אשה נרצחה בטייבה

אשה נרצחה בטייבה

http://www.panet.co.il/article/951586
עצוב כל כך עצוב אף מילה או גינוי של חברי כנסת הערבים !! דמם של הנשים הערביות מופקר איפה חניון זועבי אחמד טיבי וכל השאר ?.
לא שמעתי גינוי שקט !! אין בתקשורת זכר לאיורוע אם הנרצחת היתה יהודיה זה היה עולה בכותרות אבל הנרצחת מטייבה אז דממה
למי אכפת? לאף אחד לצערי
בושה אני מתביישת בחברה שרוצחת נשים

הלב נקרע

איזה אכזריות להרוג ולשרוף כואב הלב לראות תמונות כאלה
לא מצליחה להרדם חושבת עליה ומה שעברה מבלי להכיר הלב נקרע
למה אף אחד לא יצא בהודעת גינוי איך לעזאל מקרה כזה ועוברים לסדר היום
חיפשתי דפים של פוליטקים ערבים ואין זכר אין גינוי
אני לא מצביעה לערבים אין מצב להצביע למי שלא מייצג אותי ולא קם ונלחם בשביל החיים של הנשים המסכנות האלה

את לא תמצאי שום הודעה ...האמת שנמאס כבר כל הז

ואו עצוב מאד ...רק התעוררתי וכבר קראתי ארבע ידיעות על אלימות ...עד שהגעתי לרצח הבחורה בטייבה בת 35 !!!! מה יהיה עם גל הרצח במגזר שלנו !!! לא נראה לי שגינוי יעזור מה שכן יעזור לראות הפושעים מאחורי סורג ובריח , הגיע הזמן שנפסיק לסמוך על טיבי ומיבי ונדאג שהמשטרה תתחיל לעבוד במקום שיתעסקו עם השוטרות

מתי תפנימו שחברי הכנסת הערביים לא מייצגים את ערביי ישראל ?

חברי הכנסת הערביים רואים עצמם - בראש ובראשונה - נציגים ושליחים של החמסניקים מעזה, אם יישאר זמן וכח, אבל רק אם... הם יטפלו גם בערבים שבעלי זכות הבחירה שהצביעו עבורם ושלחו אותם לכנסת. חברי הכנסת הערביים הם רואים בערביי ישראל רק פלטפורמה עליה הם עולים כדי לשמר את מעמדם ולהמשיך להטיף לשנאה נגד ישראל.
אותו דין לגבי נשים ערביות שלמרבית הצער והכאב נרצחות בתדירות כה רבה. אם אף אחד לא ידווח לתקשורת, הידיעה לא תפורסם ואז למעשה לא היה שום רצח, את הכל אפשר לטאטאט אל מתחת לשטיח וזו ממש חרפה. בשיר שלו על החרפה כתב המשורר נתן אלתרמן בית עם המילים: "כסי אותם חרפה/ אל יוודע מאום..." ולמרבית הצער, זה המצב.
קשה לי להאשים את התקשורת העברית בהתעלמות, אולי במרבית המקרים מדובר בחוסר ידיעה, נסי לבדוק כמה אנשים מהמגזר הערבי מתקשים לכל הקווים האדומים של העיתונים או לאיזה קו אדום ברדיו ? אפשר לשער שמרבית העיתונים לא מחזיקים כתבים - קבועים או מזדמנים - בכפרים הערבים ולכן מקורות המידע שלהם מוגבלים. זה בסדר ??? ממש לא !!!

כן קראתי על זה בוואינט

הרכב ממש שרופ כליל ...מי הם שיקבעו מתי יפיסקו חיים של אחרים ...לא יודע מה להגיד האמת המצב מחריד ועצוב ...

מקווה שהמשטרה לא תסיק מסקנות

שתחקור ולא תפזר ערפל ולתפור התיק תחת ההגדרה ״ כבוד ״ המשפחה ....זו הדרך הקלה לסגור התיק ולעבור הלאה

אני מאשימה את החברה

אנחנו מטאטים מתחת לשטיח מקרים כאלה וממשיכים הלאה עד למקרה הבא
על איזה כבוד מדברים אני לא מצליחה להבין הרי רובם או כולם בני אנוש עם תאוות ותשוקות ויצרים אז לא חטא או חוטא?
חברה צבועה

למעלה