אשה שעברה כריתת רחם נהנית יותר ממין

אשה שעברה כריתת רחם נהנית יותר ממין

נשבר המיתוס, שחישב כי לאחר כריתת הרחם, נשים לא תהנינה יותר מרווחה מינית. אז זהו: אין מקום להיסטריה - יש מקום בהחלט לסקס טוב ומיטיב..

דפקא מסתאבר, שנשים רבות חושבות כך

מעניין לראות, אם יש נשים בפורום, שיכולות לשתף אותנו מקרוב בנושא הנדון ?! ואגב, אני אף פעם לא אומר 'לא'..

P u s s i c a t

New member
אני יכולה בשמחה לשתף אותך

בטכניקות סירוס זכרים. רוצה? למה לא? זה נורא סקסי. מה, לא?
לא יודעת מה אתך. אותי לא מעניין לדעת אם יש בפורום נשים שהתנסו בכך ויותר מזה אני מאחלת לכל אחת ואחת מהנשים פה שגם לא יתנסו. רק לי ההודעה הזו נראית מעוותת משהו?

את 'קטוסה' מאד כוחנית הייתי אומר

מה בסה"כ אמרתי ? הרי שאלתי נשאלה לגבי אישה, שעברה כריתת רחם (ואין להשיב את הדבר), האם היא באמת נהנית ממין ? סקרנות טבעית גרידא - ללא כוונת מציצנות. ותראו מה קרה: כבר צצה לנו בנידון, מסרסת מדופלמת..

P u s s i c a t

New member
עניין של טעם (או חוסר ) כנראה

לי לא נראה נושא השאלה - כמו שלא יראה לי אם יום אחרי פיגוע תשאל אם מישהי פעם איבדה חבר או בעל בפיגוע חבלני ועכשיו היא חרמנית כי אין לה גבר בסביבה... מצטערת. איש וטעמו. לי השאלה נראית כמשהו חסר רגישות. מצטערת. וכן. אני מסרסת מדופלמת. 1064 זכרים מינואר האחרון.
ואגב - אני מפנה אותך לראש השרשור שפתחת. לא זוכרת את הניסוח המדוייק - אבל משהו בסגנון - הנה - אשה שאבדה איבר מגופה נהנית יותר מסקס. אז הנה - זה לא כזה נורא...כאילו דהא?

בעיני השאלה לגיטימית גם אם

הוצגה באופן מעט בוטה. בדיוק כמו שעולות שאלות על "פגמים" גופניים כאלה ואחרים, בהקשר של התפקוד המיני. מצד שני אולי זה באמת מתאים יותר לפורום בריאותי כלשהו. פשוט רוב הסיכויים שלרוב המשתתפים כאן לא רק שאין עניין בנושא גם ודאי אין להם מה להגיד. במיוחד לאור עובדה שהשאלה נשאלה לכאורה מנקודת מבט אישית. ולמי בכלל יש כזאת כאן? סיכוי קלוש...

john38

New member
מצטער, אבל לא הבנתי את הקשר...

במשחקי אהבה, סקס או איך שתקראו לזה, לרחם שום תפקיד בעסק, חוץ מזה שלעיתים הזין עלול להידקר מהחוט של ההתקן...
אם אני טועה תתקנו אותי בבקשה...

P u s s i c a t

New member
כפי שכבר אמרתי

כל שאלה היא לגיטימית. אבל יחד עם זאת אפשר להבין את הסלידה שיש אולי לאנשים מעצם ההתעסקות בהנאה ממין על חשבון איבוד איבר. זה כמו שישאלו אם מי שאיבדה את רגליה בתאונה היא זיון טוב יותר כי אין בעיה של פיסוק.... בסה"כ הזדעזעתי מההצגה של העניין. יכול להיות באמת שהנתונים הטכניים נכונים. ועדיין להגיד - הנה - נשים בלי רחם נהנות יותר - אז זה לא כל כך נורא לעבור כריתת רחם... נראה לי חולני. נכון, אנחנו בפורום סקס - אבל יש בחיים גם קצת מעבר..... אבל - עזבי. זה הפך להיות הרבה יותר מדי כבד, ובטח לפורומינו הקט. עבר. נגמר. נקסט. ומה שלומכם הבוקר? שלומי דווקא משובח מהרגיל

על פניו

לא נשמע לי הגיוני, למה שתיהנה יותר? מילא אותו דבר, אבל מדוע יותר? מה, הרחם הפריע לה?

Big Gun

New member
אני משער שאחת הסיבות היא....

שהאישה משוחררת מלחצים שונים כמו כניסה להריון לא רצוי,מחלות שונות ברחם ובצואר הרחם,דלקות למינהם.

למעלה