אשכול יומי

rmoses1

New member
אשכול יומי

מילים el/la artista אמן - artist el/la pintor/a צייר - painter --- ביטויים Cualqier cosa כל דבר - anything at all Cuanto antes בהקדפ האפשרי - As soon as posible Cuando quiera מתי שהוא, בכל זמן - whenever --- פתגם Quien espera, desespera. יותר מידי תקווה- מאכזבת/משלה/מרמה Too much hope deceives. November 28, 2007 / 28 de noviembre, 2007 PALABRADELDIA.COM SPANISHWORDOFTHEDAY.COM

MiAdi

New member
תרשה לי לקתן אותך.......

אמן / שחקן = Artista אמנית / שחקנית = Actris (לא זוכרת אם כותבים ב- s או ב- z). Cuando quiera = כשתרצה ולא מתי שהוא (Cuando sea).

maozeitan

New member
קלאודיה זה עם Z actriz ועוד שאלה

אם את קרובת משפחה של אריה קומיי (זכור לי שאמרת לי פעם שאת קרובת משפחה שלו) הוא לא יכול לתת לך מילון בחינם?

MiAdi

New member
תודה על התיקון ולגבי השאלה.....

לא
ממש לא, אני לא קרובת משפחה שלו ואפילו לא רחוקה. מה שהיה הוא שלפני כשנתיים מכרתי דירה שהיתה לי בערד לבן של אריה קומיי וסיפר לי מי הוא אבא שלו. מאז איך שאומרים לא ראיתי אותו ולא שמעתי ממנו. לא יוצא לי אפילו לפגוש אותו.

MiAdi

New member
כסף....כסף.........וכסף........

יש לו ביציאה מערד לכיוון ים המלח אם אני לא טועה, מן חווה עם חדרים שהוא משכיר לנופשים שמגיעים לאיזור. גם קונה דירות ישנות, משפץ אותן ואח"כ משכיר או מוכר. בקיצור, לא נראה לי שהבחור זקוק לקצבה כלשהיא מהמדינה כדי להתקיים

למעלה