אשה עם אש ואני כמעט מתרגש!

מנסי

New member
אשה עם אש ואני כמעט מתרגש!

אולי טועה ואולי מוטעה ואולי ..לא טועה! .האשה עם אש באה לפתע בגופה הדליק שעולה באש ובבטחון מלא ובמילים מלאי אכזריות מתנגדת ללמה שברא אלוהים...אלוהים ברא את היום ואת הלילה .וכך אמר בתורה גם..ויהי אור והיה אור >ויהי חושך והיה חושך..ברא כל דבר ועשה לו הגבלה מצד שני! ברא בחור וגם בחורה! ברא שמש ואת הירח! אך מה שמעניין בסיפור; איך שהאש משתוקק לטיפות המים?!!! ועוד לא ראיתי אדם שהתנגד לעצמו..איך בחור יגיד אני גבר.ומחר יגיד בא לי להניק טינוק מהפטמיות שלי!? דבר מוזר! והאשה הזאת מספרת שהיא אוהבת לעמוד בחורף על גבעת הסקרנות ולחבק את טיפות הגשם!!!!!!!!!בחורה מוזרה זאת אשר מחפשת להשמיד את עצמה!הרי על אש לא שופכים מים ולפחות לא ממי הגשם! אולי טיפות ערפל אשר יפחיתו את האש היוקדת שמעוללת רחמים בזמן הלהבות ומזה אין לה כבר מנוס. בחורה עם אש זה כינוי מטעה ומטעה לחלוטין כאשר בעל הכינוי נוטה למבול! ..מועדף להיות בחיק האהוב בכדי להגן מפני הגשם ואני בטוח שלא יתקמצן מלתת טיפות ערפל!

חחחח יא מנסי

ידידי אני בהחלט אתן תשובות.. איזה קטעים איתך אבל לא כעת כעת יוצאת מעבודה הביתה אז אולי בלילה אציץ לפה שוב בינתיים ערב נפלא

טוב התפניתי קצת ..../images/Emo9.gif

אם זה עוד מעניין לך.. אז זה פשוט מאוד.. האש..היא הרגשה פנימית.. של עצמאות,כוח,אופטימיות,תעוזה,תשוקה,חום ועומק.. הכוונה שהאש היא פנימית.. מצד שני הגשם והים הם שני אהובים ותיקים שלי.. כך שהגשם שדיברנו עליו בצ'אט הוא האהוב שמלטף אך בהחלט אינו יכול לכבות את האש שבפנים וגם האש אינה נבהלת מפניו אלא מקבלת אותו באהבה וגעגוע
חוץ מזה כבר נשאלתי פה בעבר ועניתי שאין אשה בלי אש( כי אלו שתי אותיות ראשונות)!!! יאללה מספיק להתפלסף מנסי ידידי.. לילה נחמד

מנסי

New member
את חושבת שענית לי? בחלום שלך!

נראה לך שאני תמים? אני לא השארתי לך מנוס ! האהוב זה היה טיפות הערפל! אך המבול מכבה את האש! תקראי טוב את מה שכתבתי...לא ענית לי!

תגיד אתה על משהו..כדורים משהו..!?

חחחחחחחחחחחחחח תבין..האש היא ציורית..היא ביטוי לתגובות/רגשות אחרות.. והיא פנימית..בלב!! אז איך מבול חיצוני ישפיע?... זה לא כזה קשה להבין מנסי .. אולי בבוקר יהיה לך יותר קל
חחחח

מנסי

New member
תאמיני לי שאני מבין.........

ואולי אני מבין יותר ממך באש הזאת אבל בכל זאת אני דיברתי על מראה טבעי לחלוטין ועד עכשיו לא הבנת אותי...שכתבתי את המשפטים האלה אני העמדתי אותך על הרחוב והייתי מביט על טיפות הגשם אשר מטפטפות וחודרים לאט מעל פנייך לכל גופך ותיארתי את הבן זוג עומד לידך ומחבק אותך ומכסה אותך מתחת למעיל שלו ורציתי שתרגישי בלבך האש את המראה הזה ....אך לצערי לא הבנת אותי..אולי אני מסתכל מזווית אחרת שאת באמת עד הרגע הזה אף פעם לא תיארת אותה..על כל פנים ופנות האש הזאת תתכבה עם הזמן...קול נאר תסבאח רמאד.אלא נאר אשוא תזיד! בס פי קמאן..הגרתאק ימקן אנסא גפאק ואודאע אלבאק אלאסי... סליחה על כל מילה שעלולה לפגוע ללא כוונה! ......מנסי.

מנסי

New member
../images/Emo14.gifאךךך

اراكي امامي عارية الصدر رافعة الراس بلا احساس.اراكي متاملا منتصبا قابضا على الانفاس . اراكي اراكي وعلى الارض جالسا احسد كل الناس. نار ونار اشعلتها بقلبي لتكون لكي نبراس .يا قاتلتي يا فاتنتي يا مالكة كياني ووجداني .يا خمر كاسي يا قمر الليل يا شمس نهاري يا اعز الناس. اما وجدتي حلاوة الحب انين القلب اما سمعتي رنين الاجراس؟...

glock X

New member
מנסי אחי לך לישון

חחחחחח אני לא מכיר אותך טוב ולמרות זאת אני חושב שאתה מוזר היום, מפרש לי מושגים, היא פשוט אישה עם אש בגלל שהיא עובדת במכבי האש אחי תמיד ידעתי את זה. יאללה אני ללכת שין שאן נומי נומי........תיסבאחו עלה כייר

הנסיךH

New member
ואנתי מן אהל אלכיר ../images/Emo29.gif../images/Emo29.gif

חחחחחחחח דליתני לחאלי הון אלקול נאים בתזקרוני במתל ((من طلب العلى سهر الليالي )) אנא סהראן אליאלי בס על פאדיי ילא בעין אללה glock אזא ארגעת אכיי סקר אלבאב ווראק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תסבחו עלא כיר

אני חושבת שכן הבנתי אותך..

יותר ממה שאתה הצלחת להסביר את עצמך
אבל בכל מקרה.. האש נשמרת הגשם נפלא.. ואם החיבוק שתיארת קיים בליווי שני אלה..אז או לה לה

glock X

New member
מנסי בוא אני אסביר לך.......

אש זה רצון עז, זה מין הר געש בתוך הנפש שרוצה להתפרץ, אש שמודעת לעצמה, ומה שמושך את האש למים זה מה שמושך את היום ללילה, הפכים!! האש משתוקקת למים והמים משתוקקים לאש וכשאחד פוגש את השני מתחיל מעגל נפלא של שלמות, האש תרתיח את המים והמים יקררו את האש האחד יראה את עצמו בשני, הרגשת את זה פעם יא מנסי? הרגשת איך הקוטב השני שלך מושך אותך? חשת את השלג שנוגע בלהבות איך הוא נמס ונהיה לאלמנט אחר של מים, זה הזיווג המושלם שני הפכים, תמיד אחד שואב כוח מהשני, תמיד אחד משלים את השני ושניהם ביחד יוצרים מעגל של בריאה נפלא, כמו היינג והיאנג (העיגול של הסינים שבתוכו יש צד אחד שחור וצד שני לבן) שני הפכים שיוצרים מעגל של שלמות, אם למשל אתה טיפוס של בית אז אתה תחפש בת זוג שאוהבת לצאת ככה אתה תיגע בעולם אחר וגם היא תיגע בעולם של בית של מנוחה, האחד משלים את מה שחסר לשני, אז כשגברת מצית מדברת על מים היא לא מדברת על השמדה עצמית היא מדברת על מה שגורם לה אושר, מה שמפלפל לה את החיים וגורם לה להרגע ולהרגיש שלמה, הניגוד למה שאתה משלים לך מעגל של קסם שאפשר לטבוע בו ולשקוע בקסם שלו בישביל להגיע לשלמות אתה חייב למצוא בזהה ניגוד, הבנת עכשיו? יופי, תן שבע שקל......

מנסי

New member
שנינו לא נגענו באמת....>

סליחה לאשה עם אש! שאנחנו דנים בכלל באישיות שלה! ותאמין לי אחי רק הבחורה הזאת יכולה להסביר!והיא אשר מבינה את עצמה יותר מאיתנו....שנינו דיברנו על זה אבל אל תשכח שכל אחד מאיתנו רק אמר איך הוא מבטה את הרגש שלו.

למעלה