אשכנזים שומעים מזרחית????
ה הילהקולית New member 8/11/02 #4 או קיי אני אוריד את ה"אלק" בסוף... סורי שכחתי מזה לגמרי... בלק שארק כבר ביקש ממני ושכחתי סורי
מ מה לעשות לא מצאתי שם New member 9/11/02 #7 אני אשכנזי גאה ששמוע מזרחית!!!! בלבלי אותו אל תעשי לו חשבון. בלבלי אותו עד שלא יוכל לישון!!!
K Knightrider Of Doom New member 9/11/02 #9 ברצוני להתייחס.. לחתימה שלך חביבי... מיהו אותו אחד שהתכוונת אליו שבזמן האמת לא עמד לו....ותן לי לשאול אותך שאלה עוד יותר מביכה.. כיצד אתה יודע שלא עמד לו??? אממממממ....נראה די חשוד!!! חכה שהחבר השומרוני יגלה את זה חביבי
ברצוני להתייחס.. לחתימה שלך חביבי... מיהו אותו אחד שהתכוונת אליו שבזמן האמת לא עמד לו....ותן לי לשאול אותך שאלה עוד יותר מביכה.. כיצד אתה יודע שלא עמד לו??? אממממממ....נראה די חשוד!!! חכה שהחבר השומרוני יגלה את זה חביבי
L LittleBigGirl New member 10/11/02 #14 רק מי שבטוח בהעדפות שלו יעשה פן. עומר- אני חושבת שמתאים לך... אני גם חושבת שלמען השקט הנפשי שלך אל תבוא כמו שבאת אתמול. סתם עצה ידידותית...
רק מי שבטוח בהעדפות שלו יעשה פן. עומר- אני חושבת שמתאים לך... אני גם חושבת שלמען השקט הנפשי שלך אל תבוא כמו שבאת אתמול. סתם עצה ידידותית...
L LittleBigGirl New member 10/11/02 #17 תראה....תשמע... כל הכבוד על השער החלק, באמת אני מאוד מעריכה אנשים חלקי שער (וחלקים בכלל ) רק אמרתי שכדי שאנשים כמו אליאור לא ירדו עלייך, בנתיים תשמור את הפן שלך לעצמך...
תראה....תשמע... כל הכבוד על השער החלק, באמת אני מאוד מעריכה אנשים חלקי שער (וחלקים בכלל ) רק אמרתי שכדי שאנשים כמו אליאור לא ירדו עלייך, בנתיים תשמור את הפן שלך לעצמך...