אשכולות: כל רגע עומד להסתיים

roy_ma

New member
אשכולות: כל רגע עומד להסתיים

המשחק של י-ם, אנא עדכונך.

roy_ma

New member
ממקור לא רשמי, י-ם הובסה ע``י אנקרה

.74-58 קיבו עם 21 נק`, דורסי 18 ופפי 12.

roy_ma

New member
אני מדגיש: מקור לא מוסמך. ולכן

אני מפקפק באמינות המידע.

ירושלים - אנקרה

ירושלים הפסידה לאנקרה בתוצאה 89 : 83 . משחק לא טוב של ירושלים לעומת משחק מדהים של אנקרה מבחינת % קליעה. לירושלים הירבו קיבו סטיוארט עם 21 נקודות ו-13 כ``ח וטוני דורסי עם 17 נקודות.

ירושלים 83 - אנקרה 89

המקור המוסמך ביותר דהיינו איש אשכולות נותן לכם את התוצאה האמיתית.

ירושלים 83 - אנקרה 89

ירושלים הפסידה הערב ל-פי טי טי אנקרה בתוצאה 83 : 89 . משחק גרוע של ירושלים. קיבו סטיוארט עם 21 נקודות ו-13 כ``ח. טוני דורסי עם 17 נקודות. לאנקרה היו אחוזי קליעה יוצאים מגדר הרגיל במשחק זה.

התוצאה לא משקפת

אנשי ירושלים היו מספיק הוגנים להצהיר כי התוצאה אינה משקפת את המשחק וכי פי טי טי אנקרה הייתה הרבה יותר טובה במשחק ספציפי זה מירושלים. כאמור לאנקרה היה אחוז קליעה מדהים מהשדה - למעלה מ65% . קשה מאד להתמודד מול קבוצה כל שהיא עם אחוז כה גבוה מהשדה.

הילה*

New member
על מה אתה מדבר?

למה לא מעודד? רואים ששרף עושה נסיוניות. כץ קלע 10 נק`! זה אמור שהוא שיחק המון דקות! גם תמיר שיחק הרבה. אתה מרוצה מזה שהפסדנו. אתה אפילו לא מסוגל להבין את המשמעות של כל דבר. תעשה מה שאתה רוצה. לא ממש אכפת לי.

מצב העדכונים ב- SAL NEWS

נראה לי שמצב העדכונים של כל התוצאות בסלניוז לא הכי הכי. אתם קצת לא מעודכנים?! איך יתכן שאני שאין לי כל קשר לעתונות ו/או לרדיו ו/או לטלויזיה מעודכן בכל תוצאה הרבה לפניכם? חוץ מזה נראה לי שבשבתות אתם לוקחים חופש?! היכן גיל ורשת הכתבים שלו? חברה תתחילו להתאפס זה לא רציני. ``ספסל`` עם איש אחד עושה עבודה הרבה יותר טובה ומעודכנת מכם. קחו את זה כביקורת בונה ואל תתחילו להתבכיין לי. תתחילו להשתפר. בשוק כל כך תחרותי אין מקום לאתר שהוא לא ON LINE כל הזמן.

roy_ma

New member
הבעיה, שטכנית- לי אין אפשרות לעדכן.

רק גיל, והוא איננו. אחרת- מזמן היה מעודכן.

למעלה