אשכול השרשורים הגדול...

**לילך**

New member
הזמנה לדיון - סימון מוצרים ש..../images/Emo18.gif

נוסו על בעלי חיים. אנא ראו הזמנה זאת כהזמנה אישית ביום שלישי הקרוב: 20 לנובמבר ,יתארח ח"כ איתן כבל בפורום חיות מחמד לדיון פתוח עם משתתפי ואורחי הפורום על הצעת החוק לתיקון חוק צער בעלי חיים - סימון מוצרים שנוסו על בעלי חיים. גולשי הפורום ואורחיהם מוזמנים להשתתף בדיון הפתוח ,לשאול ולקבל תשובות. שימו לב שבמקביל מתקיים סקר בעד ונגד הצעת החוק. (הכניסה לסקר נמצאת בשורה האפורה העליונה בדף הפורום) להלן תקציר הצעת החוק: בסוף אוקטובר הניח ח"כ איתן כבל על שולחן הכנסת הצעת חוק חדשה , שאם תתקבל, תחייב את כל החברות המשווקת את מוצריהן בארץ לסמן האם נעשו בשלב כלשהו בתהליך הייצור ניסויים בבעלי חיים. חברה שערכה ניסויים בבעלי חיים ולא ציינה זאת במקום בולט על גבי האריזה – תחויב בקנסות כבדים. הצעת החוק, הוגשה כתיקון לחוק צער בעלי חיים. ככל הידוע, חוק מעין זה לא הועבר באף מדינה אחרת. במדינות האיחוד האירופי מוטבע תו הארנב על אריזות מוצרים שפותחו ללא ניסויים בבעלי חיים, לאחר שהחברות עוברות פרוצדורה מורכבת לקבלתו. שם הצעת החוק: הצעת חוק צער בעלי חיים -התשנ"ד 1994 - (תיקון סימון מוצרים) מטרת החוק היא (ציטוט מדברי ההסבר שמצורפים להצעת החוק) "הענקת שקיפות לצרכנים באשר לדרך ותהליך ייצור מוצר צריכה הנוגע לניסויים בבעלי חיים. במידה ובשלב כלשהו בתהליך הייצור מוצר נערכו ניסויים בבעלי חיים , תסומן עובדה זאת על גבי המוצר , כך שהצרכן יפעל לפי שיקול דעתו וצו מצפונו בעניין רכישת מוצר שכזה. חוק זה בא לעודד צריכת מוצרים שלא נוסו בבעלי חיים ולהעלות את מודעות הציבור לנושא זה. " מקווה לראות אתכם ביום שלישי לילך - פורום חיות מחמד

o_bs

New member
אני מקוה שתכניסו את זה...

האם אלי פלס היה גר פעם בישוב (כפר) חרדי ליד לוד

ינקל

New member
זה כמו פירסומת או SPAM

"לדחוף" כאן הודעה על חיות מחמד, כמה שזה נראה חשוב לכמה מאיתנו, זה כמו מישלוח דואל מסוג SPAM. תארי לעצמך לילך, שכל אחד שחשוב לו נושא מסוים, "יפרסם" אותו בפורום חיות מחמד. אני מניח שיהיו משתתפים בפורום שלא יאהבו זאת. במיוחד מהעוסקים בפורומים הייתי מצפה להתנהגות מתחשבת. סליחה על נימת התוכחה...

טל קר

New member
לא, זה לא.

הפרוצדורה הולכת כך. כשמנהל רוצה לפרסם משהו בפורום אחר שאינו קשור ישירות לנושא הפורום (אירוע או אירוח כלשהו), הוא *מבקש רשות* מהמנהלים שהוא רוצה לפרסם אצלהם. ואז הוא מפרסם *אחרי שהוא קיבל אישור ממנהל הפורום*. אלי אישר. אם היית מאשר מראש קבלת כל SPAM בנפרד, זה כבר לא היה SPAM.

אלי פלס

New member
אכן ינקל...

ביקשו ממנהלי הפורומים אישור לפרסם את העניין ואני אכן אישרתי.

אלי פלס

New member
אשכול השרשורים הגדול...

היות וכל הודעה חדשה שנפתחת דוחקת אוטומטית הודעה אחרת לעמוד הקודם, אני אשרשר לאשכול הזה כל הודעה שהיא "בואו לצ´אט" ימח שמכם" או "האם אלי פלס הוא..."

מי אמר למי???? למה? מתי?

אני מתנדנדת בין לבין. בקיצור מחפשת את עצמי ברוחניות שמקווה שהיא קיימת אחרת זה לא שווה המרץ.על מה אני מתאמצת. אם אין סוף טוב. מקווה שמובן.

הי אלי ../images/Emo24.gif

שלום אלי רק קפצתי לומר צהריים טובים מה שלומך ? נדב (מפורום מרצ - בלי קישור, מי שממש רוצה שיתאמץ)

אלי פלס

New member
היי נדב

צהרים מעולים לך. שלומי מעולה...אני רואה שעם קצת לחץ פיזי מתון אפשר "לשכנע" אותך לבוא להגיד שלום

אלי פלס

New member
רנייייי

מה שלומך? שנים לא ראינו אותך... ראיתי אותך פעם אחת כשבאת ללשכתו של היו"ר אבל מאז נעלמת לגמרי. מה קורה בחייך העשירים? מה שלום המפלגה (היות שזה לא פורום פוליטיקה אני אמנע מלהכניס כאן עקיצה...
) אתה מוזמן להשאר אתנו כאן, אלי

מיאווו&

New member
אלי...

מכיוון שההודעה הזאת לא קשורה ליוצאים בשאלה, אני משרשרת אותה לכאן: אני חושבת שמנהלי פורמים יכולים להקפיץ הודעות ללא דרך מלאכותית של הוספת תגובה... פשוט להקפיץ את ההודעה למעלה מתי שמתחשק להם, בדרך כלשהי (כך שמתי לב שעשו בפורומים אחרים כאן בתפוז) אז נצל את זה

תפוז מסרים - שירות חדש לגולשים

מערכת הפורומים של תפוז מאפשרת התקשרות ישירה בין הגולשים, שלא דרך תכנת מסרים מיידיים ולא דרך תיבת הדואר האלקטרוני. לכל הגולשים המשתתפים בפורומים תיבה ב"תפוז מסרים", באמצעותה ניתן ליצור קשר עם כל גולש אחר בתפוז, בצורה ישירה ופרטית. אתם מוזמנים להשתמש בשירות החדש.

למעלה