אשכול גאווה או אשכול צעירים.

אשכול גאווה או אשכול צעירים.

פורום ´גאווה צעירה´ יושב בתפוז באשכול גאווה, אך מכיוון שמיועד לצעירים ונוער קיימת השאלה שהעלתה אותה פה שמנתולה מדוע הפורום יושב באשכול גאווה ולא באשכול צעירים? ניתן לומר שהפורום צריך להשאר כי גם זהות מינית יושב פה, אבל בניגוד לזהות מינית, פה אני שואל אתכם, איפה הפורום צריך להיות? באשכול גאווה או באשכול צעירים? דעתכם חשובה לכן אודה לכם אם תביעו אותה.

theshadow3

New member
אשכול גאווה,

כי יש פה אנשים שמדברים על "הומוסקסואליות" (הומואים, לסביות). מדברים פה על גאווה, על בעיות שקשורות בזה. בגלל שזה לא סתם איזה פורום לאנשים צעירים, זה מתאים לכאן. אני לא מסביר כל כך טוב, ואני בטוח שיש אנשים שיסבירו יותר טוב ממני

zilby

New member
ברור שבאשכול גאווה

נכון שזה גם פונה אל הצעירים, אבל עדין-זה גאווה יותר מאשר צעירים. בקיצור שישאר באותו מקום.

גאווה, בהחלט!

קודם כל- זה נותן אווירה הרבה יותר פתוחה וכיפית. כשהפורום הוא באשכול גאווה אני אישית מרגיש הרבה יותר טוב.אם זה היה תחת פורום צעירים זה היה אחרת כי זה היה נותן לי הרגשה של איזה יועצת בית ספר שעונה על שאלות או משהו (טוב אולי קצת הגזמתי...), ופה יש הרגשה כאילו כולנו חלק ממשהו יותר גדול וכולם גאים בו, זה מבליט את הפורום בצורה יותר יפה, גורם לך להרגיש מיוחד. קצת קשה להסביר מה שניסיתי ויהו בטוח אנשים שיבינו אותי לא נכון... אבל לפי דעתי זה מקום הרבנה יותר טוב. תודה.

p o l i

New member
גאווה

הנושא העיקרי שלנו זה גאווה ולא צעירים..... למרות שגם הם נושא חביב ביותר :))))

שמנתולה

New member
ואולי...

אם הפורום יהיה באשכול צעירים אז יותר צעירים יהיו מודעים לקיומו? אני חושבת שיש לפורום הזה חשיבות רבה לצעירים, חבל שהוא מסתתר בפינה למטה מימין...

Gal-Mo0D

New member
צעירים

מה הקטע שכל אלה שכבר מבקרים באשכול גאווה יבקרו בעוד פורום ? הרי כל הצעירים נשארים בלמעלה של הפורומים ולא יורדים עד לכאן. יש המון צעירים שמתלבטים ופשוט לא יודעים לאן לפנות.

דעתי בעניין

צעירים. כשלוחה של אשכול גאווה. לדעתי יש סיכוי שככה הפורום יחשף להרבה אנשים חדשים, במקום שהוא דחוק בתחתית עמוד הפורומים של תפוז. אבל, זאת דעתי....מחכה לעוד 2 תגובות ואז לפי המאזן כוחות, כך יעשה.

לירונר

New member
גמלה החלטה ב../images/Emo23.gifי...

צעירים, זה המקום הכי מתאים מבחינת פרסום, מבחינת קהל היעד, מבחינת הכל

צעירים.

אף אחד כמעט לא מכיר את הפורום הזה,(מלבד המבקרים בפורומי הגאווה) ויש המוני צעירים שהוא יכול להיות שימושי בשבילם. אז לא חבל על הביזבוז?

פריפטס

New member
מסכים

לא הרבה צעירים יורדים עד למטה כי אין להם שם הרבה מה לחפש, וככה צעירים שאולי ירצו להשתתף בפורום פשוט לא יודעים על קיומו.

לירונר

New member
אווווו, ברוך הבא יקירי ../images/Emo70.gif

כוס
בדרכה אליך, שב בניחותא, ובוא נקשקש קצת

SMOLANIT1

New member
צעירים!

אתם באמת רוצים שהפורום יתקע בתחתית העמוד? זה ממש לא נוח! לדעתי כדאי לשים בצעירים..

אבל תשימו לב שאתם מדברים על המיקום

של אשכול הגאווה, שבמקרה (או שלא במקרה??? זה היחס???) ממוקם למטה. אז אפשר לעלות אותו למעלה. אני בטוח שיש מספיק צעירים שימצאו את המקום הזה כמו שאנחנו מצאנו. אני אישית לקח לי זמן למצוא אותו, אבל בסוף הסתדרתי. זה לא דורש הרבה מאמץ. אחד הדברים היותר משמחים אותי בפורום הזה הוא שהוא חלק מאשכול הגאווה, שאנחנו חלק מקהילה שלמה גאה.

גאווההההה! גאווה בדם ובנשמה!

למה שזה יהיה בצעירים?? ואיייייי אני פשוט לא מבינה.. הכי טוב זה שיהיה פה... טוב לנו כבר שזה פה.. אז למה להעביר..?! אני אישית... לא נראה לי שאני יכנס לפורום כל כך הרבה עם יהיה באשכול הצעירים... כי זה יחס שונה.... לא יודעת... אני מעדיפה בהרבה את אשכול הגאווה...

שׁזִיף

New member
צעירים

כי באמת אין מישוה שיורד עד למטה כדי לראות את הפורום הזה, אני בטוחה שיש עוד צעירים שהיו רוצים להיות חברים בפורום ופשוט לא מודעים שיש פורום שכזה...

צעירים..

מאותה סיבה שכל מי שאמר בצעירים ציין אותה ואני לא אחזור עליה כי אמרו אותה יותר מדי פעמים :)

למעלה