אשיות מקסימה- חוסר משיכה גופנית מה דעתכם? יכולה להתפתח זוגיות מקשר שהמשיכה בו היא חד צדדית?
B bat41 New member 7/6/08 #1 אשיות מקסימה- חוסר משיכה גופנית מה דעתכם? יכולה להתפתח זוגיות מקשר שהמשיכה בו היא חד צדדית?
B bat41 New member 7/6/08 #3 ברוך שובך!!!!!!!!!!!!!../images/Emo24.gif כן. תתפלא... יש גם דילמות כאלה בחיים...
ש שזמ New member 7/6/08 #5 מה זאת אומרת המשיכה חד צדדית? את נמשכת אליו אבל הוא לא אלייך? למה? את מכוערת? הוא הומו?
B bat41 New member 7/6/08 #7 שניהם...../images/Emo13.gif נדמה לי שהתשובה היתה ידועה לי... רק נזקקתי לחיזוק...
ע עידית רון New member 7/6/08 #8 תלוי מהם הסיבות לחוסר המשיכה. תני לי לנחש שהחד צדדיות היא מכיוון האישה ממקדת את האישה לבדוק מהם הצרכים שזיהתה שאין בגבר על מנת שתיווצר זוגיות עבורה. סקרנית לדעת
תלוי מהם הסיבות לחוסר המשיכה. תני לי לנחש שהחד צדדיות היא מכיוון האישה ממקדת את האישה לבדוק מהם הצרכים שזיהתה שאין בגבר על מנת שתיווצר זוגיות עבורה. סקרנית לדעת
B bat41 New member 7/6/08 #9 ../images/Emo13.gif האישה זיהתה גבר חם, מצחיק, בעל יכולת נתינה ורצון אמיתי לביחד. האישה לא זיהתה שהגבר מוצא חן בעניה ויזואלית.
../images/Emo13.gif האישה זיהתה גבר חם, מצחיק, בעל יכולת נתינה ורצון אמיתי לביחד. האישה לא זיהתה שהגבר מוצא חן בעניה ויזואלית.
ע עידית רון New member 7/6/08 #10 חם מצחיק בעל יכולת נתינה ורצון הם הדברים הנפלאים שלו. מה היה בחסר מעבר לויזואליות?
ע עידית רון New member 7/6/08 #12 תוכלי לתת תיאור קצרצר מה בויזואליות מפריע לך? יש לי הרגשה שתכתבי לנו או רק לעצמך, תזהי שהויזואליות רק משקפת משהו שמאחורי.
תוכלי לתת תיאור קצרצר מה בויזואליות מפריע לך? יש לי הרגשה שתכתבי לנו או רק לעצמך, תזהי שהויזואליות רק משקפת משהו שמאחורי.