אשכול דיכאון

אשכול דיכאון ../images/Emo10.gif

לא כתבתי בפורום הרבה זמן, אבל אני חייב לשתף אותכם בדיכאון שלי. עכשיו שודר הפרק האחרון של הסדרה(!!!) בערוץ SCIFI... ראיתי רק את ה10 דקות האחרונות, אבל עכשיו נכנסתי לדיכאון. אני לא מאמין שFOX האלו ביטלו את הסדרההה!! ובכזאת פתאומיות, שלא סגרו שוב קצבות. זה נגמר באמצע המלחמה הכי גדולה של המשטרה נגד ה"פריקים", ופשוט ככה זה נגמר!! אחת הסדרות הכי מענינות, מותחות, מרגשות, מצחיקות, וטובות בעולם! ת.נ.צ.ב.ה כולם לשתף את דכאונם המחודש על זה שנגמרה הסדרה בפתאומיות. חחח.

Nitzan122

New member
../images/Emo10.gif קשה להיכנס לדיכאון+../images/Emo207.gif../images/Emo32.gif

קשה להיכנס לדיכאון כי בכלל לא ידעתי שזה משודר שוב (איזה ערוץ זה SCIFI בכלל?...) אבל כן אחת ההחלטות היותר דפוקות שהם עשו וזה לא רק שהם ביטלו אותה בשביל שיהיה תקציב לסדרה אחרת אחר כך הם גם התעללו בסדרה הזאת כל כך הרבה שגם אותה הם בסוף הורידו... פשוט רשת מטומטמת! עכשיו
קטן- אני טסה מחר בבוקר לספרד אז אני נוטשת אותכם לכמה ימים (אני חוזרת ב8 באוקטובר) אז שיהיה לכולכם צום קל (למי שצם) וסוכות שמח!
ותשמרו על הפורום בחיים!

Nitzan122

New member
בדרך כלל כן

למרות שזה לא בגלל שאני מאמינה או משהו, סתם נחמד לי לצום (ואתם לא צריכות להגיד לי כמה שאני מוזרה- אני כבר יודעת
) ושאר המשפחה שלי בכלל לא צמה ולא כלום אז לא ממש מזיז להם... אז השנה אני לא אצום... ודווקא חבל לי כי אני אוהבת את יום כיפור אבל למי אכפת אני אהיה בספרד
את צמה?

למעלה