|אשוח|תמונה במחלוקת

Black Jane

New member
|אשוח|תמונה במחלוקת../images/Emo55.gif

לאחר הדיון על שרשורי התמונות, הגעתי למסקנה שיהיה קצת קשה למתן בשרשורי התמונות בלי שיהיו שרשורים אחרים להתעסק בהם. לכן, הבאתי לכם פינה חדשה - תמונה במחלוקת
בכל פעם שהפינה תעלה (מתי שיתחשק לכם, כל אחד יוכל לפתוח), תופיע לפניכם תמונה כלשהי של מתמודדת/שופט/טיירה, שלרוב לא תהיה התמונה הכי מחמיאה או נורמלאית שיש
(אחרת, מה כבר העניין?
) וכל אחד יוכל להגיב עליה - עד כמה היא מוזרה/נוראה/היא בכלל יפה. אז לרגל "השקת הפינה"
(השקת הפינה?
!!), אני מעלה בפניכם את התמונה הראשונה - טיירה! תקטלו, תאהבו, תשנאו ובקרו את התמונה, בגבול הטעם הטוב. ושיהיה לנו
עם הפינה
.

NP16

New member
קודם כל,כיף לראות אותך פותחת פינה:)

בקשר לתמונה..קצת מוזרה[הגוף בעיקר],אבל תמונה יפה.

פינה פשוטט מדהימהההההההה../images/Emo47.gif

באמת אחלההה משחקקק וכ=ל הכ=ב=ו=דדד... בקשר לתמונההההה--- תמונה יפייפיהההההה כמה שהיא מוזרההההההה וזה הכי מבט טיירה סטייללללללללל יש לה פנים ממש מיוחדותתתתתתתתתתתת! אבל היא עדיין מעצבנת אותי בגלל הבנות של עונה 7 LOLL

פעם טיירה אמרה,

שיש לה "ראש בצורת נורה" אני מה זה אנטי כלפי העדשות שלה... בעיני הן משוות לה הבעה זהה בכל התמונות, מין ריקנית כזאת... כמו בתמונה הזאת אגב, התמונה היא מצילומי עונה 8 או 9, אחת מהשתיים. יש לה בעונות האלה תמונות מדהייייייימות!

../images/Emo6.gif כמו של פורונדדדדההה

ואני בשוקקקקקק מימך זה לא עדשות זה העיניים המדהימות שלהההההה דאא אבל כפרעליךךךךךךךך רק מהתמונה ששלחתי לי של עונה 8 המצונזרתתתתת רואים שטיירה 1000ממת שמההההה פשוט 100ממת בתמונה של הג'ונגל!

מה פתאום חחח זה לא שלה!../images/Emo6.gif

היא שמה עדשות בערך מאז התקופה המתקדמת יותר שלה... כל התמונות מהנעורים והקריירה ההתחלתית לפני הסיליקון וכל זה, היא עם עיניים חומות גם איווה שמה כמוה עדשות, וגם ריהאנה. סתם הורס ת'עיניים ואני מה זה לא בעד... גם הקטע עם השיער המוגזם והעדשות והאיפור הבהיר מאוווווד, סתם עושה אותה בובת שעווה

טוב אין מצבבבב איןןןןן

טיירהה ידועה בגלל העינים הירוקות המדהימותתתתת שלה וגם לאווה יש עיניים טבעיות דה מהאודישנים ראו אותה עם העיניים הבהירות ירוקות שלה מניסגר איתך?? זה ידוע שהעינניייםםם הם שלההההההההה!@! והצבע הזה מדהיםםםם עליהה

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif העניים אמיתיות.

גם שלה וגם של אווה.אני מזהה עדשות מקילומטרים.

וואו אנשים!!!

איך רואים לא הייתם בשיעורי ביולוגיה!
, ובמיוחד בשיעור שבו לימדו על גן רציסבי/דומיננטי
בכל אופן, יש באתר של טיירה תמונות שלה עם עיניים חומות מהתקופה המוקדמת שלה.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif האמת שהייתי ואפילו הייתי במגמה

ומצלמה זו מצלמה ופוטושופ זה פוטושופ ויש המון גוונים של תמונות. מזהים עדשות מקילומטרים,אני לפחות. וגם החזה שלה לא סיליקון וההוכחה הייתה באחת מתוכנית הטוק שואו שלה,אבל זה סתם נושא מיותר לויכוח.

מזההה החפ0ירהה הזאתתת LOLL

אבללללללל את מדהימההההההההה אחרי מה ששלחת לייייי **כפ0רעליייייייךך** בכל מקרה תקראייייייייייייייי ותבינייייייייייייייייייייייייייי: ז======ההה ל==אאא ע===דד ==ששש= ==ווו ===תתתת ובכללללללל מקרהההה לניקווווווווולללייי היו תעיניים הכי מדהימותתתתתתת בתוכניתתת וכמובןןןןןןןן לאמנדדההההה ולדניאלללללל תמבנה עיניים הכי סגידההההההההההה בהיסטוריההההה

Manga136

New member
העניים של אמנדה מושלמות. ../images/Emo142.gif

חבל שיש להן את המחלה ההיא שתגרום לאמנדה להיות עיוורת בגיל 30

iqiqiq

New member
האם הן דומות???

שנדי מעונה 2 ואמנדה מעונה 7? תגידו אתם

NP16

New member
בטירוף,אנחנו כל הזמן מדברים על זה.אבל מישל

יותר דומה.