אשכול סופשבוע+המלצה להופעה

Knives Out

New member
אשכול סופשבוע+המלצה להופעה

פורים שמח לכולם! החלטתי לפתוח הפעם את אשכול הסופשבוע, כי יש לי המלצות, וטיפה יבש.. חוץ מזה- אני כותב פה פתאום הרבה פחות. נתחיל בשאלה גורלית, איך אתם הולכים להעביר את פורים? דבר ראשון, אני רוצה להמליץ לכם על הופעה מסוימת של אמן בשם נדב אזולאי. ביום ראשון הקרוב, בתיאטרון תמונע בת"א, בשעה 23:30 הוא יופיע. זוהי אחת הפעמים הבודדות שהוא הופיע בת"א. נתחיל עם היסטוריה קצרה? הבן אדם, בן 21, גר בבאר-שבע ופתח אולפן הקלטות. חוץ מלנגן בשביל להקות כמו "איקרוס" והלהקה של דויד פרץ, הוא גם הקליט והפיק אלבומים לאמנים ידועים, וביניהם החדש של גבריאל בלחסן, "בשדות", דויד פרץ, וגם כמה שירים מהאלבום החדש של פונץ'. הוא בקרוב כנראה מוציא אלבום, "בצד של הרעים" , ובינתיים שיר אחד הופיע באוסף אינדי של השרת העיוור, "Polaroid 4". קיצר, מדובר בבחור מולטי אינסטרומנטלי שאפילו באקורדיון הוא יכול לשמח. אני הולך להיות שם ואני ממליץ מאוד לא לפספס.. עכשיו, אלבומים להמליץ? נתחיל עם כמה שהזנחתי פעם ועכשיו חזרתי לשמוע. Fink - Biscuits for breakfast - מדובר באלבום יחסית מינמלי שמורכב בעיקר ממכונות תופים מונוטוניות(בצורה טובה) וקול נהדר של הזמר, יש לו סגנון ממש טיפה אמביינטי בשלבים מסויימים, ומלודיות מקסימות שפשוט תופסות אותך ומרגיעות אותך.טראקים מומלצים: Pretty Little Thing, Biscuits For Breakfast Nickel Creek - Why Should The Fire Die - האלבום המדהים הזה תפס אותי לא מוכן. אחרי שכבר עשו קאברים לרדיוהד(מורנינג בל בגרסת פאקינג בלוגראס. קאבר מדהים. חפשו ביוטיוב), בריטני ספירס(Toxic הגדול) ופייבמנט (Spit On A Stranger), ניקל קריק, מוציאים עוד LP נהדר שמורכב מסוג של ניו-קאנטרי-בלוגראס-אינדי-אלטרנטיבי בחלקים מסוימים גם. יש שם שירים קופצניים ושירים איטיים עם לחנים מהממים. מומלץ לשמוע טראקים : When In Rome, Jealous Of The Moon Eveline Doubting Thomas Why Should The Fire Die? ובעצם, כל האלבום. Devendra Banhart - Cripple Crow - אע! הוא היה בארץ ופיספסתי אותו כי לא הכרתי אותו! אע! סאמק! הבן אדם מדהים. גיטרה אקוסטית והקלטות Lo-fi זה כל מה שהוא צריך בשביל להעביר אותי נסיעה שלמה מרמת הגולן לת"א. דחוף דחוף להשיג. טראקים מומלצים: Now that I know, Lazy Butterfly, Chinese Children I feel like a child וזהו לבינתיים. מה איתכם? התחפשתם? D:

dresner

New member
../images/Emo45.gifDevendra Banhart - Cripple Crow

אחלה אחי פשוט טוב...רק אם אפשר אוסיף גם את השיר Dragonflys....

Paranoidd

New member
דבנדרה בהחלט לא רע.. עוד שירים :

אני יותר אהבתי את האלבום rejoicing the hands שירים מומלצים משם : this is the way a sight to be hold שיר מעולה autumn's child ובכלל אלבום מעולה וכן cripple crow ענק גם.. ואני ממש נדלקתי לאחרונה על השיר של רג'ינה ספקטור הנקרא us ..

Knives Out

New member
הוספה לגבי ההופעה

גם נדב שטרית שכותב ומלחין את השירים וגם מנגן גיטרה בלהקות "אינפקציה" ו"אטליז", ינגן בהופעה של נדב אזולאי. שווה לבוא!!

Knives Out

New member
אה התבלבלתי לגמרי...

זה לא הוא.. חחחחחחח אני דפוק, זה גיא בן-שטרית בכלל..

scooby4

New member
ג'וני מיטשל

מאוד מגניבה אותי בזמן האחרון, זהו.

Roy1232

New member
חייב תודה לממליץ קודם

לא זוכר כבר מי, רמדי ליין של pain of salvation זה אלבום טוב.

FunkyMonk

New member
המלצה שלי

אין לי מושג מה ניתן למצוא בתוך הקישור, ואין לי קשר למה שנמצא בתוכו - אני לא יודע מה הוא מכיל והאם זה חוקי או לא. אולי הוא מכיל צפרדעים ואולי הוא מכיל מאמר, ואולי הוא מכיל קישורים להופעות של רדיוהד מ-92' ואילך - אני לא יודע, ואין לי שליטה על מה שנמצא בתוך הלינק הזה. סתם, בכל מקרה, לאור העובדה שרדיוהד תומכים בגלוי בשיתוף קבצים - ואין להם כל התנגדות להפצת הבוטלגים שלהם, אני מפרסם כאן בזאת לינק עם קישורים להרבה הופעות של רדיוהד, בלי רגשות אשם. http://www.ateaseweb.com/mb/index.php?s=2639a4c33fb99f86a42c03e9125e24f5&showtopic=87283

למעלה