אשכול חוויות מהצילומים

שכטרית1

New member
אשכול חוויות מהצילומים../images/Emo189.gif

כל מי שחזר מהצלומים שהיו היום, לשרשר לכאן את כל חוויותיו
מי התארח?? מתי זה ישודר?? מי היו חברי הפאנל?? היה מצחיק?? שווה צפייה?? ה--כ--ל-------ל--כ--א--ן----!!!

נאאאטלי

New member
היה נחמד../images/Emo3.gif../images/Emo29.gif

ארוך מידי
אבל היה סבבה..היו קטעים קורעים
והיו פחות
עפר,אביעד ואורי היו עם ארז.. והאורחים היו רוני דואני וגברי לוי.. ופגשתי את מוט@#%#@$!@$#@!$@@@

moton

New member
../images/Emo6.gif.. באמת באותה שעה חיפשנו מונית

בסוף מרוב ייאוש אבא של ידידה שלי החזיר אותנו...

gilatb1

New member
הייתי שם ו..

היה מממש מצחיק!!
אפילו שרצינו שמיה דגן גם תהיה, למי אכפת-היה את עופר
ואחרי הצילומים הוא, אביעד ואורי הצטלמו איתנו[וארז לא].. ד"א..פעם ראשונה שיצא לי לראות. ועדיין, נראה לי שדווקא את הקטעים היותר מצחיקים יורידו בעריכה..

moton

New member
היה שולטטטטט!!!!!

הינו בתוכנית של יום שישי. התארחו: רוני סופרטאר וגברי לוי. חברי הצוות: עפר, אביעד ואורי. שימו לב למשפט שבחתימה שלי: "צנח לי הרחם".. זה משפט שחזר על עצמו די הרבה בתוכנית.. (לא יודע אם יראו את זה..) היה קורע
צילמו איזה שעתיים וחצי.. ואותי רואים מאחורי עפר רוב הזמן.. בקיצור - תצפו מחר (והיום כמובן!!!) לי זה עשה חשק ללכת שוב.. (אבל הפעם בצהריים כי באמת הסתבכתי עם מוניות
)

שכטרית1

New member
וואי נשמע טוב!!!!

שמחה שנהנתם!!!
אתם יודעים מי יהיה היום בפנאל?? מחכה לתמונות!!

שכטרית1

New member
היו הרבה אנשים בקהל??

כמה זמן לקח עד שהכניסו אתכם? האולפנים זה איפה שהיו האולפנים של אקזיט (הברזל 3) ?

gilatb1

New member
יאפ היה ממש כיף,

באמת בא לי ללכת שוב..
ממ כן, היה הרבה אנשים-הקהל היה מלא.. ולקח זמן עד שהכניסו אותנו, וגם אז-זה היה רק לבפנים,ושם חיכינו עד שנכנסו לאולפן עצמו-אבל היה שווה את זה
לא יודעת אם זה איפה שאקזיט, אבל זה איפה שהיה פעם נולד לרקוד, ויש שם את האולפן של ערוץ הילדים [הצטלמנו בו]..

0ליוש0

New member
האולפן של ערוץ הילדים זה באולפני

הרצליה לא?! אז גם את זה מצלמים שם?!

gilatb1

New member
זהו, לא יודעת..

כשהייתי באולפני הרצליה היה שם גם איזה אולפן של ערוץ הילדים, לא יודעת מה ההבדל. האולפן שהיינו בו עכשיו-זה האולפן החדש שלהם..

idanasor

New member
כןן איפה שצילמו את רצים לדירה......

את תוכנית ההחזרה.......

היי../images/Emo13.gif

הייתי בצילומים אתמול בצהריים.. (מה שישודר היום בערב) היה כל כך כיף ומצחיק
ישבתי בשורה השניה מאחורי רמי הויברגר.. היה פשוט קורע
האורחים שהיו: יורם ארבל וניר צוק (השף, שלא היה מצחיק בכלל). מיה דגן כזאת חמודה! מקווה שיראו אותי (או את חברות שלי..).. הייתי עם חולצה לבנה ושיער פזור. אולי מישהו יזהה
חבל שלא ראינו את עפר
אבל לא נורא.. היה ממש כיף

למעלה