אשכול ברכות למומולדת של שרית!

אשכול ברכות למומולדת של שרית!../images/Emo65.gif

האמת רציתי לפתוח את זה שבוע לפני,אבל לא נורא,שבועיים זה גם טוב.. המון המון המון המון המון מזל טוב לשרית שחוגגת 26 (ילדה גדולה)! שתמשיך להצליח ולהוציא תקליטים!! מואהההההההההה
ושתיהיה לשרית שנה טובה ומתוקה וגם לכולם!
כל יום אני יעלה ברכה אחרת (בינתיים הכנתי 6,ואם כל יום אני רוצה להעלות אחת אז יש לי עוד 8 לעשות.. הנה הברכה הראשונה
אתם מוזמנים גם לעשות ברכות או לכתוב ברכות,מה שבא לכם! בעצם חובה עליכם לכתוב ברכה או לעשות ברכה בצייר או מה שבא לכם! כי זה מומולדת של שרית!

omribrz

New member
מזל טוב לשרית

שיהיה לה בריאות יום הולדת שמח עד 120 שנה ושתצליח בכל אשר היא תרצה יש אפשרות לשלוח לי ברכות או דברים שהכנתם ליום הולדת של שרית ואני ישים באתר שלי

Mini מור

New member
חחחחחחחחח אחותי ברכה מהממת!

אני אכתוב ברכה על הדף ואח''כ אעתיק את זה לפה...ואני אנסה לעשות משהו בצייר חחח... לבינתיים: לשריתושששש מושלמתתתתת!! המון המון המון המון המון המון המון המון מזל טובבבבבבב עד 120000000000000 ועוד הרבה יותר שנים... וואי בת 26 איזה גדולההה חחח תמשיכי לעשות את מה שאת אוהבת ובהצלחהה! ושתהיה לך שנה טובה..וגם לכולם פה... וזהו בינתיים חח...עכשיו אני אעשה משהו יפה על דף..ואז אעתיק לפה חח..

מוכשרת אני לא

ככה שברכה רצינית ויפה אני לא יודעת לעשות
... שריתוש תסלח לי
אבל אני ירשום משהו... ל=ש=ר=י=ת=ו=ש ה=נ=ש=מ=ה ש=ב=ת=ו=כ=י המון המון המון מזל טוב ליום הולדתך!!!
עד 120+++ ב"ה
הרבה הצלחה שבכל מה שתרצי ותעשי
אוהבת אותך הכי בעולםםםם!!!! תמיד איתך ולצידך לאורך כל הדרך...
~*~רק את וזה לא עובר~*~

...

אני יכתוב לה משהו שיהיה התאריך חחח כאילו לא יודעת אני יחשוב על משהו אולי יכין משהו

בנתים נסתפק בברכה קטנה

ב20 תיהיה ברכה עוד יותר גדולה אז שרה מתווקה שלי המון המוןןןןןןןן מזל טוב עד 1020 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שיהיה לך אושר בחיים ותמשכי לסבול אותנו חחחחחחחחחחחחחח סתם סתם ולהוציא תקלטים ולהופיע ובככל הצלחה בכל אשר תפני אין לי כוח לסמילי

מזל"טוש לשריתוש../images/Emo77.gif

וגם לי חחח ב23 .. {נולדתי ב3 ימים אחיור לא פייר..}
קיצר מזל טובבבבבבבבבבבבב

למעלה