצעוק עד מחר איחס זנזונת אבל ליהי מאח סופרת תשקליםבבנק ואתן מקטרות. ומה עם הגברים? אם נניח אני צריך מזכירה ובאות 2 בנות אחת מטופחת ונאה ואחת לא מטופחת ויש להן אותם כישורים את מי נראה לכם שאני אעדיף? שאלה רטורית ככה זה בחיים כל אחד ואחת צריך לנצל מה שאלוהים והטבע נתן לו לה אז להי שכבה עם בן אפשר לחשוב איזהעבירה היא עשתה ובכלל כולם בטוחים שהיא עשתה זאת רק כדי להשאר במשחק אני לא בטוח.

adiyon2

New member
מה שאתה מציג זה לא מיניות האישה והשימוש בה

אלא הציניות שגברים משתמשים ביופי או במיניות האישה. אם אתה בוחר ביפה מבין שתי הנשים שיש להן כישורים זהים, זה בסדר. העניין הוא מה קורה אם אתה פוסל אישה לא יפה (או לא מושכת) ומוכשרת על פני אישה יפה ולא מוכשרת. זה להשתמש במיניות האישה בצורה מעליבה ופוגעת. ולעניינו, בן פסל בחורות ראויות (עדי) כדי להשאיר מישהי מושכת ופחות מוכשרת לכל הדעות, שהרי בכל שבוע ליהיא מועמדת להדחה וניצלת בזכות בן. בעיני זה פסול שאישה מקבלת משהו רק כי חשפה ציץ, אבל זה מעדי על הגברים יותר מאשר על הנשים.

klapim

New member
חחח אני ציינתי שבדכ נשים מנצלות תמניות שהלן

להשג דברים. עכשיו את הופכת לכתב אישום לגברים עוד מעט אני ירים ידיים אם לא הצלחתי לשכנע מצבי לא טוב חחחח

adiyon2

New member
כן, לא הצלחת לשכנע

אם אתה קונה הצגה של אישה, אז זה תעודת עניות לך כגבר (הכתיבה היא לא אישית אליך, אלא לכל גבר באשר הוא), ולא אני לא שונאת גברים, להפך. אבל הכל בסדר, ואם אישה מרגישה שזה הדרך שלה להצליח והיא מצליחה שיבושם לה.

פשוט, היה לה פרצוף כזה מאוס כשהיא יצאה

מהמקלחון ... אני לא מאמינה לליהי רק בגלל רצף האירועים שהוביל למקלחון, משהו בשפת הגוף שלה אמר "תתרחק ממני, אני נגעלת". חוץ מזה שמוסר כפול תמיד היה ותמיד יהיה, על זה בנויות תוכניו ריאלטי משובחות.

היא אישה זכותה לעשות עם גופה מה שהיא

רוצה ואם צריך לשכב עם גבר כדי להגיע לגמר, אז זה מה שעושים, הגוף שלה הוא רק אמצעי וכל האמצעים כשרים . לגבר היינו סולחים על זה מזמן - ראו מקרה איתן. מוסר כפול. באופן אישי, כאמור הפריעה לי הדרך למקלחון.

adiyon2

New member
תראי, אולי אני תמימה

אבל קשה לי לראות גבר מתקבל לעבודה רק כי הוא יפה. לא מדובר על מוסר כפול, איתן לא עשה סקס כדי להשאר בתוכנית. הוא היה לילה שלם עם אישה שעשתה לו טיזינג, הציע הסקס והוא לקח. אין שום בעיה עם זה. זה הקונספט של התוכנית, וכולם כאן בגירים. זה לא נראה טוב והרבה דיברו על זה כאן. גם קרן, לו תשכב עם גב, לא נרים גבה על האקט עצמו, אלא על השינוי המהיר מאיתן לגב. הסקס הוא לא הבעיה, השימוש הציני הוא הבעיה. תחשבי איך היית מרגישה לו זו היתה הבת שלך. ליהיא מוכרת את גופה תמורת השארות במשחק שהיא מראש יודעת שלא תנצח.

במידה מסויימת איתן התקדם במשחק

בעזרת הסקס עם קרן. אחרי הסקס איתה, הוא הבין שהוא לא רוצה אותה והבין דבר חשוב יותר - הוא רוצה את דניאל. גם זו דרך להתסכל על דברים..
כאישה, לא פעם קיבלו אותי לעבודה על סמך מראה חיצוני. מודעת לזה ומודה בזה וגם עשיתי בזה שימוש לא פעם. אם גברים (בהכללה גסה) לא תמיד חושבים עם הראש שעל הכתפיים, אז מה אפשר לעשות? בעייה שלהם. אז כן, זה קורה. ונכון, ליהי סללה את דרכה לגמר ברכיבה על גבו של בן...את זה אנחנו יודעים כעובדה, כי רק בגללו איתן לא הדיח אותה. השאלה היא האם זה לגיטימי ? אז כמובן שלו זו הייתה הבת שלי הייתי הורגת ת'עצמי. אבל היא לא והיא משתמשת במה שהיא יכולה כדי להגיע לסוף...מי אנחנו שנקבע?

adiyon2

New member
זאת בדיוק הבעיה

זה שאישה משתמשת במיניות שלה, זו זכותה, הבעיה היא מה עושה זה שהשימוש נעשה עליו. אני בכל מיני מצבים שואלת את עצמי איך הייתי מרגישה לו זו היתה הבת שלי (כרגע כמעט בת 8), ולפי זה שופטת את המצב. אם זו היתה ביתי, הייתי באה ומתדפקת על שערי הוילה ומוציאה אותה מהאוזניים ישר לפסיכולוג הקרוב. איפה אמא שלה שרואה לעיני כל עם ישראל את השימוש הנוראי שבן עושה בבת שלה, במשפטים כמו: תנשקי אותי הרבה כדי שתישארי כל שבוע. ששומעת שליהיא יפה, הוא לא החליט אם הוא מאוהב, אבל הוא זורם עם ליהיא. את הפרצוף שלה שהיא יוצאת מהמקלחת אחרי סקס או את הפרצוף של ליהיא כשהוא מנשק אותה. עצוב מאוד.

אני אמביוולנטית בעניין של ליהי ובן.

מצד אחד, גם אני הייתי מוציאה את הבת שלי משם במקרה כזה (או שולחת מסר ברור שהיא עושה בושות) מצד שני, גם ליהי וגם בן מנצלים אחד את השני. היא כאמור, רוכבת על גבו לגמר בעזרת הטריק הנשי הכי עתיק בעולם - סקס. הוא הודה אין ספור פעמים שבעצם הוא לא בטוח בה, הוא לא בטוח שהוא באמת רוצה אותה, אבל נעים לו למזמז אותה. ככה שבמקרה הספציפי הזה, מצא מין את מינו , או סוס את סייחתו ושייבושם להם. בקשר למיניות של אישה, אני כאישה פשוט מתנהלת, העובדה שיש גברים שזה גורם להם לעשות דברים שלא התכוונות להם, שוב - בעיה שלהם לא שלי, מה אנחנו כנשים יכולות לעשות? לגרום להם להגעל מאיתנו? יש לנו מספיק צרות כנשים, לפחות בתחום הזה יש לנו 'פור' מסויים, לפעמים.

לונדרון

New member
אופסי....מדובר ב-../images/Emo63.gif שבו מצביעה אטקוף

פרופסור לפסיכיאטריה באוניברסיטת הרווארד, כי "כבר לפני 40,000 שנה השתמשו בני - אדם באיפור, כדי לזכות במחמאות המלטפות את האגו, וכאז כן עתה אנחנו נמשכים לאנשים הנראים צעירים ופוריים. היופי איננו בעיני המתבונן, פוסקת אטקוף חד וחלק. כולם אוהבים נשים שפניהן עדינות, עיניהן גדולות ופיהן אינו מרוחק מדי מסנטרן. היופי, לפי אטקוף, מעניק לאדם ערך מוסף. ילדים מכוערים חשופים יותר להתעללויות בבית: אמהות משחקות יותר עם תינוקות יפים: ילדים יפים נראים חכמים יותר למוריהם: בני שני המינים משיגים בני - זוג טובים יותרומשרות טובות יותר בזכות יופיים: שופטים נוהגים עדינות יתר בנאשמים יפים". מתוך: http://simania.co.il/bookdetails.php?item_id=29080

adiyon2

New member
כן, עשיתי על זה חיפוש בגוגל

ברשימת הקריאה שלי לפנסיה, עוד 25 שנה.

לונדרון

New member
25 שנה? אז אולי../images/Emo63.gif"האוטופיה הרומנטית"

בין אהבה לצרכנות, יעורר יותר עניין לפני 2036
לענייננו על ליהי - מה שקרה לה בהקשר של בן - עשוי להתאים בכללי למה שהסוציולוג ארלי הוכשילד כינה כ"עבודה רגשית". זה מתאר תהליך שבו אנשים יכולים לכוון את הרגשות שלהם ולשלוט בהם כדי להתאים את עצמם לנורמות תרבותיות מסוימות. במקרה הזה, בהקשר של זמן ומקום של התוכנית.

adiyon2

New member
כן, זה ברור

ליהיא בהחלט התאימה את הרגשות שלה למקום בו היא נמצאת. בחוץ היא תחזור לעצמה ותבין, וכך רובם.

למעלה