אשור אני כבר פה, הגעת? לא עדכנתי

MADAM BI

New member
אשור אני כבר פה, הגעת? לא עדכנתי

את 11 כי הנחתי שהוא יקרא את ההודעה שלי ושלך וכבר יבין שאנחנו פה

MADAM BI

New member
אגב, אשורי אני צריכה לארגן את השם

שלי פה מאדאם באטרפליי מחדש לפי ההנחיות של אטיוד (לנשים יש באג טכני במוח) על כל פנים רציתי להבין - נכנסת כבר לאתר של הבן שלי או שסתם זו היתה הברקה ככה קולעת?

אשור

New member
עדדין לא!

אגב לא קבלתיתשובה האם רון זרחי הוא קרוב משפחה של נורית זרחי!

MADAM BI

New member
אשור מצטערת, שכחתי כנראה או שזרקת

"שם" את ההודעה וברחת מיד בכלופן, כמו שידידי טראקל מקלאסית בוואלה אומר - לדעתי אין ביניהם שום קשר למרות שאני מוכנה לברר לך הנתונים של רון זרחי הם שהוא נולד בקיבוץ גניגר ועזב באיזשהו שלב אחרי שהספיק להיות חקלאי ולחרוש בגד"ש באיזשהו שלב התחיל ללמוד מוסיקה ובחזרה האחרונה של בריאת העולם ברעננה התברר לי מידיד נפשי שאולי אורי מבית השיטה שהזמנתי לחזרה זו שרון זרחי למד איתו בלט בבת דור לפני מליון שנים, איזה קטע... בכלופן, היום הוא גר במעוז אביב ויש לו אח מאד מפורסם שחי נדמה לי בקיבוץ שריד קוראים לו שי זרחי והוא הגורו של אורנים, מרכז את לימודי היהדות באורנים, לא יודעת אם שמעת עליו... אתה חושב שאני צריכה לחזור לאקטואליה לקרוא ל- 11? אולי הוא עזב שם כבר?

MADAM BI

New member
אשור יש לי הצעה מאד מפתה בשבילך

לטו בשבט אבל אני רוצה לראות שאתה פה

MADAM BI

New member
ההצעה מתייחסת למועד טו בשבט השנה

ובכיין אם אתה אוהב לשיר,ואני מניחה שכן אני רק מקווה שלא היית פעם בגבעתרון.... נוגה אשד, זמרת מופלאה שכבר לא מופיעה,לסבית מוצהרת שמקיימת כל מיני מפגשי ולימודי שירה ושירים לפרנסתה מזמינה פעם בשנה לביתה שבתל-אביב מליון חבריםוחברות ללא תשלום כמובן כל אחד מביא דבר תקרובת או שתייה נוגה מנגנת בגיטרה ויש אחת עם חליל ואחת עם מנדולינה וכו´ תזמורת של איזה 4 נשים יושבים בצוותא בצפיפות נהדרת ושרים מתשע בערב ועד 5 בבוקר שירים מכל התקופות ובעיקר שירים נוסטלגיים בעיקר בעברית אבל לא רק יש גם סולנים פה ושם ויש תחרות סמויה מי יצליח להציע או להתחיליותר שירים ושרים שירים שנוגה הוציאה מהבוידם שאפילו הוריה כבר שכחו זה מהמם זו חויה מופלאה שאין ביכולתי לתאר לך אני מוכנה להזמין גם את 11 ושקדי אם הם רוצים אתה מאזור תל-אביב? מה דעתך? יש לך זמן להחליט עד חנוכה

למעלה