אשכול חצי
מה אתם חושבים על היוזמה הנשית ביחסים?

פרפר841

New member
אשכול חצי
מה אתם חושבים על היוזמה הנשית ביחסים?

האם לדעתכם זה וולגרי/נואש/לא במקום כאשר אישה יוזמת היכרות ישירה עם הגבר או מתחילה איתו באופן ישיר או ברמזים?

האם זה היה מבייש אתכם אילו אישה הייתה ניגשת אליכם ומתחילה אתכם?

האם אתם בעד/נגד יוזמה נשית בהיכרות?

האם זה היה מקל עליכם בהיכרות עם המין השני או שזה היה מוריד לכם את החשק, מוריד מערכה של הבחורה.

יש הרבה שאלות האם בנושא הזה. מוזמנים לשתף. גם נשים מוזמנות להביע דעה (האם התחלתן פעם עם גבר? האם אתן חוששות להיות אלה שיוזמות וכו').

ga26

Member
אני לגמרי בעד. זה לא מוריד מהבחורה בכלום מבחינתי

לא רק שזה היה מחמיא לי מאוד, אם הייתי פנוי והיא הייתה מתאימה לי סביר להניח שהייתי נענה בחיוב להצעה כזו.

dori78

New member
ga26!!!

מה עם התחפושת שתפרת? סיימת? תפרגן באיזו תמונה...

ga26

Member
יצא נהדר! נשאר רק לעשות מכפלת במכנסיים

החולצה מוכנה. אצלם בבית ואפרסם.

ga26

Member
מצאתי משהו בטלפון

קשה לראות בתמונה אבל יש גם גומי עבה שחור שמוצמד לחולצה (בתפירה) וזה דומה לחגורה של סמי הכבאי כשכל מה שנותר לי זה לצייר אבזם עם טוש כסוף. את הכפתורים, הסמל בצד והסרטים הלבנים תפרתי על הסריג.
צירפתי את סמי הכבאי המקורי להמחשה

ga26

Member
תודה סנופי
הכי ריגשה אותי התגובה שלו כשראה את התוצאה

הסופית. הוא ממש התלהב.
ויש לו קסדה כמו של סמי הכבאי ומכנסיים צהובים אז זה יהיה ממש דומה ויפה.

dory141

New member
אני לא חושב שיש בעיה עם זה

כמובן, הסגנון חשוב. אם מישהי אומרת לך שהיא תשמח לבילוי משותף זה בסדר, אבל אם מישהי גוררת אותך לשירותים בתקווה נואשת למצוא סיפוק, די ברור שזה לא לעניין. אגב, זה קרה לי פעם.

bluish raindrop

New member
אין שאלה בכלל - בעד

לא מבין בכלל את הרעיון של אנשים נגד זה. מי שאוהב נשים פסיביות שלא עושות כלום בכוחות עצמן, שילך לגור במדבר בעיראק עם גמלים. מעבר לתרבות, בבסיס נשים וגברים חולקים בפוטנציאל את רוב התכונות, אין סיבה שצד אחד ישחק אותה חלש כ"כ שהוא לא יכול לעשות כלום עד שמישהו אחר מזיז אותו.

אגב יכול להיות שבעבר זו הייתה התנהגות הגיונית - הגבר אגרסיבי היה מראה כוח וככה מראה לאישה שכדאי להיות איתו ושהוא יכול לפרנס אותה. אבל היום זה לא תמיד ככה כי היום רוב האנשים עם יכולת כלכלית גבוהה או אינטיליגנטיים הם לא אגרסיביים כ"כ. בעולם המודרני התכונה הכי חשובה להישרדות זה אינטיליגנציה - המסקנה זה שאם בנות רוצות להכיר מישהו אינטיליגנט, בהחלט כדאי להן ליזום. הברירת מחדל - לחכות שיפנו אליהן, זה הדרך הכי מהירה להגיע לגברים מהסוג ה...טוב אני לא באמת צריך להגיד, אתן יודעות מהניסיון שלכן איזה מן טיפוסים מסתובבים שם בחוץ..

dori78

New member
לכל מה שאמרת.

אני לא יודעת מה רמת הקורלציה בין אינטליגנציה לאגרסיביות
אבל בהחלט יש שינוי משמעותי של הגדרת התכונות הדרושות לאדם כדי להיות אטרקטיבי.
ערס אלים כבר מזמן לא בראש רשימת התכונות.

אני לא בטוחה שכל מי שתחכה שיפנו אליה תכיר רק ערסים ושאר דפקטים מתלהבים.
אבל ליזום בחלט מעלה את הסיכוי להכיר מישהו שמתאים לך.

מלומאן

New member
למה שנהיה נגד?

באופן כללי, אני בעד שבירה של תפקידים מגדריים כאלה ואחרים. אז זה אחד מהם.

קשה לי לכתוב תשובה יותר מפורטת ומנומקת - זה נראה די מובן מאליו שלהביע עניין באדם שעורר עניין הוא לא צעד נואש\וולגרי\מביש\מוריד חשק, וכו' וכו', בלי קשר למגדר שלך.

ובסופו של דבר, יש גם את האינטרס האישי - הרי מובן שזה היה מקל עליי. קשה ליזום. במיוחד לאורך זמן, אם מדברים גם על מעבר להיכרות הראשונית. צריך חלוקה בנטל.

(אגב, אני נזכר עכשיו שבפעם האחרונה שאישה ניגשה אליי והתחילה לדבר, הסתבר שהיא בכלל מלהקת ב"היפה והחנון". אז זה די ברור שלי אין יותר מדי למה לצפות בעולם הזה. אבל בתאוריה - לכנה על זה, נשות העולם! למען השם, התחלנה!)

בכל מקרה - האם את מעוניינת לשתף מה גרם לך לרצות לשאול את השאלה הזאת [כאן]? ואת דעותייך שלך בנושא?

פרפר841

New member
אני בעד שנשים יקחו חלק

ויעשו, אם צריך, את הצעד הראשון. הבעיה היא שיש לנו הרגל לחשוב שגברים צריכים לעשות את הצעד הראשון ולא האישה, ולכן זה מרתיע חלק מהנשים לפעול. בנוסף, תמיד יש את החברות האלה שיגידו לך שהשתגעת או את הבחורים שלא נראה להם שאת מתחילה איתם וזה כמובן יכול לפגוע בערך עצמי.
לדעתי הרבה יותר פשוט ליזום אחרי ההיכרות הראשונית מאשר את ההיכרות עצמה.

bluish raindrop

New member
וגם חברים גברים עושים את זה לפעמים \=

גברים גם אוהבים לתת עצות..לא אל תתחיל עם זאתי לא יפה כל מיני
המסקנה לא להקשיב לאחרים ולהיות עצמנו (כמה שאפשר, זה לא פשוט)
&nbsp
כן לגבי להתחיל. אפשר ליזום שיחה אפלטונית סתם לשאול משהו. (אגב ראיתי שבחורות עושות את זה לפעמים וזה היה מעניין). ואז בפעם השניה יותר קל לפנות..סתם רעיון

Elle992

New member
אין לי בעיה עם זה בכלל, כל אחת צריכה לנהוג

לפי איך שמתאים ונוח לה.
לחלק מהנשים לא נוח/מתאים להתחיל עם גברים ולחלק זה מרגיש מאוד טבעי.

לא יצא לי להתחיל עם מישהו אבל אני טיפוס כזה
שכשאני רוצה משהו אני משיגה אותו אז פשוט כנראה שאם
הייתי רוצה מישהו - הייתי מנסה.
אבל אני כן תומכת בגישה כמו שדורי ציין שלעשות את זה בצורה
נעימה וראויה ולא לרדת למקומות נמוכים(לדחוף מישהו לשירותים/להכריח ועוד).

dahoe

New member
מחשבותי מהעת האחרונה: חבל שזה לא קיים יותר בחברה שלנו.

העובדה היא שבשביל להתחיל דרושות תכונות מסוימות. יש אנשים שלהם זה בא טבעי וכאלה שלא. בסטנדרטים של החברה השובניסטית שאנחנו חיים בה, גברים הם היחידים שנדרשים לפתח את היכולות האלה ולקחת את כל הצד האקטיבי. אלה שזה לא חלק מהם פשוט נשארים לבד עד שיפגשו את אחת הבודדות שמסוגלות למרוד במוסכמות החברתיות ולהכניס משהו אקטיבי לסיטואציה.

bluish raindrop

New member
כן

חברה שוביניסטית מבחינת החינוך ע"י הדור הקודם, אבל בו זמנית גם יש סירוס ע"י הדור הקודם. הרבה בנים גודלים בלי דמות אב(ומניח שיש גם אנשים עם אבא אגרסיבי שהופכים לההפך ממנו). ותוסיף לזה את כל הסרטים והסדרות ההוליוודיים שאנחנו רואים מגיל 0 ששם אומרים לנו איך יחסי גברים-נשים מתרחשים, ואז אתה גודל ומגלה שאין לזה שום קשר למציאות..

למעלה