אשליות P-:

אשליות P-:

בכל אחד מאיתנו יש את מכונת האשליות המייצרת אינסוף סיפורים ודמיונות לפעמים ממש נדמה שאנחנו הולכים נגד עצמנו ומייצרים לעצמנו סבל וכאב בכוונה. המיינד שלי, מכונת האשליות שבי - לא נחה לרגע. אבל אני לאט לאט לומדת להמשיך להיות באמת שלי - מעבר לאשליות. אחרי שלגמתי מהחופש מהאמת, לא מגישה שיש דרך חזרה. לא אכפת לי כמה המטריקס חזק - לא אכפת לי כמה הפחדים שבו עוצמתיים לא אכפת לי מה הם מספרים לי! זה רק מטריקס! והעולם האמיתי הרבה יותר מדהים!!!! כתבתי בפורום הזה לפני כמה שנים (הה לו שם אחר אז, לא?) - ומאז עברו הרבה מים... אה... עברו הרבה.... מה?! עברתי הרבה, בקיצור. וכן, זה אחושילינג מטריקס. וכן - חייבים לצאת ממנו (רק מי שרוצה כמובן)!!! ועכשיו - אני יודעת שזה אפשרי. רוצה להזמין פה אנשים, לתוכנית של כמה חברים- התוכנית הא עם המסר של מהרג'י, איש שחולק מעצמו הרבה ופשוט מעורר בי השראה להמשיך ללכת בדרך, לא לוותר, ולהנות כמה שיותר מכל טיפת חיים. במוצ"ש וביום שלישי בערב תתקיימו תוכניות. במוצ"ש בשעה 20:30- רחוב בר-כוכבא 28 תלאביב. בשלישי בשעה 20:30- בבת יד לבנים ברח'פנקס 63 תל-אביב. *התוכניות חינם ולא עולה כסף.

ד"א, השם משתמש שלי אז היה

"למה???" אבל נראה לי שרק "מאסטר בו" נשאר עוד מהימים ההם (אהלן
)

למעלה