אשכנזי חילוני הולך לכלא

• פותח הנושא smmn
  • פורסם בתאריך

smmn

New member
אשכנזי חילוני הולך לכלא

בשבוע הבא עלי להכנס לכלא לתקופה קצרצרה, אני מארגן כנס בתא הטלפון הקרוב לביתי! הנכם מוזמנים לכנס! ביתי בת ה6 תשא דברים! מובטחות דמעות בשפע!!!! אבל יש לי בעיה, אני אשכנזי גאה, אני חילוני, אני תומך המפלגת שמאל. האם תבואו??????????

כן,אז?

כשבן אדם מורשע בפשע,הוא הולך לכלא אין חוק שאומר שאסור לתמוך בבן אדם שהולך לכלא,או שאסור לבתו לשאת נאומים. יוסי פריצקי וטומי לפיד בטח יתחילו לעבוד על חוק כזה.

smmn

New member
תגובה

אל ``הזועם`` מה קרה חמודי שלי פגעו לך בציפור נפשך? ענו לפני על הברה הפלילית בהצגת תמונתה של בתו של מורשע בדין(שפה משפטית) עבריין ופושע בשפתנו ודרעי הוא לא רק פושע ועבריין אלא גם כזה ההופך את העברינות לנשק לחימה. איני מתחרה באהבת האנשים לדרעי, אני מסופק אם ישנם הרבה כאלה המוכנים שיהיהו להם הרבה אוהבים כאלה, מוטב היה ואדם בעל כושרים שכליים, אינטלקטואליים ומנהיגותיים כפי שיש לדרעי שישקיע אותם בקידום הקהילה שתומכת בו ושאותה קהילה תוכל להתמודד עם כללי ההתמודדות במאה העשרים ולא תישאר בתחום המצומצם של תורה (ובלי עבודה). להזכירך חמוד, במאה הקודמת היהודים בירושלים חיו מכספי ה``חלוקה`` , הש``דרים`` היו אלו שדאגו להם וכיום אין כאלו אלא אנחנו אלו התומכים בהם ולי ולעוד כמה ``מעטים`` ``אוכלי שפנים, בועלי נידות`` די נמאס מזה.

nir4

New member
לתמוך כן , אבל לא לשקר.

א. יש חוק האוסר לפרסם תמונה של קטין אשר אחד מהוריו הוא פושע - אלא אם כן הפושע מעוניין בזה . ב. בהחלט מותר לתמוך בפושע , אדרבא, אסירים פוליטיים הינם פושעים עפ``י החוק ואין הדבר גורע ממנהיגותם, אולם ... שלוש ערכאות משפטיות קבעו כי הוא קיבל שוחד כאשר היה שר בממשלה - ... כיצד אפשר לצעוק ``זכאי`` ? מדוע לשקר לאנשים ? ועוד לשכנע אנשים ע``י גזענות שזה בגלל שהוא ספרדי ? רעיון דמוקרטיה הוא שלם - לא בוחרים מתוכו מה שנוח... אלא אם כן ... שתישרף הדמוקרטיה ואז ידידי : ``איש את רעהו חיים בלעו`` .

יחי ההבדל הדק

לדרעי יש המון תומכים שאוהבים אותו,אותך אף אחד לא אוהב! והייתי רוצה להיות אם למשל אביב גפן היה נכנס לכלא,כמה אלפי מעריצים היו באים,וכמה בנות בנות 12 היו נושאים נאומים מרגשים. מצד שני את אביב גפן לא היו מכניסים לכלא,זהבה גלאון הייתה מושכת בחוטים והוא היה נשאר בחוץ

למעלה