אשכול תחילת שבוע(כי לא היה סופשבוע)

Knives Out

New member
אשכול תחילת שבוע(כי לא היה סופשבוע)

ובשביל להשכיח את העובדה הם לא שמו את השם או השאלה שלי בסוף במגזין Observer . באסה =_= מוסיקה? ספרים? סרטים? סיפורים מעניינים שקרו לכם השבוע? דיכאון לקראת חזרה ללימודים(לחלקנו) מ.פ.ג.ש?! מוסיקה- וואו אני טוחן את Strawberry Jam של Animal Collective, אני לא מפסיק לשמוע את Fireworks, שיר ענק ספרים - קורא את "אדון החצר" שזה אחלה ספר בינתיים, אבל שמעתי שב"קפקא על החוף" הדמות הראשית שם מאוד אוהבת את Kid A, וגם שמעתי שזה אחלה ספר, אז הוא הבא בתור בשבילי. מפגש - מצידי השבוע. עזריאלי, חדר חזרות, הבית של ווג', מה שפנוי!

kittycatbone

New member
אממאממ

מבחינת מוסיקה וחוויות- היה לי שבוע שעבר כנס תזמורת מיוחד, משותף עם הקאמרית הקיבוצית, ולמרות שהכנס היה קצרצר (והאחרון שלי לפני הגיוס
) היה פשוט מדהים
ניגנו את הסימפוניה הבלתי גמורה של שוברט- פשוט אחת היצירות המדהימות, ועוד לנגן אותה זה היה כל כך כיף
ועוד שתי יצירות סולו- אחת לכינור ואחת לצ'לו ששתי בנות מהתזמורת שלנו ניגנו. קיצר, אז אני ממליצה מאוד על הסימפוניה המדהימה הזאת!! וגם בעצם שתי היצירות האחרות שניגנו- סרנדה מלנכולית לסולו כינור ותזמורת של צ'ייקובסקי, ורונדו לצ'לו ותזמורת מאת דבוז'אק. סרטים- רציתי לראות היטמן בסוף לא יצא
אההה ומפגש, אני איתך! לא אכפת לי איפה ומתי (כמעט), אני רוצה פשוט מפגש

מצחיק, זו הסימפונייה האהובה עלי

היו תקופות שהייתי מאזין לסימפונייה הזו שלוש פעמים ביום. מאוד דרמטית עם המון עליות וירידות. לא משעממת לרגע. וכמובן בל נשכח, היא גם הפס קול של הדרדסים:)

kittycatbone

New member
הפסקול של הדרדסים?!?../images/Emo2.gif

איפה בדרדסים זה היה? למרות שאני יודעת שהיא מאיפושהו, אבל לא מהדרדסים
וכן, סימפוניה פשוט אחת הטובות שיש!!!

ענברי9

New member
..

גם הספר הבא שלי זה קפקא על החוף.. האמת שלא ידעתי על העניין של קיד איי אבל זה בהחלט מגניב, הניו יורק טיימס וניו יורקר שיבחו אותו אז אין מה להפסיד. ()

Anuerysm

New member
הקול והזעם של וויליאם פוקנר

אחד הספרים העוצמתיים וסרט טוב מאוד שראיתי השבוע: Shallow Grave של דני בויל, סרט באמת מדהים וחבל שלא שמעו עליו מספיק

Gigantic Boots

New member
כמה קטעים חביבים:

daft punk - make love aphex twin - avril14 The Churchills - Chorale For Young Lovers regina spektor - 20 years of snow

אזירפאל

New member
שבוע טוב לכולם :)

לאחרונה (as in, כל הזמן) אני בעיקר שומע... רדיוהד. X: אני פשוט לא יכול להפסיק לשמוע את Amnesiac. כל כך יפה. פה ושם אני קצת חוטא עם סיימון וגארפונקל. קורא שוב את הארי פוטר השביעי, הפעם בעברית (תכירו, פוטריסט חסר תקנה). קראתי גם ביום שישי ספר קצר - "חיים על דלת המקרר" של אליס קייפרס - ספר שמתנהל כפתקים שמשאירות אמא ובת אחת לשניה, על דלת המקרר. היה ממש נחמד (מהיר, אבל נחמד). לא ראיתי סרט כלשהו לאחרונה, למען האמת, אבל אני צופה בעונה השניה של "דקסטר", והיא פשוט מעולה. ממש מומלץ.
ואני הכי רוצה שהדיסקבוקס כבר תגיע... ): ואני מצרף ציור שחברה שלי ציירה, מתוך ההופעה של Like Spinning Plates.

אוי, למה הם לא שמו את השאלות?../images/Emo7.gif

זנות
בקשר להמלצות- אני ממליצה על רדיוהד. סתםםםםםםםם ממליצה על פיונה אפל, שהיא פשוט מלכה
ובייחוד על הקאבר שלה ל- Across the Universe של הביטלס, זה קאבר מדהים !
אני אוהבת אותו יותר מאשר את המקור, למען האמת.

InnocenceLost

New member
תחילת שבוע! :)

ממ אתמול בלילה נרדמתי עם Iron&wine באוזניות.. תענוג
ו.. שמעתי השבוע zero 7 - simple things וחרשתי על amnesiac כמו שצריך!.. ואני באמצע 'הסוד' שהביאו לי ליום הולדת.. מעניין משהו :)

Pygmy puff

New member
Declare Independence

קליפ חדש לביורק! בבימוי לא אחר מאשר מישל גונדרי. (שביים גם את הקליפ המגניב ל-Knives Out, ובאופן כללי, גאון) וחוץ מזה? היה מבצע בצליל אז רכשתי לי את האלבום האחרון והמעולה של סיגור רוס (Takk) מ-2005. נורא עדיין בא לי על הדיוידי החדש שלהם אבל הוא יקר מדי.
לא שמעתי על הגיבור שאוהב את קיד איי, אבל בהחלט שמעתי דברים טובים על קפקא על החוף. מוסיפה לרשימת ספרים שאני צריכה לקרוא. ואם כבר ספרים, ביום שישי ראיתי את "מצפן הזהב", הסרט הראשון בטרילוגיית חומריו האפלים. סרט יפהפה, והזכיר לי שגם את חומריו האפלים רציתי לקרוא מזמן ולא הספקתי, אז גם זה. ובקיצור- אני ממליצה על כל מה שכתבתי. שבוע טוב.

Knives Out

New member
אני מת על השיר הזה

ביורק הוכיחה שוב שהיא מלכה, שמעתי גם שהיא הפיקה את השיר הזה לבד

FunkyMonk

New member
הם הודיעו לך שהם לא שמו?

כי הייתה פסקה שלמה על רקונר. אני מניח שהבחור שאל את השאלה שאתה כתבת (ובטח עוד רבים אחרים) ופשוט כתב אותה בתור פיסקה, ולא בתור ראיון. הרבה יותר נעים לעין ככה. המלצות שלי לשבוע - תנצלו את החופש שנשאר. =(

למעלה