אשכול חדשים

חנה גור

New member
היייייי חמודים

אני ספיר מכפר מרדכי (גדרווווות
) מתה על יעל בר זהר ה-100ממת ומעריצה ענקית עקנית ענקית של אילנה אביטל הפ33ה!!!!111 ריאתי את מרי לו מלאאאאאאאא שלושה חחחחחחחחח טוב יאללה מקווה לבלות כאן אוהבת אותכם

עדידס14

New member
שלוווווווום אני חדשה! כנסווו

קודם כל האתר מדהיייייייייייים ממש יפה!! אני עדי הייתי במרי לו פעם אחת ראיתי את ההופעה ופעם אחת הלכתי ונכנסתי מאחורי הקלעים ככה שראיתי את השחקנים ושמעתי את השירים שוב! זה היה ממש לא מזמן. נכנסתי כי סובר (הוא כבר לא מופיעה שם) אז הוא המורה שלי ונאי מתה עליו אז נכנסתי וראיתי את יעל בר זוהר וגיא זוארץ ויונתן רוזן ויש כמה תמונות! אם יש למישהו תמונות של סובר בבקשה שימו פה! ואתם יודעים אם יהיה שידור חוזר של מה שהיה פעם מרי לו באמריקה?? תודה

היי לכולם../images/Emo13.gif

קוראים לי עדי...אני חדשה בפורום...אני בת 17 והייתי 4 פעמים במרי לו ולא יצא לי לפגוש את השחקנים... רציתי לשאול אם אפשר לראות אותם (או יותר נכון את יעל שהערצתי אותה בערך מגיל 10).... אז יש דרך לראות אותה? אני לא רוצה להתחיל לעקוב אחריה או משהו בסגנון..

mary lou

New member
חחח ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

ספארי קצת על עצמך...בת כמה? מה הכי אהבת במרילו...?

עדידס14

New member
וראיתי גם את מיכל וגם את אמיר אבל

לא במרי לו אלא במקומות אחרים חחח

mary lou

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

לגבי השאלה של לפגוש אותם... אפשר... בכניסת אומנים חופשי. (תשובה מפורטת יותר-חפשי הודעה שכתבתי למישו ששאל היום בדיוק אותה שאלה
)

mary lou

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

סובר מורה לך למה
ואיפה
את יכולה לברר אם הוא מלמד במקרה בשהם כי זו תעלומה שניסיתי לפתור שבוע שעבר
לגבי השידור חוזר... לא נראה לי... אבל זה מוקלט אצל הרבה אנשים (אפילו אצלי, וכן, מעולם לא טרחתי לראות את זה...ביום ההקרנה ראיתי סרט
)

LOVEאמיר

New member
../images/Emo13.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מתי ראית את אמיר ומיכל?

aMiRi GiRl

New member
ברוכה הבאה!

אני מסכימה איתך שמרי לו הצגה מדהימה!!! :) מתי ראית את אמירוש ומיכלי באמת ?

mary lou

New member
נאמ ... לא ממש חחח

זה שהפורום עבר כבר ...אחת שתיים שלוש ...*סופרת באצבעות* ארבע גרסאות נדמה לי... לא אומר שהוא חדש
ולפיכך, רוב האנשים לא חדשים

love amor

New member
עדי,בת 17,חולון....בלה בלה..../images/Emo3.gif

הייתי בהצגה הזאת פעמיים אבל לפני יותר משנה כבר...יקר

היי ספיר את גרה קרוב אליך...חיחי

בת כמה את?! וגמני אוהבת מאוד את אילנה אביטל חח.. אבל מכוכב נולד אני אוהבת את עדי כהן!!

למעלה