אשכול ה- מה אני עושה בחופש?

moonie1

New member
As you wish...

אשכול ה- מה התוכניות שלי בחופש? קייטנה, עבודה, בטטת כורסה, השמנה, הרזייה, מטרה כלשהי..?

קוצה1

New member
אה מה אני מתכננת לחופש...

שום דבר לא ממש מתוכנן לי.. אני קמה בבוקר עם רעיון חדש מה לעשות היום =] ממש ספונטנית אני.. אולי לעבוד קצת אצל אבא אולי אילת .. לא משהו מיוחד.. מטרה כשלהי אין.. אולי להתחזק קצת במטמטיקה ואנגלית לחזור על החומר של שנה שעברה בשביל לא להישאר מאחורה... וגם אם כן אז רק לקראת סוף החופש..
ביעקר -> ה-נ-א-ה וחופש
תבלו חברההה זה בא פעם בשנה!! צריך לנצל כל דקה ודקה לפני שחוזרים לבית ספר.. למבחנים.. לבגרויותת@#$!#!$#%

קוצה1

New member
אוי מתמטיקההה חחחחחחחחח

זאת השעה... אני יודעת איך כותבים...

../images/Emo26.gif

- להקליט את 7 השירים מחדש. - לכתוב יותר בבלוג. - לעדכן יותר במגזין (ע"ע חתימה). - לשחק בגיטר-הירו שייצא
(שנות ה-80). - ללמוד גיטרה (להתקדם). - ללמד גיטרה (כןכן, גם את זה אני עושה
). - לקנות דיסקים מקוריים (מוזיקה).

moonie1

New member
5/7

הסעיפים קשורים למוזיקה. אני חוששת שאני מזהה פה דפוס דומה...המממ..

moonie1

New member
../images/Emo20.gif

-אני מתכוונת לעבוד הרבה שעות בשבוע. ביביסיטר ושיעורי גיטרה לחייל המאומץ שלנו (טל, אתה מהווה השראה
) ולהשיג קצת כסף משל עצמי. -לרוץ הרבה, הרבה- עכשיו אין תירוצים... -ללכת לים (ירושלמית מקופחת שכמוני..), להשתזף (בזהירות) ולהירגע
-להפוך ימים ללילות ולהפך, זה כל כך כיף! -טיולים ברחבי הארץ עם משפחה וחברות. ובעיקר לדאוג שזה לא יהיה חופש משעמם ולא מנוצל.

Gadook

New member
וול, יותר מדי.

פעילות שלא נגמרת בנוע"ל, לפעמים אני מתגעגעת לסתם ללכת בבית עם החולצה. ויש סמינר הנהגה!
נעם, וכמה שיותר ממנו לפני שהוא טס
ומתגייס
עוד roadtrip, (הייתי עכשיו שבוע בטיול ביקורים מבאר שבע עד עמק יזרעאל בתחבורה ציבורית) כי זה היה מקסים
, לפרוץ לבריכות וג'קוזי לילי בתמרת.
עבודה עם כלבים, במשרד של אבא, כנראה במסעדה בתל אביב. יהיה שלב שלא יהיו לי 3 עבודות?
5 ימים עם ידידים בטיול עצמאי מגוש חלב עד הכנרת, הולך להיות מעולה.
שבוע עם המשפחה (חלקית
) באיי סיישל.

../images/Emo13.gif

לעבוד......אולי קצת בייביסיטר וכאלה, נראה
לבלות הרבהההה בקניונים, משהו שבמשך השנה אין לי כ"כ זמן אליו...
הרבההה ים ובריכה, כמובן!
להיפגש עם חברות.
לבלות עם המשפחה שלי ולשמור על קשר יותר חזק עם המשפחה מחו"ל (שאני מאוד מתגעגעת אליה)
לעשות הרבה יצירה- שגם זה משהו שבמהלך השנה אין לי כ"כ זמן לעשות אותו...
לנוח- והרבה!!

הדסו^ש

New member
אהמממ... יש גם אשכול ה-אין לי חופש?

כי אם כן נראה לי שאני אלך לשם...

hippe girl16

New member
וואי יש הרבה...

לצייר, לעבוד, לקרוא המון המון ספרי היסטוריה מעניינים, לעשות יוגה פלאטיס כמו שאני תמיד עושה,ללכת הרבה לבריכה...להיפגש הרבה עם חברות...

למעלה