אשכול תחילת סופשבוע(סופ"ש באיחור)

Knives Out

New member
אשכול תחילת סופשבוע(סופ"ש באיחור)

אף אחד לא פתח.. בכל מקרה, המלצות רגילות. Bright Eyes - Digital Ash in a Digital Urn - איזה אלבום מדהים!!! אלקטרוני-ריגשי-אקוסטי-Cureי כזה. פאק! מדהים! תשמעי את שיר 2 ו-5 ותבינו.. Tunng - Comments of the inner chorus - נראה לי שהמלצתי כבר. אלבום אקוסטי אלקטרוני שקט ומוזר. יפייפה ומיוחד.

Latisia

New member
תחילת שבוע נעים...

חה לי זה עדין סוףשבוע P: בכול אופן לפני כמה ימים קראתי ככה במקרה איזה ביקורת על meddle של פינק פלויד. האלבום הזה שכב אצלי ברשימה חודשים ולא ממש שמעתי אותו והביקורת הזו אשכרה גרמה לי להקשיב לו וכול מילה מיותרת. תקראו. תשמעו ותאהבו. P: מה שאני אהבתי בו שהוא כול כך שונה מהשאר שאני מכירה (אני מכירה את אלה שכולם מכירים בלע) ולשם שינוי אין בו את אותה "קרירות" שיש בשאר (לפחות באלה שאני כן מכירה). נורא אהבתי את echos, fearless, san tropez. וגם: kasabian- british legion, shoot the runner, reason is treason, empire, club foot.

kittycatbone

New member
echos!

השיר היחיד (אני חושבת) שאני מכירה בין אלה שאמרת, למרות שלמען האמת יצא לי להקשיב לאלבום הזה כי יש אותו לאבא שלי בתקליט! כל מקרה, שיר מאוד טוב

Roy1232

New member
מדל אלבום טוב מאוד..

משום מה לא אהבתי את אקוס יותר מדי.. חופר בראש. שאר האלבום יפה.

Latisia

New member
כן לכן זה האלבום שכב לי במחשב במשך

חודשים ולא ממש היה לי חשק לשמוע אותו. אה ולפני כמה ימים ראיתי את pink floyd live at pompeii משום מה הייתי בטוחה שזה ממש הופעה אבל סתם סרט דקומנטרי כזה עליהם. בקיצר זה ממש ממולצץ למי שלא ראה את זה עדין חה ואני ממש אהבתי את הביצוע של seamus עם הכלב המוכשר ההוא. חחחח קטע משעשע.

kittycatbone

New member
סיגור רוס.

היום בביצפר בסוף של החלון שבו השתעממתי כי לא היה לי מה לעשות, הקשבתי לשירים שלהם שיש לי על האמפי3, ורר.. אני כל כך אוהבת אותם! ^^
רק חבל שאני בקושי מצליחה למצוא שירים שלהם, אז אני לא מכירה אותם כמעט. אגב, יצא לי לראות בחנויות דיסקים מספר דיסקים שלהם, אבל אף פעם לא כתוב את שם האלבום/השירים שבו עליהם. האם יש מישהו כאן שיכול להמליץ לי על אלבום טוב שלהם, ויתאר איך הקופסא נראית כדי שאני אדע שזה הוא? ;;^^

asaphxiix

New member
ברייט אייז שולתים

המלצות בסגנון קצת: Sufjan Stevens, בטח מכירים, הוא קצת חוזר על עצמו לפעמים אבל יש אחלה שירים יפים להכיר בדרך. Turin Brakes - רוק כיפי רגוע ויפה. The Optimist הוא האלבום להתחיל איתו.

למעלה